Įkraunama...
Įkraunama...

Mediniai žaislai

Patinka musu mergytei medinukai, netgi labai wub.gif Turim ju visa kruva, ir delioniu visokiausiu rusiu, ir keleta zaislu boikido firmos ir plan toys, ir kaladeliu ir dar daug visko. Labai patinka stambios kaladeles su skilutemis, kurias reikia suverti ant virvutes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaliet @ 2009 02 27, 18:13)
Radau dar vieną firmą žaislų www.zigra.lt ir kainos jų nesikandžioja, tik klausimas kiek kainuotų atsiuntimas  g.gif

tikraj saunus zaisliukai bigsmile.gif
manau atsiuntimas apie 14-16 lt g.gif , bet tiek is kitu imoniu kainuoja
Atsakyti
QUOTE(pilkas @ 2009 03 10, 01:57)
tikraj saunus zaisliukai  bigsmile.gif
manau atsiuntimas apie 14-16 lt g.gif , bet tiek is kitu imoniu kainuoja

atsiuntimas 20lt iki duru, pati uzklausiau ax.gif siaip zaisliukai labai faini, jei daugiau perkant manau tikrai apsimoka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alinata @ 2009 03 10, 12:15)
atsiuntimas 20lt iki duru, pati uzklausiau ax.gif  siaip zaisliukai labai faini, jei daugiau perkant manau tikrai apsimoka mirksiukas.gif

paziurejau tokia svetaine arbo.lt
ten tas pats kaip ir Zigra.lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkas @ 2009 03 10, 11:33)
paziurejau tokia svetaine arbo.lt
ten tas pats kaip ir Zigra.lt  g.gif

Tau čia to paties gamintojo du puslapiai. Mes su jais parodoje "Vaikų šalis" kalbėjomės. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaliet @ 2009 02 27, 17:13)
Radau dar vieną firmą žaislų www.zigra.lt ir kainos jų nesikandžioja, tik klausimas kiek kainuotų atsiuntimas  g.gif

O kur ten kainos zaisliuku? Ar as nematau ar nera? blush2.gif
Atsakyti
As sv. Stepono g. parduotuveje esu pirkusi medini metalofona, nors parduotuveje tie zaisliukai be galo patraukliai atrodo, namie susidomejimo visiskai nera. Dar turim medini traukinuka su kaladelem, ir ergoterapini zaisliuka. Bet pas mus jie deja nera labai megstami....gal dar ateity ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2009 03 10, 16:14)
O kur ten kainos zaisliuku? Ar as nematau ar nera?  blush2.gif

kainos labai normalios,
konkreciau tai reiktu pasiskambint arba el pastu klausti
keleta dalyku labai patiko, tai jau skambinau smile.gif
Atsakyti
Pas mus dar nuo brolio like,mediniai zaislai:medinis traukinukas ir supamas medinis arkliukas 4u.gif Tiesa,traukinuka panelyte jau baigia "damust",vienas vagonas jau suluzo.Bet siaip tai geras dalykas,tie zaislai,daug metu tarnauja biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar jūsų vaikučiams patinka ir nespalvoti medinukai? Norėjau per Kaziuką nupirkt spalvotų, bet pagalvojau, kad prisivalgys dažų, o ką aš žinau, kokiais ten dažyta.
Atsakyti
g.gif
QUOTE(KiaulPienė @ 2009 03 13, 17:43)
Ar jūsų vaikučiams patinka ir nespalvoti medinukai? Norėjau per Kaziuką nupirkt spalvotų, bet pagalvojau, kad prisivalgys dažų, o ką aš žinau, kokiais ten dažyta.

mano vaikuciams patinka ir nespalvoti ir spalvoti, gal svarbiau koks yra pats zaisliukas bigsmile.gif
nors velgi su tuo dazymu ...tai yra kas tikrai naudoja tinkamus dazus ir dengima, o yra kurie naudojasi medinuku paklausa ir .....nezinia kuo padengia
uch tokius as bash.gif
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2009 03 10, 15:14)
O kur ten kainos zaisliuku? Ar as nematau ar nera?  blush2.gif

Aš paprašiau kainoraščio - man atsiuntė.
Jei esate is Kauno, gal susidedam ir kartu perkam?
Aš pradėjau iš savo draugų rinkti po truputį užsakymus...

Gal kas norit prisidėti

Galiu atsiūsti kainoraščius, jei į man parašysite až su savo email'u
Atsakyti