Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos diena

wub.gif Kaip graziai leidziate motinos diena wub.gif
Atsakyti
Šiandien jau nupirkau gražuolę orchidėją, nes paskui labai kainos kyla doh.gif Man tai labai gerai sutampa, 5d. mamos gimtadienis, tai visad +- porą dienų Motinos diena gaunasi thumbup.gif Dar laikrodį pirksiu prie gėlės, tiksliau parveš iš Turkijos, laukiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,gal kuri nors turit graziu zodziu,sveikinimu ar eilerasciu mamai? Labai reikia schmoll.gif
Atsakyti
Čia yra eilėraštukų ir apie mamytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 04 27, 19:32)
Šiandien jau nupirkau gražuolę orchidėją, nes paskui labai kainos kyla doh.gif Man tai labai gerai sutampa, 5d. mamos gimtadienis, tai visad +- porą dienų Motinos diena gaunasi thumbup.gif Dar laikrodį pirksiu prie gėlės, tiksliau parveš iš Turkijos, laukiu smile.gif

Sako, kad negalima dovanoti laikrodzio - susipyksi, cia pagal lietuviskus prietarus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2006 04 30, 13:41)
Sako, kad negalima dovanoti laikrodzio - susipyksi, cia pagal lietuviskus prietarus  ax.gif

Gavos taip, kad be laikrodžio mama liks, o su gražiu sijonu lotuliukas.gif
Beja, laikrodžio negalima dovanoti tik mylimai antrai pusei.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 04 30, 21:07)
Gavos taip, kad be laikrodžio mama liks, o su gražiu sijonu lotuliukas.gif
Beja, laikrodžio negalima dovanoti tik mylimai antrai pusei.

g.gif
O aš nežinojau, ir dovanojau doh.gif
Tai kaip dabar bus mastau.gif
Atsakyti
Ne itin patinka man Motinos diena g.gif Kažkokia... prispaustų moterėlių paskatinimo dienelė... Mes jums dėmesio ir gėlyčių, o jūs mus ir toliau apšokinėkit, kaip iki šiol. Man asmeniškai ši diena beveik visuomet sutampa su vestuvių metinėm, šiemet bus jau dešimtosios. Pasibaliavosim, dar laisva diena išpuls, ir tiek. Per laisvadienį tikriausiai važiuosim į vyro tėviškę ant kapų, kur jo mama palaidota - štai toks tas ir šventimas. Dukra - neabejoju, kad padovanos kažką (nors neskatinu, bet mokykla savo daro su idiotiškais kultūriniais stereotipais), tikriausiai jau keramikos būrelyje nulipdė, laukiu nesulaukiu (ne dėl to, kad jausčiausi itin nusipelniusi ir "motiniška", bet myliu tą žmogeliuką, kuris atėjo iš manęs ir yra toks šaunus) doh.gif wub.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man motinos diena atrodo labai graži šventė, visai ne prispaustų moterėlių diena mirksiukas.gif Aš pati dar ne mamytė, bet savo mamą visada pasveikinu, stengiuos, kad per daug darbų tą dieną neturėtų, padedi buityje (žinoma, šitaip būna ne tik per motinos dieną, bet kadangi su savo tėvais matausi tik savaitgalį, tai motinos dieną ypač dėmesinga stengiuosi būt). Visada pasėdim su visa šeima: mama, tėtis, aš ir brolis. Mamą pasveikinam, kokią staigmenėlę padarom bigsmile.gif
Atsakyti
Mes, jei tik bus gražus oras, vešimės mamą į gamtą. Kepsim šašlykus, gal dar žibučių bus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 23, 02:47)
Lietuvoje svenciama pirma geguzes sekmadieni, o JAV antraji bigsmile.gif

Labai labai aciu 4u.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2006 04 26, 23:35)
o ar anytas reiketu pasveikinti su mamos diena?anksciau vis nueidavau su vyru, nes ir jis eidavo mano mama pasveikinti, bet siemet visai neturiu noro.nenueisiu supyks, o as su ja tikrai gerai nesutariu...kaip elgtis?

4u.gif 4u.gif Cia tik mano nuomone,bet manau kad reiktu nueiti bis.gif juk ji
vyro mama kad jam smagiau butu. mirksiukas.gif
Atsakyti