Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebukliukės gimimas

Oi tu melagėle,sakei,kad nemoki rašyti,o parašei thumbup.gif Didžiausi sveikinimai sulaukus savo stebuklėlio.Ji tikra princesė wub.gif Laimės Tavo šeimynai 4u.gif Dar daug žavių akimirkų laukia jūsų auginant Godutę wub.gif Pati turiu dvi dukrytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip grazu ! labai patiko man si istorija net siupuliukai per kuna lakste. Auga nauja Twilighto megeja, nes mama, manau, daznai jai skaitys pasakas aie vampyrus biggrin.gif .

Sveikinu !!!
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2010 02 03, 18:17)
Oi tu melagėle,sakei,kad nemoki rašyti,o parašei thumbup.gif Didžiausi sveikinimai sulaukus savo stebuklėlio.Ji tikra princesė wub.gif Laimės Tavo šeimynai 4u.gif Dar daug žavių akimirkų laukia jūsų auginant Godutę wub.gif Pati turiu dvi dukrytes mirksiukas.gif

Aciu Tau uz grazius zodzius bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(GaiLina @ 2010 02 04, 21:01)
Kaip grazu ! labai patiko man si istorija net siupuliukai per kuna lakste. Auga nauja Twilighto megeja, nes mama, manau, daznai jai skaitys pasakas aie vampyrus biggrin.gif .

Sveikinu !!!

Tai net neabejok irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Ir aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokia miela mergyte wub.gif Ir istorija labai labai grazi 4u.gif
Atsakyti
didziausi sveikinimai sulaukus savo grazuoles 4u.gif
Atsakyti
Grazuole mergyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2010 02 08, 17:28)
Kokia miela mergyte  wub.gif  Ir istorija labai labai grazi  4u.gif

QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 02 08, 19:04)
didziausi sveikinimai sulaukus savo grazuoles 4u.gif

QUOTE(kinder_surprise @ 2010 02 09, 01:12)
Grazuole mergyte  wub.gif

Aciu visom uz grazius zodzius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė mamytė ir šaunuolė mergytė 4u.gif
O guli ir mergaičiukė nuotraukos ir buldogiukas avatare taip pat nosiukus surauke wub.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija su laiminga pabaiga smile.gif Mergyte nepakartojamo grozio 4u.gif
Atsakyti
sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Labi grazu... wub.gif
Sveikinu ,sveikateles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti