Įkraunama...
Įkraunama...

Mediniai žaislai

QUOTE(vilmute_mama @ 2009 05 25, 12:10)

Kokio amžiaus jusu vaikutis?
Ar perkate medinius zaislus vaikams ir kodel?
Ar svarbu, kad zaislo gamintojas Lietuva?
Kaip manote kokio amžiaus vaikuciams reikia pirkti medinius zailsus?
Kas paskatintu Jus pirkti daugiau mediniu zaislu?
Kur isigyjate ir kur ieskote mediniu zaislu?
LABAI LABAI DEKOCIAU VISIEMS PASISAKIUSIEMS. 4u.gif  blush2.gif

mano mergytei 2 metai ir 3 mėn.

medinius žaislus perkame, nes jie patvarūs, lavinantys, žaismingi ir spalvingi (dažyti su ne toksiškais dažais) ir t.t. ir pan. o be to labai šilti atsiminimai - jų pati turėjau begalo daug (senelė dirbo MEDINIŲ žaislų fabrike) ax.gif ir tinka tiek mažiems tiek seniems lotuliukas.gif (taip sako tas dėdė pas kuri mes perkam) thumbup.gif
kadangi medinių žaislų kaina labai kandžiojasi tai perkame ne dažnai - miestelio šventėje - jomarke mirksiukas.gif dar labai smagu, kad pardavinėja patys gamintojai - ir tikrai daug papasakoja, pasiūlo kokie tinkamiausi... o parduotuvėse medinukų pasirinkimas labai menkas... dabar net abejoju, ar jie tikrai visi LT gamybos g.gif

pirkit ir tikrai nepasigailėsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmute_mama @ 2009 05 25, 12:10)
Sveiki,
su vienu is savo studentu bandome aiskintis, kaip galima butu populiarinti mediniu zaislus Lietuvoje, ar svarbu mamai r teciui, kad medinio zaislo gamintojas butu Lietuvoje.
Labai, labai, labai prasau pasisakyti siais klausimais ax.gif :

Labas, mūsų dukriukui 1m ir 4 mėn.medinukų turim nuo kažkur 8 mėn.tai buvo pirmosios kaladėlės iš senukų, bet nelietuviškos, mūsų tėtis jau ir mus užkrėtė manija ''pirk prekę lietuvišką" 4u.gif tai kai renkamės žaisliukus atkreipiame dėmesį kas gamintojas, o lietuvoje gamintų tikrai nėra pasiūlos verysad.gif medinukus visdėlto nuperkame per muges, turime švilpynę, arkliuką, varstomą surį, nežinau kaip ir tiksliai apibudinti blush2.gif ir dabar laukiame jūros šventės kad vėl kažką nupirktume, nes mum ir dukrytei labai patinka medinukai thumbup.gif nes šie žaisliukai tvirti, be aštrių kampų, nieko tokio jei vaikas ir pagraužia juos rolleyes.gif nuo kokio amžiaus pirkti?- nuo pirmuju dienų žaisliuką parenkant pagal vaikučio amžių smile.gif žaisliukai kiek brangoki, jei butų pigesni pirktume daugiau, bet iš kitos pusės jie tarnaus ne vienam vaikui tai tikrai, apsimoka pirkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmute_mama @ 2009 05 25, 13:10)
Sveiki,
su vienu is savo studentu bandome aiskintis, kaip galima butu populiarinti mediniu zaislus Lietuvoje, ar svarbu mamai r teciui, kad medinio zaislo gamintojas butu Lietuvoje.

mano vaikuciams 3,5 ir 1,3
medinius zaislus pradejome pirkti, nes domimes ekologija, naturalumu
del svarbumo, tai, jeigu butu tinkamas zaislas dvieju gamintoju, tai rinktumemes lietuviska.... ir jokiais budais ne kiniska, net jei ir labai patiktu schmoll.gif
galima pirkti net patiems maziausiems
daugiau mediniu zaislu paskatintu pirkti tik zaislu poreikis, t.y vaikai arba kazka laibai reikalingo, mielo, idomaus aptiktme smile.gif
medinius zaislu isigydavome parduotuvese...aisku pradzia buvo MAXIMOJE, bet su laiku supranti...kad ten naturalumu nekvepia tongue.gif , o dabar jieskome pagrine internete, arba akys uzkliuna kai buname vaiku daiktu parduotuvese
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkas: 05 birželio 2009 - 13:13
Sveiki,

1. Dukrytei 1 m.7 mėn.
2. Turim supamą medinį arkliuką - jis toks mielas, prisimenu, ir aš vaikystėj panašų turėjau, tai norėjau, kad ir dukrytė tokį turėtų. Dar supynę medinę turim - tik kol kas dar nenaudojom, bet vasarą naudosim tikrai. Supynę mums padovanojo, bet aš ją savotiškai įvertinau, nes visgi iš medžio, natūralu...
3. Taip, man svarbu - ir arkliukas, ir supynė pagaminti Lietuvoj.
4. Sunku pasakyti... kažkaip mano vaiko atveju, nuo metų jie skirti, bet gal galima būtų ir anksčiau - nežinau-nebandžiau.
5. Gal mažesnė kaina, nu ir aišku, mano pačios motyvacija pirkti natūralios medžiagos žaislus (kol kas tokia pas mane viršaus neima...)
6. Vaikų prekių parduotuvėse.
Atsakyti
Aciu visiems pasisakiusiems 4u.gif
ir vis dar laukiame Jusu nuomoniu, nesvarbu, ar teigiamai, ar neigiamai vertinate "medinuku" ax.gif
Atsakyti

