Manau ar zaislai yra samone ar nesamone sprendzia vaikai, kurie jais zaidzia..
o siaip mediniai zaislai yra geriau nei plastikiniai persmirde ivairiausiais dazais, bet labai jau ju kainos uzkeltos siuo metu
o siaip mediniai zaislai yra geriau nei plastikiniai persmirde ivairiausiais dazais, bet labai jau ju kainos uzkeltos siuo metu
QUOTE(shypsena @ 2010 01 26, 15:34)
Etiketej gi puikuojasi uzrasas "Medinis zaislas". Pastebejom tai kai issiarde keletas tokiu zaislu
Matyt jų logika, jei ne plastmasinis, vadinasi - medinis .
o man patika medinukai
Man medinukai labai prie sirdies kazkaip net smagiau toki zaisla liesti. ale tikrai ju kainos gan aukstos, nors, kita vertus, tai ne kokia dvokianti plastmase... tiesa, manau ir plastamses buna geros kokybes ar ne?
QUOTE(vaida-23 @ 2010 03 16, 23:00)
laba mediniai zaislai visiska nesamone
O argumentai kur?
Man patinka mediniai zaislai, sunui - gal kiek ir maziau, nes perkam lavinamuosius medinius zaislus, kuriuos naudojam kasdien per pamokeles. Esu karta pataupiusi ir nupirkusi plastmasiniu. Pasigailejau ta akimirka, kai tik isardziau pakuote: aitrus kvapas, bloga kokybe, nepatvarus. Sutinku, kad mediniai zaislai brangus, taciau kokybiskesni ir ilgiau tarnaujantys.
Su medinukais viskas tvarkoje: ekologiška, sveika, ilgaamžiška ir pan. Tik esame susidūrę su tokia maža problemytę, kad jei jie dažyti, tai tie dažai labai greit nusidaužo, nusikramto ir tada jie atrodo nekaip Kalbu ne apie pigius medinius žaislus, bet garsių firmų
Galbūt alternatyva būtų pirkti nedažytus medinius žaislus, tada galima su švitriniu pašveist ir vėl kaip nauji
Galbūt alternatyva būtų pirkti nedažytus medinius žaislus, tada galima su švitriniu pašveist ir vėl kaip nauji
QUOTE(vaida-23 @ 2010 03 16, 23:00)
laba mediniai zaislai visiska nesamone
jums ar jūsų vaikams?
namie turim krūva įvairiausių žaislų,tiek medinių,tiek plasmasinių,tiek minkštų medžiaginių,pastebėjau,kad meno vaikai daugiauu žaidžia su mediniais,ypač kaladėlėm o ir man pačiai medinukai patinka labiau nei kiti
Aš, liesdama savo gamintus medinius žaisliukus (kadaldėles), tiesiog jaučiu malonumą, kokie jie šilti. Tikriausiai rankų darbo medinukai ir atvežti iš Kinijos, masinės (greitos ir nekokybiškos) gamybos taip skiriasi.
Apskritai, labai sudėtinga rasti kinietišką kokybišką žaislą, o tuo labiau plastmasinį. Todėl medinukai šitoj vietoj turi daugiau pliusų. Ne be reikalo jie užsienyje, o ir Lietuvoj yra pakankamai brangūs.
Apskritai, labai sudėtinga rasti kinietišką kokybišką žaislą, o tuo labiau plastmasinį. Todėl medinukai šitoj vietoj turi daugiau pliusų. Ne be reikalo jie užsienyje, o ir Lietuvoj yra pakankamai brangūs.
QUOTE(JurgaSim @ 2010 03 21, 16:05)
O argumentai kur?
Man patinka mediniai zaislai, sunui - gal kiek ir maziau, nes perkam lavinamuosius medinius zaislus, kuriuos naudojam kasdien per pamokeles. Esu karta pataupiusi ir nupirkusi plastmasiniu. Pasigailejau ta akimirka, kai tik isardziau pakuote: aitrus kvapas, bloga kokybe, nepatvarus. Sutinku, kad mediniai zaislai brangus, taciau kokybiskesni ir ilgiau tarnaujantys.
na labai priklauso kokius jus plasmasiniu perkate
as perku geru firmu plasmasinius,tai nekarto, neivienas zaislas ,ispakavus nedvoke
medinius zaislus irgi megstame, pagrinde baikido perkam
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 30, 01:20)
na labai priklauso kokius jus plasmasiniu perkate
as perku geru firmu plasmasinius,tai nekarto, neivienas zaislas ,ispakavus nedvoke
Sutinku, kad yra ir geros kokybes plasmasiniu zaislu. Patys stengemes pirkti tik kokybiskus, taciau dovanu gavom ir abejotinos kokybes. Tiesa, viena ''lavinamaji'' plasmasini esu ir pati nupirkusi - pasigailejau.
Manyciau, jog pacioj pradzioj naudingesni plasmasiniai zaislai (skambantys, gergzdintys ar kitokius garsus isgaunantys), taciau kuomet vaikas tampa samoningesnis ir zaislas ima tarnauti ne tik kaip barskutis, i pirmasias vietas irasyciau medinius zaislus.