Įkraunama...
Įkraunama...

John Frieda

QUOTE(Claude @ 2011 09 26, 17:26)
Bandžiau ir aš jau šį rytą, tai lyg matosi iš karto šioks tos pašviesėjimas, o produktas tai malonus naudoti  smile.gif  nors turbūt vis tiek ilgai su juo nežaisiu, nes kirpėja man peroksidą griežtai uždraudė  biggrin.gif

Kodel? O kaip su amoniaku?Irgi uzdraustas?

Issidrasinau ir naudoju John Frieda sampuna briunetem, labai blizgus plaukai po jo buna, kondicionieriaus beveik nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 09 26, 18:50)
Kodel? O kaip su amoniaku?Irgi uzdraustas?

čia tiesiog man uždraudė, kadangi pas mane plaukų daug,bet pats plaukas labai plonytis,tai juos sakė tik dar labiau nuploninčiau su peroksidu, kuris įeina į visus šviesinamuosius dažus smile.gif o tamsint nenoriu,tai vien dėl amoniako nežinau. Tai ir bandau bent su šituo purškalu pasišviesint kažkiek, tikiuosi nesusigadinsiu biggrin.gif
Atsakyti
O aš šiuo metu turiu John Frieda Radiant Red šampūną. Sutinku, jog plauką labai švelnina ir minkština - pliusas, bet pas mane taip pat nemenkai pleiskanų atsirado. Nežinau, ar tiesiogiai nuo šio šampūno, ar nuo streso, ar nuo gyvenamosios vietos pakeitimo (drėgnas oras, kitoks vanduo); nors prieš šį produktą pleiskanų labai nepastebėjau.. g.gif Ir nelabai patinka pakuotė, šampūnas labai tirštas, likus mažiau nei pusei indelio labai sunku išspausti. Laukiu nesulaukiu jo pabaigos ir daugiau nesiruošiu pirkti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mattina @ 2011 10 26, 15:27)
O aš šiuo metu turiu John Frieda Radiant Red šampūną. Sutinku, jog plauką labai švelnina ir minkština - pliusas, bet pas mane taip pat nemenkai pleiskanų atsirado. Nežinau, ar tiesiogiai nuo šio šampūno, ar nuo streso, ar nuo gyvenamosios vietos pakeitimo (drėgnas oras, kitoks vanduo); nors prieš šį produktą pleiskanų labai nepastebėjau.. g.gif Ir nelabai patinka pakuotė, šampūnas labai tirštas, likus mažiau nei pusei indelio labai sunku išspausti. Laukiu nesulaukiu jo pabaigos ir daugiau nesiruošiu pirkti schmoll.gif

Jis jums issauke pleiskanas ir vistiek naudojat ? doh.gif Matyt labai nemylit saves, jog taip baudziate...
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 10 26, 15:38)
Jis jums issauke pleiskanas ir vistiek naudojat ?  doh.gif Matyt labai nemylit saves, jog taip baudziate...

Geras klausimas ir pastaba, verta pamąstymo. Užtai vėl pradėjau intensyviai naudoti aliejines kaukes su eteriniais, kai pamačiau, kas dedasi. Ir visai menkai liko šito šampūno, noriu pabaigti dar ir todėl, kad pagaliau(!) įsigyčiau natūralų. Tik neišsirenku. unsure.gif
Atsakyti
Man is pradziu irgi patiko John Frieda produktai, bet po kiek laiko, pradejo niezeti galva g.gif Vis tik turbut per daug juose sulfatu smile.gif
Atsakyti
mano plaukai tokios spalvos: user posted image

noriu tokios: user posted image
user posted image

galvoju nusipirkti sampuna go blonder pabandyti, jis irgi kazkiek sviesina ar ne? g.gif paskui purskikli ta... gal kazkas gausis, kaip manot? tiesa, galvoju po sampuno naudoti savo kondicionieriu jautriai galvos odai smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 08 07, 17:31)
Kokia kaina to sviesinancio purskiklio? Pas mus imanoma rasti pirkti? g.gif

sarmoje kaina 55lt. ten ieina peroksidas, 0,5%, purksti reikia 3-5 kartus is eiles kai plauni galva ir dayti pertauka. vieno buteliuko naudojant ant saknu uztenka 2-4 menesiams priklauso kiek plaukU:)
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2011 11 05, 14:16)
mano plaukai tokios spalvos:http://img339.imageshack.us/img339/581/tumblrlt4qzsmdim1qd7uzf.jpg

noriu tokios: http://img545.images...cwy81qkhuo3.jpg
http://img256.images...ew4p1qzg5oo.jpg

galvoju nusipirkti sampuna go blonder pabandyti, jis irgi kazkiek sviesina ar ne?  g.gif paskui purskikli ta... gal kazkas gausis, kaip manot? tiesa, galvoju po sampuno naudoti savo kondicionieriu jautriai galvos odai smile.gif ax.gif

nesitikėčiau iš šampūno stebuklo, pabandykit sudėtį pastudijuot, jei yra peroksido, tada pašviesins.
o purškiklis šviesina labai neblogai. Aš patenkinta.

QUOTE(miss_ @ 2011 11 09, 17:56)
sarmoje kaina 55lt. ten ieina peroksidas, 0,5%, purksti reikia 3-5 kartus is eiles kai plauni galva ir dayti pertauka. vieno buteliuko naudojant ant saknu uztenka 2-4 menesiams priklauso kiek plaukU:)

siunčiaus per tarpininkes, paskutinį kartą mokėjau 35 lt, prieš tai apie 30 lt. Nuo valiutos kurso priklauso.
atkeliu iš kitos temos. Naudojau be pertraukų, nuo 3 kartų labai matomo pašviesėjimo nesimato. Paskui gavosi priverstinė pertrauka, nes laukiau naujo buteliuko:
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 25, 22:37)
John Frieda lightener spray. Plaukai tikrai pašviesėjo, sausint kažkiek sausina, bet plaukų neišsausino. Aš natūrali nutamsėjus blondinė, plaukų daug, jie stori, žemiau liemenėlės sagties, užteko 5 kartam man ir kiek žinau sesuo buvo pasiskolinus kelis kartus. Bet man 5 kartui jau jau pritrūko, liko nedapurkšta kai kur. Tai grubiai 7-8 kartam.
vėl užsisakiau cool.gif
user posted image

Atsakyti
Vitulka, tai siulot purskikli? g.gif ax.gif jusu plaukai tokie kaip mano kaip apraset bent jau biggrin.gif tik del spalvos neesu isitikinusi, jusu tokia kaip dejau pirmaja foto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2011 11 10, 18:04)
Vitulka, tai siulot purskikli? g.gif  ax.gif jusu plaukai tokie kaip mano kaip apraset bent jau biggrin.gif tik del spalvos neesu isitikinusi, jusu tokia kaip dejau pirmaja foto? smile.gif

siūlau smile.gif tikrai šviesina. Kažkaip aš nepurkšdavau šaknų, o dbr akivaizdžiai man asmeniškai matos, kad nuo šaknų keli cm tamsesni už likusius plaukus doh.gif
prieš. Po neturiu, pamirštu photo.gif
user posted image
Atsakyti
as irgi situo purskalu purskaliojuos ir is tokios kaip pirma foto tik kiek sviesesnes dabar esu 3 variantas smile.gif
Atsakyti