berniukui 4metai, mergaitei 1,6metu
turim medines kaladeles, jos yra patogesnes nei plasmasines(nes turim ir tokias doh.gif ), geriau issilaiko statinys, taip pat smagu jomis groti (belsti)
nelabai (musiskes kaladeles tikrai ne lietuviskos blush2.gif )
kai pradeda ropoti (gal), nors turejom medini barskala (dovanota,parvezta ne is LT), 3-4men sunui labai patiko, bet jis grauzdavo ta zaisla, truputi bijojau, kad lako neprisivalgytu
zaislu kokybe, kaina ikandama ir kad butu idomu vaikui
vaikisku prekiu parduotuvese
Atsakyti
QUOTE(koalyte @ 2009 06 06, 16:53)
berniukui 4metai, mergaitei 1,6metu
turim medines kaladeles, jos yra patogesnes nei plasmasines(nes turim ir tokias  doh.gif ), geriau issilaiko statinys, taip pat smagu jomis groti (belsti)
nelabai (musiskes kaladeles tikrai ne lietuviskos  blush2.gif )
kai pradeda ropoti (gal), nors turejom medini barskala (dovanota,parvezta ne is LT), 3-4men sunui labai patiko, bet jis grauzdavo ta zaisla, truputi bijojau, kad  lako neprisivalgytu
zaislu kokybe, kaina ikandama ir kad butu idomu vaikui
vaikisku prekiu parduotuvese

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Na i tema uzsukau atsitiktinai. Mano vaikas jau nebezaidze su zaislais bet galiu pasakyti kad as uz medinius zaislus. Maniskis turejo dar mano vaikystes medini raidyna ji man buvo padares tetis. thumbup.gif O visai atsitiktinai Skuode pas zmogu kuris gamino o gal ir dabar gamina medinius zaislus esu maciusi super zaisliukus is medzio.Ir motociklas didelis ant kurio vaikas gali pats atsisesti ir masinos, lovytes lelei ir dak kitokiu. Buvau suzaveta Jei tureciau mazu vaiku butinai nors keleta pirkciau.Skuodiskis turejo svetaine man atrodo sita jei neklystu.www Ambo. com ar lt nepamenu bet jei domintu siokes tokes kordinates atrasciau.
Atsakyti
2 metai

Taip! Labai megstam medinius zaislus! Nes naturalus, malonus paliesti, tokie... "tikri", ne cheminiai-plastmasiniai, turi malonu medienos kvapa, originalesni, tiksliau ranku darbo.

Ir taip ir ne. Lietuvisku zaislu mazas pasirinkimas, bet jei butu pasirinkimas didelis, tai pirmoj vietoj butu lietuviski zaislai, nes taip remciau lietuvos meistrus, taip pat butu pigesni, nes nereiktu vezti is uz juru-mariu, kas dargi ir neekologiska rolleyes.gif

Kad ir nuo pat gimimo, tik be smulkiu detaliu tada. Maciau yra mediniai kramtukai dantukams, taip pat karuseles ir pan.

DIDESNIS PASIRINKIMAS!!! norisi daug ivairiu vairiantu, kad akyse raiba pasidarytu lotuliukas.gif Svarbi ir kaina. Jei bus pigiau nei uzsienio zaislai, tai zinoma pliusas, taip pat norisi matyti zaislus parduotuvese, kad netektu nezinia kur vaziuoti ju ieskoti.
Paskutiniu metu nusipirkom is VCUP. Vietu ne per daugiausia kur ju isigyti, nelabai daug tos ivairoves. Nors tu is uzsienio siuskis doh.gif
Atsakyti

Dukrytei 10men
Taip, kadangi jai patinka
Butu smagiau pirkti Lietuviska preke
Nuo pat maziuko leliuko
Hmm.. galbut kaina, nes dabar jie tikrai nepigus
Ivairiose internetinese bei paprastose parduotuvese
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa @ 2009 06 06, 23:19)
Dukrytei 10men
Taip, kadangi jai patinka
Butu smagiau pirkti Lietuviska preke
Nuo pat maziuko leliuko
Hmm.. galbut kaina, nes dabar jie tikrai nepigus
Ivairiose internetinese bei paprastose parduotuvese
4u.gif

4u.gif Aciu ir vis dar laukiam pasisakymu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

1. mums tuoj 2 metai.
2. pirkau kai buvo mazas, dabar nebeperku nes neidomu, kartais pazaidzia su medine delione, bet neilgiau 5minutes
3. ne, man visiskai nesvarbu, lietuviski zaislai brangus doh.gif
4. be smulkiu detaliu, nedazytus ir neapdirbtus chemikalais nuo tada kai susidomi zaisliukais.
5. paskatintu : 1. vaiko susidomejimas jais 2. mazesne kaina
6. pirkau per kaziuko muge, medine delione pirkau prekybcentri, papildomai info apie pardavimo vietas neieskau
Atsakyti