Sveikos, žiūriu temelė jau apmirusi gerokai, gal niekas JF nebenaudoja?
Aš jau senokai visas makadamijas iškeičiau į JF. Mano šviesintiems ir pažeistiems plaukams šitos priemonės tikrai pasiteisino
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 08 19, 12:24)
Rauodonaja linija esu isbandzius (isskyrus kauke) tikrai labai faina, o jau kvapas
Jau isbandziau ir raudonaja kauke geris labai patinka, plaukai svelnus, blizga, graziai krenta.
kaip sios firmos atstatomoji linija? bandzius balzama blondinems tai suzavejo:). gal galit parasyt apie aliejiukus,kaukes sios firmos?
QUOTE(GammaOrionis @ 2014 06 13, 17:47)
kiek laiko išsilaiko tiesūs plaukai? ar reikia po to naudoti tiesintuvą ar pakankamai patiesina pats? neapsunkina, neriebina plaukų?
Atsakysiu, nes pati tokį naudoju - purškiklis pats savaime netiesina, bent jau man, su juo reikia išpurkšti drėgnokus plaukus, o paskui išdžiuvusius tiesinti. Dar labai geras efektas, tik įtariu, nelabai draugiškas plaukams, - papildomai purkšti sausus švarius plaukus ir iškart tiesinti Plaukų tikrai neapsunkina ir neriebina, išvis nesijaučia, kad kažko purkšta Tiesūs man išsilaiko iki kito plovimo - 2-3 dienas.
isbandziau freda raudona (repair) balzama ir likau suzaveta. Po jo plaukuciai glotnus ir blizga:)
Mano metų atradimas Luxurios Volume, plaukai išties atrodo puresni, tankesni. Dar turiu glotninantį šampūną ir balzamą, retkarčiais naudoju, kai noriu tiesių plaukų.