Įkraunama...
Įkraunama...

Mediniai žaislai

QUOTE(motinyste_veza @ 2009 04 05, 16:36)
o nera galimybes tuos zaisliukus apziureti?  nes analogiski zaislai kitur daug brangesni, tai noretusi pries perkant isitikinti del kokybes...

aj tiek tos ...pareklaminsiu thumbup.gif
nes pats kai ka isigijau...
tai va, apziureti galima pries perkant(jeigu Vilniuje)
Atsakyti
kaziuko mugėje pirkom medines pakabinamas supynes,labai fainos,ir ąžuolines kaladėles įvairių formų 50vnt. thumbup.gif šiaip parduotuvėse kiek teko matyti tai negražūs,nepatvarūs schmoll.gif o jei koks geresnis tai ir kaina blink.gif
Atsakyti
GAILA, KAD MANOJI NEZAIDZIA g.gif
Atsakyti
Man irgi mediniai žaisliukai yra patys gražiausi mieliausi, ir jie tokie šilti... ne tai kaip plastmasė. Visada sakiau, kad kai turėsiu vaikų, jiems pirksiu tik medinius žaislus. Aišku, tada dar nežinojau, kokia tai prabanga smile.gif Bet draugė mano pirmagimei parvežė medinį žaisliuką net iš Čekijos, dėl tų mano svaigaliojimų smile.gif O tarp kitko Čekijoj, labai populiarūs mediniai žaislai, ir jų yra labai įvairių, ir nepasakyčiau kad brangūs. Kai buvau ten viena vienintelį kartą, tai ir saviesiems ir draugių vaikams lauktuvių parvežiau medinukų... Tai ir iki šiol dar laiko, ir perduoda vieni kitiems, nes tie žaislai vaikams labai limpa.
O pas mus per muges pagrinde pardavinėja tuos nelakuotus, nedažytus, ir visi vienodi, rodos iš to paties cecho išvažiavę.
Atsakyti
kazkaip jieskojau per pajieskas niekaip nerandu jokiu cekisku medinuku, gal prisimenat koki pavadinima firmos? smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
su vienu is savo studentu bandome aiskintis, kaip galima butu populiarinti mediniu zaislus Lietuvoje, ar svarbu mamai r teciui, kad medinio zaislo gamintojas butu Lietuvoje.
Labai, labai, labai prasau pasisakyti siais klausimais ax.gif :
Kokio amžiaus jusu vaikutis?
Ar perkate medinius zaislus vaikams ir kodel?
Ar svarbu, kad zaislo gamintojas Lietuva?
Kaip manote kokio amžiaus vaikuciams reikia pirkti medinius zailsus?
Kas paskatintu Jus pirkti daugiau mediniu zaislu?
Kur isigyjate ir kur ieskote mediniu zaislu?
LABAI LABAI DEKOCIAU VISIEMS PASISAKIUSIEMS. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmute_mama: 25 gegužės 2009 - 12:12
Vaikui 9mėn. medinių žaislų neturim. Net nežinau kodėl neperkam. Gal todėl kad nelabai daug jų yra ir nuėjus į vaikų prekių parduotuvę daugiau dėmesį traukia kiti žaislai...O beto mediniai žaislai gan brangūs.
Bet ateityje manau medinukų įsigysim. Tarkim kokias kaladėles. Bet gal kai vaikui bus 2metukai..
Atsakyti
4u.gif Aciu uz pasisakyma
Vis dar labailaukiam diskusiju sia tema blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, mes irgi kazkaip neturim mediniu zaisliuku, nera jie labai populiarus, niekur perdaugiausiai nereklamuojami, siuo metu jie labiau priskiriami prie ekologisku zaislu, o tas zodis "ekologiski" padvigubina ju kaina ir atgraso pirkejius... Nzn veliau gal nusipirksim koki arkliuka tongue.gif laikas parodys 4u.gif
Atsakyti
Mano berniukui 2 metai. turim medines kaladeles. Galiu pasakyti, kad vienas is megiamiausiu zaislu thumbup.gif , istraukiamas kasdien. Man asmeniskai nesvarbu, kur medinukai pagaminti Lietuvoj ar Lenkijoj, ar ranku darbo smile.gif Kaina ju tikrai nemaza, bet jau ir nuo tos plastmases bloga daros. Vat del pasirinkimo irgi problema, nera ju labai daug (matyt kinieciam neapsimoka gamint). Musu senelis stalius, tai kaime turim jo darbo ir arkliuka ir supynes pakabinamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2009 05 25, 18:09)
Sveiki, mes irgi kazkaip neturim mediniu zaisliuku, nera jie labai populiarus, niekur perdaugiausiai nereklamuojami, siuo metu jie labiau priskiriami prie  ekologisku zaislu, o tas zodis "ekologiski" padvigubina ju kaina ir atgraso pirkejius... Nzn veliau gal nusipirksim koki arkliuka tongue.gif laikas parodys 4u.gif

Na populiarumo medinukams tikrai truksta, reklamos maza, o gal geriau reiketu sakyti isvis nera. Bet kad produktas ekologiskas, tai faktas, teko bendrauti su vienu Lietuvos gamintoju, tai naudojamos medziagos sertifikuotos ir nekenksmingos vaikams. Pati mielai isigyciau, tiksliau sakant isigysiu keleta zaisliuku savo merginom, bet man kazkaip ne kaina aktualiausia ir baisiausia atrodo, musiskiu zaislu asortimentas mazas ir tinklas, kur butu galima isigyti tokios produkcijos gana siauras doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
Mums po savaites jau bus 9 men.
Kai mazasis paaugo ir intensyviau pradejo dometis zaislais, pradejau ziuret ir ieskot mediniu zaislu, bet ne taip paprasta ju rasti. Man jie atrodo kokybiskesnis nei visi plasmasiniai,o be to yra neblogu mediniu zaislu lavinimui.
Mes apskritai seimoje propaguojame lietuviska preke smile.gif
As manau, kad galima pirkti gan anksti, tiesiog reikia derinti pagal vaiko poreikius ir gebejimus zaislus.
Paskatintu ju kokybe, kaina ir pasirinkimo gausa.
Kol kas daugiausia randu padevetuose parduotuvese arba dar galima rasti internete.
Atsakyti