Įkraunama...
Įkraunama...

Mediniai žaislai

man medinukai labai mieli wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal žinote kur yra pirkti medinių pūzzlių? Maniškei labai patinka jas dėlioti, bet kiek kur Lietuvoj aptikę, tai visas jau išpirkome. biggrin.gif
Atsakyti
Mes pirkome medini stumduka su medinemis kaladelemis. Tai pirkinys 3X1. su kaladelem pazaidzia, pastumdo, isidejusi kokia lele ar siaip ka, ir pati ten isirioglina, kad ja pastumdytum smile.gif Tikrai tvirtas ir naudingas zaislas, ji jau turime nuo 8 menesiu dukros, o jau dabar 1,5 men, bet vis dar zaidzia smile.gif
Atsakyti
Mes vis per muges perkam, paskutini tai toki kirmeliuka pirkom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas*** @ 2010 10 28, 22:23)
Mes vis per muges perkam, paskutini tai toki kirmeliuka pirkom smile.gif

Mes irgi nepraleidziam progos, kai tik issiruosiam i muge. Daug smaiu medinuku ten buna, ir kainytes paprastai palankesnes tiesiai is tautodailininku perkant.
Atsakyti
O man kažkodėl nuojauta sako, kad mugėse beveik visi medinukai ne kiek tautodailininkų, o parvežti iš Lenkijos, ar net kokios Kinijos. Nes pas visus vis tos pačios prekės.

PArašysiu savo mintis apie medinį arkliuką biggrin.gif
Parduodamų žaislų temose vis randu, kad mamos parduoda medinius arkliukus. Na, nežinau, man kažkaip hmmmmm. Mes irgi turim - gražų, spalvotą, bet net ir kai mergytė jį išaugs, aš neplanuoju jo parduoti. Na, medinis arkliukas man kažkaip asocijuojasi su vaikystę. Norėčiau jį turėti kaip talismaną. Vietos daug neužima, o ir kaip gražus vaiko kambario aksesuaras galėtų tarnauti. Ką manote Jūs?
Atsakyti
sutinku, mano pirma megyte suposi su mano vaikystes arkliuku, su kuriuo dar suposi ir mano pusbrolis biggrin.gif bet ji ji galutinai palauze biggrin.gif tad mazajai pernai senelis uzsake pagaminti pagal usakymuka, issirinkom modeliuka, patobulinom ji patys ir mums pagamino..tikrai paliksim ateiciai, nuvesim i kaima pas senelius ir laikysim , kol uzaugs
Atsakyti
QUOTE(Torben @ 2010 11 08, 08:33)
biggrin.gif 
Šis žaislas įdomus.

Kuo įdomus?
Atsakyti
Ar žinote, kaip ją atidaryti?
Atsakyti
QUOTE(Torben @ 2010 11 08, 16:10)
Ar žinote, kaip ją atidaryti?

Aaaa, čia iš šitos operos lotuliukas.gif Tai tikriausiai čia reikia taikyti išcentrinės jėgos dėsnį?
Atsakyti
Mes turime medines Nikitino kaladėles - superinis žaislas ne tik mažuliukui, bet ir tėveliams smagu kartu padėlioti. Be to ugdo erdvinį mąstymą, matematikos supratimą ir pan.
Radau tokia nuotrauka:
Atsakyti
Sveikos, įsigijome medinių traukinukų ir bėgių komplektą ir tiesiog "užsikrėtėme" žaidimu, dabar ieškome papildymų garvežiukų, tiltų.
Kiek teko išsiaiškinti internete, mediniai bėgiai, traukinukai gaminami standartizuoti, galima kombinuoti kitų firmų produkciją ir puikiausiai tinka. Bėda, kad tik Lietuvoje praktiškai nėra pasirinkimo, tik keli Brio variantai... Gal kas siunčiatės ir pasidalintumėte iš kur? Labai norėtume medinio Thomy traukinuko...
Atsakyti