Įkraunama...
Įkraunama...

John Frieda

QUOTE(booonbon @ 2011 11 05, 13:16)

galvoju nusipirkti sampuna go blonder pabandyti, jis irgi kazkiek sviesina ar ne?  g.gif paskui purskikli ta... gal kazkas gausis, kaip manot? tiesa, galvoju po sampuno naudoti savo kondicionieriu jautriai galvos odai smile.gif ax.gif

As turejau ta sampuna, nepasakyciau, kazkaip nepastebejau, kad pasviesetu smile.gif O va, pasiskaiciau apie purskikli, reiks paziureti, pameginti smile.gif
Atsakyti
Žiūrinėju dažančias plaukų putas ir apsistojau ties 2 spalvomis John Frieda - medium natural brown 5N ir medium choc brown 5B... Bet man atrodo, kad 5B turės ryžumo g.gif gal kas patars g.gif

5 N

5 B
[/quote]
Atsakyti

turejau briuneciu sampuna ir balzama - butu viskas gerai, jei ne pleiskanos doh.gif
Atsakyti
Visgi užsisakiau 4GB spalvytę, tamsesnius. Ne tuos, kur mąsčiau laugh.gif

O pas mus niekur nėra dažomųjų putų, tik šampūnai visokie ir pan?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 11 23, 13:04)
Visgi užsisakiau 4GB spalvytę, tamsesnius. Ne tuos, kur mąsčiau laugh.gif

O pas mus niekur nėra dažomųjų putų, tik šampūnai visokie ir pan?

neee niekur nemaciau smile.gif
Atsakyti
šios priemonės niekas nebandėt??? aktualu tiesiaplaukėms smile.gif užsienio forumuose labai giria smile.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2011 11 29, 01:48)
šios priemonės niekas nebandėt??? aktualu tiesiaplaukėms smile.gif užsienio forumuose labai giria smile.gif 4u.gif

user posted image

Aš irgi pastebėjau, kad atsirado. Būtų įdomu sužinoti atsiliepimus. ax.gif
Atsakyti
O kaip tas mėlynas pilkinantis šampūnas ir kond.? Ar sausina, velia plaukus? g.gif
Atsakyti
O gal kas bandet John Frieda weather works linijos priemones? Girdejau geru atsiliepimu g.gif
Atsakyti
Naudoju Frizz Ease sampuna ir balzama, tai plaukams labai patiko, blizga zvilga, super atrodo thumbup.gif kaip is reklamos. Tik ilgiau panaudojus, koki menesi, pajutau ir as pleiskanu siek tiek ant galvos, kas laaaabai jau retai buna pas mane. Savaite kokia ploviau kitu sampunu, isnyko, vel grizau prie Friedos, nes labai jau efektas patinka... wub.gif Dabar jau kuris laikas nera pleiskanu nuo jo, tai nesuprasi kaip jis cia veikia ta oda.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 11 29, 12:04)
O kaip tas mėlynas pilkinantis šampūnas ir kond.? Ar sausina, velia plaukus?  g.gif

nesausina ir nevelia, priklauso prie mano nr1. nepastebejau, kad pilkintu g.gif
Atsakyti
isbandziau 3 days priemone, nezinau - nestebuklinga.
plaukai mano banguoti ilgoki, riebus ties saknim, patiesino, bet galiukai vis tiek rietesi, kita diena galva riebaluota...nekartojamas produktas tikrai
Atsakyti