Įkraunama...
Įkraunama...

Mediniai žaislai

Medinukai mums jega thumbup.gif Mieli ir silti, ir vaikui labai patinka. Pas mus net lelyciu vezimelis medinis ax.gif
Atsakyti
Dauguma mediniu zaislu labiau patinka tevams, nei vaikams smile.gif
Atsakyti
Mano 5men. mergyte gavo naturalaus medzio virvute ciulptukui, tai jos neisima is burnytes - pats megstamiausias kramtukas is visu wub.gif.Turim ne viena paprasta kramtuka, tarp ju ir naujausia Avent, skirta specialiai mazoms rankytems, bet medinukas mums pats paciausias thumbup.gif.
user posted image
Dantuku dar neturim, tai gal reiks pasirupinti dar keliais medinukais zaisliukais. Kaip manot, iki kiek vaikus domina mediniai barskuciai? g.gif Sis patiko su gintarais, bet abejou, ar verta tiek moketi del tu gintariuku, greiciausiai jie vistiek nelabai veikia, o ir pavojingai man atrodo, kad nepakliutu sutraukus koks gintariukas i burnyte g.gif .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 07 30, 14:37)

Dantuku dar neturim, tai gal reiks pasirupinti dar keliais medinukais zaisliukais. Kaip manot, iki kiek vaikus domina mediniai barskuciai? g.gif Sis patiko su gintarais, bet abejou, ar verta tiek moketi del tu gintariuku, greiciausiai jie vistiek nelabai veikia, o ir pavojingai man atrodo, kad nepakliutu sutraukus koks gintariukas i burnyte g.gif .
user posted image

bet šiaip labai gražus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 07 30, 14:37)
user posted image

Tikrai grazus ir mielas zaisliukas su gintariukais, na bet jei ziureti is saugumo puses schmoll.gif Juk negali buti tikras, kad nenutruks ta virvele, kokia ji bebutu, ant kurios suverti gintariukai. O detalytes tikrai labai smulkios. Nepragalvotas variantas man atrodo.
O siaip medinukai barskuciai vaikuciams paprastai mieli buna gan ilgai. Bent jau maniske ir dabar (1,6m) mielai pagrauzia savo kudikystes medinuka. Sentimentai gal vaikui smile.gif
Atsakyti
Mums labai patinka mediniai zaisliukai, o ypac lavinamieji - dukrele su malonumu zaidzia thumbup.gif
Atsakyti
mes perkame mugese smile.gif
Atsakyti
Mugės thumbup.gif , bet va, ne visus metus jos vyksta... g.gif
Atsakyti
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
šitas gražuolis namas laukia Kalėdų wub.gif gaus mūsų vyresnioji nuo Kalėdų senelio biggrin.gif Galvojom, kitai progai, bet kai apžiūrėjom, nutarėm su vyru, kad tai bus nuostabi Kalėdinė dovana, kurios labai ilgai laukė ir apie ją svajojo dukrytė.
Tiesa, namą dar papildėme žmogeliukais (mama, tėtis 3 vaikai, seneliai thumbup.gif ) ir vaikų kambario baldukais wub.gif
Atsakyti
user posted imageSveikos mamytes. 4u.gif Norejau pasiulyti mediniu kaladelių. Vyras gamina visokias is medžio detales ir lieka tokiu grožybių. Gaila ir išmesti ir sudeginti. Taiva dedu nuotraukele, gal susidomesit. Rašykit i az. Klaipeda. formos ivairios. user posted imagehttp://images54.fotki.com/v1591/photos/0/1636310/8932730/DSCF2398-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Smilte@: 20 rugsėjo 2010 - 17:13
Mes irgi turime mediniu zaisliuku, su kuriais vaikai mielai zaidzia. Kaip tik kokia muge buna, butinai bent po viena nuperku. smile.gif
Atsakyti
Megstame mes ir medinukus thumbup.gif .Pirmas pirkome,veliau kriksto tetukas visa deze ivairiu dydziu kaladeliu prigamino thumbup.gif .Tai ir piesiame ant ju ir skaicius rasome,pilis statome thumbup.gif .LAbai patinka supynes medinis arkliukas thumbup.gif
Papildyta:
Ir dar prisiminiau labai faina pirkome mugeje medini surio gabala su virvute ir daug skyluciu,tai patiko verineti.
Atsakyti