Kaip graziai leidziate motinos diena
Šiandien jau nupirkau gražuolę orchidėją, nes paskui labai kainos kyla Man tai labai gerai sutampa, 5d. mamos gimtadienis, tai visad +- porą dienų Motinos diena gaunasi Dar laikrodį pirksiu prie gėlės, tiksliau parveš iš Turkijos, laukiu
QUOTE(Aga @ 2006 04 27, 19:32)
Šiandien jau nupirkau gražuolę orchidėją, nes paskui labai kainos kyla Man tai labai gerai sutampa, 5d. mamos gimtadienis, tai visad +- porą dienų Motinos diena gaunasi Dar laikrodį pirksiu prie gėlės, tiksliau parveš iš Turkijos, laukiu
Sako, kad negalima dovanoti laikrodzio - susipyksi, cia pagal lietuviskus prietarus
QUOTE(vaileta @ 2006 04 30, 13:41)
Sako, kad negalima dovanoti laikrodzio - susipyksi, cia pagal lietuviskus prietarus
Gavos taip, kad be laikrodžio mama liks, o su gražiu sijonu
Beja, laikrodžio negalima dovanoti tik mylimai antrai pusei.
QUOTE(Aga @ 2006 04 30, 21:07)
Gavos taip, kad be laikrodžio mama liks, o su gražiu sijonu
O aš nežinojau, ir dovanojau
Tai kaip dabar bus
Ne itin patinka man Motinos diena Kažkokia... prispaustų moterėlių paskatinimo dienelė... Mes jums dėmesio ir gėlyčių, o jūs mus ir toliau apšokinėkit, kaip iki šiol. Man asmeniškai ši diena beveik visuomet sutampa su vestuvių metinėm, šiemet bus jau dešimtosios. Pasibaliavosim, dar laisva diena išpuls, ir tiek. Per laisvadienį tikriausiai važiuosim į vyro tėviškę ant kapų, kur jo mama palaidota - štai toks tas ir šventimas. Dukra - neabejoju, kad padovanos kažką (nors neskatinu, bet mokykla savo daro su idiotiškais kultūriniais stereotipais), tikriausiai jau keramikos būrelyje nulipdė, laukiu nesulaukiu (ne dėl to, kad jausčiausi itin nusipelniusi ir "motiniška", bet myliu tą žmogeliuką, kuris atėjo iš manęs ir yra toks šaunus)
O man motinos diena atrodo labai graži šventė, visai ne prispaustų moterėlių diena Aš pati dar ne mamytė, bet savo mamą visada pasveikinu, stengiuos, kad per daug darbų tą dieną neturėtų, padedi buityje (žinoma, šitaip būna ne tik per motinos dieną, bet kadangi su savo tėvais matausi tik savaitgalį, tai motinos dieną ypač dėmesinga stengiuosi būt). Visada pasėdim su visa šeima: mama, tėtis, aš ir brolis. Mamą pasveikinam, kokią staigmenėlę padarom
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 23, 02:47)
Lietuvoje svenciama pirma geguzes sekmadieni, o JAV antraji
Labai labai aciu
QUOTE(*Dita* @ 2006 04 26, 23:35)
o ar anytas reiketu pasveikinti su mamos diena?anksciau vis nueidavau su vyru, nes ir jis eidavo mano mama pasveikinti, bet siemet visai neturiu noro.nenueisiu supyks, o as su ja tikrai gerai nesutariu...kaip elgtis?
Cia tik mano nuomone,bet manau kad reiktu nueiti juk ji
vyro mama kad jam smagiau butu.