Įkraunama...
Įkraunama...

Mediniai žaislai

QUOTE(juodojilu @ 2008 02 28, 13:01)
O aš vakar buvau Žaislų akademijoje. Super parduotuvėlė. Nedidelė. Pasitaikė labai maloni paradvėja. Visą pusvalandį su mumis bendravo. Leido visus žaislus pačiupinėti. Ši parduotuvė tikra atgaiva po viso kinietiško šlamšto, kuriuo užverstos mūsų parduotuvės. Medinukai labai šaunūs, tinkantys įvairiam amžiui. Be to, yra ne tik jų. Labai smagios kūrybinės knygelės, yra specialaus modelino, kuris kietėja aukštoje temperatūroje( labai tinka papuošalų gamybai)
Žodžiu ši parduotuvė pats tas visiems, ieškantiems šiek tiek kitokių žaislų ( gyvų, ne kiniškų, plastmasinių)
P.S. mano mergiotė nusipirko matrioškų ir kūrybinę knygelę.

pritariu pilnai sio laisko autoriai,mes irgi apsilankem ten ir isigijom matriosku ir lavinamu zaisliuku,labai mielas ten aptarnavimas,tiesiog nesinori is ten iseiti doh.gif
Atsakyti
Medinių žaisliukų galima įsigyt ir internetinėje parduotuvėje www.etoys.lt

Kokie fainuoliai rolleyes.gif
Pjaustomos daržovės:
user posted image
user posted image

Žaidimas:
user posted image
Jenga – tai geras laiko praleidimas ir pasilinksminimo būdas šeimoms ir įvairaus amžiaus žmonėms. Iš pastatyto kaladėlių bokšto reikia traukti po vieną kaladėlę ir statyti bokštą į aukštį, tol kol jis nugriūna. Tas kas nugriauna bokštą-pralaimi.

Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2008 04 02, 13:40)
Medinių žaisliukų galima įsigyt ir internetinėje parduotuvėje www.etoys.lt

Kokie fainuoliai rolleyes.gif
Pjaustomos daržovės:
user posted image
user posted image

Žaidimas:
user posted image
Jenga – tai geras laiko praleidimas ir pasilinksminimo būdas šeimoms ir įvairaus amžiaus žmonėms. Iš pastatyto kaladėlių bokšto reikia traukti po vieną kaladėlę ir statyti bokštą į aukštį, tol kol jis nugriūna. Tas kas nugriauna bokštą-pralaimi.

tos medines darzoves man patiko thumbup.gif cia,londone,tokiu net nemacius schmoll.gif
Atsakyti
Tos pjaustomos daržovės tikrai fantastika thumbup.gif Ir apskritai tame saite www.etoys.lt visokių įdomių dalykėlių pastebėjau. Pvz. batų raišteliai... bigsmile.gif Ačiū už nuorodą
Atsakyti
QUOTE(condoleeza @ 2008 04 03, 08:36)
Tos pjaustomos daržovės tikrai fantastika  thumbup.gif Ir apskritai tame saite www.etoys.lt visokių įdomių dalykėlių pastebėjau. Pvz. batų raišteliai... bigsmile.gif Ačiū už nuorodą

As taip pat ziurejau tuos batu raistelius thumbup.gif reiks pabandyti ka uzsisakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 04 02, 18:53)
tos medines darzoves man patiko thumbup.gif cia,londone,tokiu net nemacius schmoll.gif

Turi buti bent kazkas panasaus, tik gal ne visur pardavineja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(condoleeza @ 2008 04 03, 09:36)
Tos pjaustomos daržovės tikrai fantastika  thumbup.gif Ir apskritai tame saite www.etoys.lt visokių įdomių dalykėlių pastebėjau. Pvz. batų raišteliai... bigsmile.gif Ačiū už nuorodą

Nėr už ką bigsmile.gif
Atsakyti
dar yra tokia firma Arbobalt Skuode, www.arbo.lt turi labai nemaza zaislu pasirinkima, pirkau is ju nemazai zaislu - thumbup.gif absoliuciai patenkinta. Tik jie ten parduoda jei uz kokius 200 Lt perki. Bet tikrai verta, nes kainos kur kas pigesnes nei parduotuvese, o atvaziuoja iki pat namu!
Atsakyti
Šiaip ačiū Dievui už bet kuriuos lietuvių gamintojus, tik kainų neradau... g.gif
Labai mieli pasirodė traukinukai, bet mašinytės tokios, kaip čia pasakius - gal nelabai jaukios, nors čia tik mano subjektyvi nuomonė - gal yra tokių, kam kaip tik tokios- kiek senamadiškos ir kampuotos- patinka ax.gif
Atsakyti
taip, kainu sarasiuko jie ten neduoda. galima klausti el. pastu, gana greit atsako. Galiu parasyti keleta, kuriu pati teiravausi
supamas arklys – ALD-80 Lt

arklys - A01-25 Lt

vezimas su arkliais - V02-40 Lt

vezlys su kaladelemis - K04-25 Lt

varle - F1-11 Lt

burlaivis - LA06- 7 Lt

traukinys _ T01- 82 Lt

traukinys -T02- 42 Lt

masina - M01- 35 Lt
vaiksciojantys gyvunai GV-GV7 - pingvinas - 7Lt

Kainos nurodytos be PVM

Atsakyti
Mamos, gal galit pasidalinti - kodėl perkate būtent medinius žaisliukus - juk jie, kiek matau, brangesni už kitus. Ir prižiūrėt, kaip suprantu, juos sudėtingiau; ir pasirinkimas ne koks... Ar tikrai (kodėl) verta? g.gif Ar jums, paprasčiausiai, tiesiog tokie patinka (juk dėl skonio nesiginčyjama), ar jie kažkuo ypatingi bigsmile.gif ?..
Būsiu dėkinga, jei kuri nepatingėtumėte paaiškinti 4u.gif (juk kiekviena mama savo vaikui nori iš tiesų geriausio, o šiais laikais visų prekybininkų visos prekės geriausios doh.gif - štai ir išsirink, kad gudrus)
Atsakyti
QUOTE(Nepataisoma Optimistė @ 2008 05 21, 08:44)
Mamos, gal galit pasidalinti - kodėl perkate būtent medinius žaisliukus - juk jie, kiek matau, brangesni už kitus. Ir prižiūrėt, kaip suprantu, juos sudėtingiau; ir pasirinkimas ne koks... Ar tikrai (kodėl) verta?  g.gif  Ar jums, paprasčiausiai, tiesiog tokie patinka (juk dėl skonio nesiginčyjama), ar jie kažkuo ypatingi  bigsmile.gif ?..
Būsiu dėkinga, jei kuri nepatingėtumėte paaiškinti  4u.gif (juk kiekviena mama savo vaikui nori iš tiesų geriausio, o šiais laikais visų prekybininkų visos prekės geriausios  doh.gif  - štai ir išsirink, kad gudrus)

o kodel sudetingiau priziureti blush2.gif , siaip mediniai zaislai "gyvi", mano mazoji is lego ir mediniu kaladeliu - ciumpa pirma lego, bet lieka zaisti su medinemis blush2.gif
Atsakyti