pas mane plaukai pasišiaušę, pasipūtę, garbanotis pradėjo, antenų iš galvos kyšo tuntas. Dėl jų neimu į galvą, niekad nebuvau idealių plaukų turėtoja. Mane labiausiai nervina pasipūtę, pasišiaušę galai, jie velias, yra sausi. Trumpai tariant su plaukų galais aš nesusitvarkau
mylimiausia priemonė iš John Friedos yra FRIZZ-EASE® MIRACULOUS RECOVERY kaukė. Nu ji man stebuklinga. Išskalavus ir išdžiuvus plaukams neatrodo jie kažkokie ypatingi. Visas poveikis ant mano plaukų pasirodo po kažkiek valandų, ne iškart.
Nuima pasipūtimą, pasišiaušimą, suglotnina plaukus, jie blizga, lengvai, gražiai krenta, o minkšti, švelnūs ...
ji mano išeiginė, kaskart per gerai
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 23, 21:38)
pas mane plaukai pasišiaušę, pasipūtę, garbanotis pradėjo, antenų iš galvos kyšo tuntas.John Friedos yra FRIZZ-EASE® MIRACULOUS RECOVERY kaukė. Nu ji man stebuklinga
esu 100proc tikra kad man poveikis bus toks pat , tik vis pamirštu įsigyt , o dabar ir kitų priemonių pilna spinta....
o esu tikra todėl, nes tos pačios linijos Frizz Ease šampūnas ir kondicionierius padaro iš mano plaukų kažka tobulo , na jie ir nėra baisūs bet taip pat veliasi, o po tų šampūnų - blizga, slidūs
apskritai, ką bandžiau iš John Friedos - įsimylėjau,
mano top priemonės jau po plovimo yra:
Brilliant Brunette Shine Shock blizgis
bei Frizz Ease Secret Agent užbaigiamasis kremas
Mergaites, kaip John Frieda Frizz-Ease Thermal Protection Hair Serum?
http://s2.folica.com...rum-278x278.jpg
Ar apsaugo plauku galiukus, pamaitina, neriebina ir nelipina?
http://s2.folica.com...rum-278x278.jpg
Ar apsaugo plauku galiukus, pamaitina, neriebina ir nelipina?
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 23, 20:38)
pas mane plaukai pasišiaušę, pasipūtę, garbanotis pradėjo, antenų iš galvos kyšo tuntas. Dėl jų neimu į galvą, niekad nebuvau idealių plaukų turėtoja. Mane labiausiai nervina pasipūtę, pasišiaušę galai, jie velias, yra sausi. Trumpai tariant su plaukų galais aš nesusitvarkau
mylimiausia priemonė iš John Friedos yra FRIZZ-EASE® MIRACULOUS RECOVERY kaukė. Nu ji man stebuklinga. Išskalavus ir išdžiuvus plaukams neatrodo jie kažkokie ypatingi. Visas poveikis ant mano plaukų pasirodo po kažkiek valandų, ne iškart.
Nuima pasipūtimą, pasišiaušimą, suglotnina plaukus, jie blizga, lengvai, gražiai krenta, o minkšti, švelnūs ...
idomu, kauke pirkai Lietuvoje ar parsivezei is uzsienio ?
Mane irgi domina atsileipimai apie si:
Reikia, kad tiktu galiukaims bei visiems plaukams
QUOTE(Panchita @ 2011 07 25, 00:42)
idomu, kauke pirkai Lietuvoje ar parsivezei is uzsienio ?
parsivežiau
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 25, 10:11)
Mane irgi domina atsileipimai apie si:
Silikonas ir daugiau nieko
Beje kiek jis Lietuvoje kainuoja ? Kazkada klausiau, bet taip niekas ir neatsake...
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 25, 10:12)
parsivežiau
o verta pirkti Lietuvoje, ar nebus is to naudos ?
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 07 25, 11:26)
Silikonas ir daugiau nieko
Beje kiek jis Lietuvoje kainuoja ? Kazkada klausiau, bet taip niekas ir neatsake...
Ai, tai tada nieko gero Apie 30lt berods siandien droge maciau
QUOTE(Panchita @ 2011 07 25, 12:26)
o verta pirkti Lietuvoje, ar nebus is to naudos ?
aš pirksiu Lietuvoje, jei internete nerasiu pigiau nei Sarmoj. Sarmoj 33 lt, tik tūris kaukės 150 ml
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 25, 23:19)
aš pirksiu Lietuvoje, jei internete nerasiu pigiau nei Sarmoj. Sarmoj 33 lt, tik tūris kaukės 150 ml
Siandien nusipirkau ta kauke 150ml uz 26.99, Droge buvo akcija, taip pat sampuna ir balzama nusipirkau is bruneciu linijos, ryt ismeginsiu
QUOTE(Panchita @ 2011 07 28, 00:32)
Siandien nusipirkau ta kauke 150ml uz 26.99, Droge buvo akcija, taip pat sampuna ir balzama nusipirkau is bruneciu linijos, ryt ismeginsiu
As irgi vakar Frizz Ease kauke nusipirkau. O brunette sampuna esu turejus, bet nepamenu kaip patiko, tik jei nemaisau, jis sokoladu kvepia, .