Įkraunama...
Įkraunama...

John Frieda

aš manau, kad pardavinėjami LT ir užsienį nėra tos pačios kokybės. Todėl kiek įmanoma reiktų siųstis iš užsienio, tuo labiau, kad int. parduotuvuų pasirinkimas tikrai nemenkas ax.gif
Atsakyti
As siunciausi is JAV sampuniuka ir kondicionieriu blondinems. Ir visai jis man patiko. Vel uzsisakiau, tik dabar kitoki rinkinuka... Juolab, kad neblogos kainos gaunasi Drugstore:

http://www.drugstore...Ntt=john frieda
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2010 04 04, 13:46)
As siunciausi is JAV sampuniuka ir kondicionieriu blondinems. Ir visai jis man patiko. Vel uzsisakiau, tik dabar kitoki rinkinuka... Juolab, kad neblogos kainos gaunasi Drugstore:

http://www.drugstore...Ntt=john frieda

As ir cia prisiskaicius pagriebiau is drugstore siuos du produktus, ziuresim, kaip cia bus. Gal esat kas bande? 4u.gif

Kremas:
user posted image

Serumas:
user posted image
Atsakyti
Na va, šiandien išbandžiau purškiamą purinimo priemonę šią John Frieda Luxurious Volume Thickening Blow Dry Lotion
user posted image

Visai nepatiko verysad.gif Plaukų ne tik kad nepakėlė, nepaputrino, bet suriebino doh.gif Nors purškaiu tik vieną paspaudimą ir rankom paskirsčiau, kad nereiktų perdozuot, o va vistiek suriebino plaukus... Žodžiu efekto jokio, naudos jokios, bandysiu dar naudot, jei efektas bus toks pats - perleistas bus mamai lotuliukas.gif

Linksmų visoms švenčių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 04 04, 15:24)
Na va, šiandien išbandžiau purškiamą purinimo priemonę šią

Visai nepatiko  verysad.gif  Plaukų ne tik kad nepakėlė, nepaputrino, bet suriebino  doh.gif  Nors purškaiu tik vieną paspaudimą ir rankom paskirsčiau, kad nereiktų perdozuot, o va vistiek suriebino plaukus... Žodžiu efekto jokio, naudos jokios, bandysiu dar naudot, jei efektas bus toks pats - perleistas bus mamai  lotuliukas.gif

Linksmų visoms švenčių  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O kokio ilgio jūsų plaukai ax.gif ? Nes Volume linija iš esmės skirta ploniems plaukams iki pečių, nes ilgesni plaukai, ypač jei dar stori ir tankūs, sukrenta nuo savo svorio. O tą priemonę reikia purkšti ant drėgnų plaukų šaknų ir formuoti- pvz. karštais bigudukais pakaušyje arba džiovintuvu ir šepečiu kelti, arba džiovinti žemyn nulenkus galva, nes viena priemonė tikrai nelabai ką padarys, reikia dar formuoti plaukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2010 04 05, 11:24)
O kokio ilgio jūsų plaukai ax.gif ? Nes Volume linija iš esmės skirta ploniems plaukams iki pečių, nes ilgesni plaukai, ypač jei dar stori ir tankūs, sukrenta nuo savo svorio. O tą priemonę reikia purkšti ant drėgnų plaukų šaknų ir formuoti- pvz. karštais bigudukais pakaušyje arba džiovintuvu ir šepečiu kelti, arba džiovinti žemyn nulenkus galva, nes viena priemonė tikrai nelabai ką padarys, reikia dar formuoti plaukus 4u.gif

Tai aš ir pati žinau, kad reikia juos formuot, prisipurškus savaime plaukai piestu nestovės lotuliukas.gif

plaukai mano pusilgiai, nestori....Ir purškau rankšluosčiu nusausintus palukus, pučiau fenu ir storu apvaliu šepečiu...

Na dar kokį sykį bandysiu, jei ir sekantis kartas nepasitvirtins - vadinas priemonė man netiko ir tiek... biggrin.gif
Atsakyti
Turiu sios firmos plauku putas sviesiems plaukams smile.gif man patinka smile.gif
Atsakyti
John Frieda Wind Down Relaxing Creme
http://www.lafloronl...l...Down[1].png

o as turiu stai si reikala. tai pirma kart kai isbandziau labai nepatiko atrode plaukai kaip dratai bet jau antra karta ir iki siol naudojant daugiau problemu neturejau plaukai pasiskirsto sruogelem nesipucia jis apsaugo nuo karscio ir tiesina plaukus
Atsakyti
Naudoju sita kondicioneriu, geras, bet tikejausi daugiau ax.gif
John Frieda Brilliant Brunette Moisturising Conditioner
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 04 04, 15:24)
Na va, šiandien išbandžiau purškiamą purinimo priemonę šią John Frieda Luxurious Volume Thickening Blow Dry Lotion
user posted image

Visai nepatiko  verysad.gif  Plaukų ne tik kad nepakėlė, nepaputrino, bet suriebino  doh.gif  Nors purškaiu tik vieną paspaudimą ir rankom paskirsčiau, kad nereiktų perdozuot, o va vistiek suriebino plaukus... Žodžiu efekto jokio, naudos jokios, bandysiu dar naudot, jei efektas bus toks pats - perleistas bus mamai  lotuliukas.gif

Linksmų visoms švenčių  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Isiterpsiu ir as su komentarais smile.gif isbandziau siandien panasia sios serijos priemone Thickening Blow Dry Lotion kartu su laku ax.gif niu galiu pasakyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif abu. Drauge net paklause ar buvau kirpykloje kad taip graziai plaukai stovi wub.gif na mano sukuosena trumpa gal todel ir tinka g.gif bet plauku tai daug yra ir jie stori bigsmile.gif galeciau paliginti su TIGI Superstaru violetiniu ir Keunes Root Volumaiseriu, tai sitas labiau patiko thumbup.gif o ir kaina dabar Kosmadoje su 20% nuolaida thumbup.gif vienu zodziu - rekomenduoju drasiai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Isbandziau ir as tiesinamaji sampuna+kondicionieriu. Likau labai maloniai nustebinta. Naudojau apie 2 menesius. Plaukai kaip is reklamos netapo, bet tai vienintelis sampunas is gausybes isbandytu kuris tiesino mano plaukus. Neturiu dideliu garbanu, bet po plovimo, ar esant dregmiai plaukai truputi pasibanguodavo, tapdavo nesutvarkomai susitarse. Visada po plovimo tekdavo tiesinti tiesintuvu. o po sito sampuno plaukai budavo tiesus. gaila, kad po 2 menesiu naudojimo atsirado pleiskanu verysad.gif
Atsakyti
rašykit priemonių pavadinimus, dbr komentarai neaišku apie ką doh.gif

o aš noriu pagirt Frizz ease Miraculous Recovery™ Strengthening Triple Creme Masque.
Visų pirma kvapas wub.gif gali nepatikt tom, kurios nepakenčia ilgai užuost priemones ant plaukų, nes išlieka labai ilgai, iki kelių dienų.
plaukai po jos minkšti, švelnūs, blizga. Reta priemonė nublizgina mano nedažytus šviesius plaukus.
tiesina kažkiek, nuima plaukų pasipūtimą, pasišiaušimą. Nors iškart išdžiuvę plaukai neatrodo gražiai, bet kitą dieną labai gražiai krenta rolleyes.gif
visai neapsunkina plauko

user posted image
Atsakyti