Įkraunama...
Įkraunama...

Mediniai žaislai

Isigijom pirma medini zaisliuka, ir labai patiko thumbup.gif Dukryte delioja kiekviena ryta, tik atsikelusi, ir spalvytes mokintis galim, ir skaiciuoti (veliau) ir maitina juos, prisimena, kad pauksciukus maitinom, na labai patiko sitas zaisliukas, uzkabino ant medinuku smile.gif Bnadau ikelti nuoroda.
http://www.elc.co.uk...default,pd.html
Atsakyti
Mes ir jungiames i mediniu zaislu myletoju gretas. Tik as uz lietuviska produkcija:) Ilgai iekojau kol atradau www.medinisarkliukas.lt, isbandziau ir likau super patenkinta geras kainos ir kokybes santykis, ramia sazine rekomenduoju visiems smile.gif. O svarbiausia labai patinka musu mazylei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salomena_ @ 2011 01 27, 11:37)
Mes ir jungiames i mediniu zaislu myletoju gretas. Tik as uz lietuviska produkcija:) Ilgai iekojau kol atradau www.medinisarkliukas.lt, isbandziau ir likau super patenkinta geras kainos ir kokybes santykis, ramia sazine rekomenduoju visiems smile.gif. O svarbiausia labai patinka musu mazylei  biggrin.gif

Dėl kainų, tai nepasakyčiau, kad labai geros. Beje, ar tai tikrai Lietuvoje gaminti žaislai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linike77: 27 sausio 2011 - 10:44
QUOTE(salomena_ @ 2011 01 27, 11:37)
Mes ir jungiames i mediniu zaislu myletoju gretas. Tik as uz lietuviska produkcija:) Ilgai iekojau kol atradau www.medinisarkliukas.lt, isbandziau ir likau super patenkinta geras kainos ir kokybes santykis, ramia sazine rekomenduoju visiems smile.gif. O svarbiausia labai patinka musu mazylei  biggrin.gif

mes pirkome iš čia medinį supamą arkliuką thumbup.gif
o iš kitur pirkau tokią ale sudedamą medinukę piramidę, tik užsakinėdama pražioplinau doh.gif , kad žiedeliai ne suneriami ant stovo, o šiaip magenukų pagalba sulimpa vienas su kitu- nu man tai schmoll.gif - dar ten reikia žinoti kuria puse dėti duos žiedukus vienas ant kito, nes kitaip jie vienas kito ,,netraukia"- čia kaip MB aiškino, pagal fizikos dėsnius doh.gif - Dieve, iš kur tam dvimetukui ar jaunesniam žinoti tuod fizikos dėsnius doh.gif , o ir vos bakstelėjus tą piramidę visi žiedukai greitia pabyra, galva nusirita ,,bile kur" doh.gif - nu žodžiu šiuo medinuku žaislu likau nepatenkinta doh.gif
Atsakyti
Aš atsimenu, kad vaikystėje man ir mano broliui mediniai žaislai visai nepatiko. Tarybiniais laikais mano tėvas dirbo medinių žaislų gamykloje, tai turėjom visą gamyklos asortimentą. Jie man buvo visai neįdomūs, kai kurie sunkūs. Medinės kaladėlės neįdomios, nes pastačius ką nors ir netyčia prisilietus, visad nugriūdavo. Retai su tais žaislais težaisdavome, su kai kuriais išviso nežaisdavome.
Tokia va mano nuomonė, galit daug kas nesutikti, bet savo vaikui tokių nepirksiu. Na nebent arkliuką, kuris nepamainomas medinis žaislas thumbup.gif
Atsakyti
turime ivairiu kaladeliu,delioniu,arkliuka,traukinuka.labai patinka mediniai zaislai,tik ir kur geresni idomesni labai brangus blush2.gif
Atsakyti
Mielos moterys, merginos, siunčiu visoms sveikinimus kovo 8-osios proga!

Esu kiek nustebintas, paskaitinėjęs forumus, kad viskuo rūpinatės Jūs... Kažkodėl vyrai visus rūpestėlius nukelia ant Jūsų gležnų pečių. O gal tik man taip atrodo?.. Tiek to... Palikim šią temą ir peršokim prie mdinių žaislų.
matau, kad žmonėms pabodo plastmasė ir kitokie "babaušiukai", kuriuos siūlo prekybininkai. Todėl turėdamas laiko, imuosi instrumentų ir lentos gabalo. Visada malonu pagaminti ką nors gražaus sau ar vaikams, todėl gimė idėja padaryti žaislinį namelį. Tikrovišką, iš mažų rąstelių, atidaromomis durelėmis. O svarbiausia, kad nebūtų padengtas jokiais dažais, lakais ar kuom dar. Na, kad būtų malonus liesti rankutėmis ir skatintų vaiko vaizduotę. Padariau ir pats neatsidžiaugiu smile.gif
Viskam prireikė tik nedidelių reikučių, kurias išpjoviau iš visokių atlikusių medienos galiukų. O gavosi įdomus žaislas. Paklausa - didžiulė! Užsinorėjo visi mano anūkai ir jų draugai smile.gif
Išvada: Turint gebėjimų ir keletą lengaliukų galima apsieiti ir be prekybos centruose siūlomų kinietiškų "babaušių". Ir vaikams džiaugsmas, ir tėveliui užsiėmimas.
Pažiūrėkit kas gavosi: smile.gif
user posted image
Atsakyti
Nemanau, kad čia taip paprastai ir lengvai toks nameliukas statosi. Reikia daug kantrybės ir laiko.
O namelis tikrai superinis, labai gražus.
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2011 03 08, 22:57)
Nemanau, kad čia taip paprastai ir lengvai toks nameliukas statosi. Reikia daug kantrybės ir laiko.
O namelis tikrai superinis, labai gražus.

Ačiū, Linike, už komplimentą ir supratingumą. Iš tiesų, čia vien aštraus peiliuko nepakanka. Darbelį pradedu kompiuteriu (projektas), o paskui daug triukšmo prie staklelių, kol galų gale galima džiaugtis rezultatais :)
Atsakyti
labai grazus namukas 4u.gif manau, ne kiekvienam vyrukui tokios rankos duotos, o kitam ir kantrybes nepakaktu...
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 03 09, 10:40)
labai grazus namukas  4u.gif  manau, ne kiekvienam vyrukui tokios rankos duotos, o kitam ir kantrybes nepakaktu...

Na ir stakles ne kekvienas namie turi. Ir pats namukas matosi, kad profesionaliai suręstas- rastai surišti, durys ir vartai, tikriausiai, irgi darinėjasi. Tikrai šauniai pasidarbuota.
Atsakyti
Labai grazus. Tik jau tokio namu salygom tikrai nesumeistrausi. Kaip tikras jis man smile.gif
Atsakyti