Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos diena

man mintis kilo padaryti marškinėlius su vaikų (dar mažų) foto.
pvz., 2.gif 2.gif 2.gif
o po apačia
"čia mano mažyliai biggrin.gif "
Atsakyti
kadangi gyvenu ne lietuvoje, ta per paskutiniji mamos gimtadieni uzsakiau kurjeri i namus kuris atnese bunta geltonu geliu. mama tikrai to nesitikejo ir buvo labai laiminga. kai gryzau atostogu-dar ir dabar ta bunta turi susidziovinusi ir laiko vazoje.
bet jau kitiem metam tai tikrai man truksta fantazijos ka besugalvoti g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Galima padovanoti dovanų kuponą kokioje parduotuvėje... Praėjusiais metais mes dovanojome gražiai įrėmintą šeimos nuotrauką su palinkėjimais...
Atsakyti
Mes pastoviai dovanojam (rozes su saknimis), jau nuobodu, bet uztat vasara kaip grazu mirksiukas.gif .
Atsakyti
O kokia diena siais metais mamos diena? g.gif

Na o kai as buvau uzsienyje .Atsimenu pries mamos diena pririnkau as zibuciu ir jas sudziovinau pries mamos diena isiunciau laiska su atvirute ir idejus dziovintas zibutes uzrasiau tau mano mamyte pirmieji pirmieji ziedai...
Atsimenu nuo darzelio laiku mama visada zibutem apdabindavom 4u.gif
Na va mama buvo labai sujaudinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(melagele @ 2006 01 19, 01:51)
O kokia diena siais metais mamos diena? g.gif
Na o kai as buvau uzsienyje .Atsimenu pries mamos diena pririnkau as zibuciu ir jas sudziovinau pries mamos diena isiunciau laiska su atvirute ir idejus dziovintas zibutes uzrasiau tau mano mamyte pirmieji pirmieji ziedai...
Atsimenu nuo darzelio laiku mama visada zibutem apdabindavom 4u.gif
Na va mama buvo labai sujaudinta wub.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
aciu smartass.gif smartass.gif
Atsakyti
Aš nesugalvoju.. maniškė tokia gan išranki, sunkai ją pradžiuginsi. Ant daug ko mūsų skoniai skiriasi.. turbūt irgi liksiu prie kokio kvietimo į masažus, grožio procedūras ar pan. g.gif
Atsakyti
Na o as savo mamytej, siemet dovanele is Kaziuko muges... Labai grazu pinta padekla.. mat ji neturi... tai nusprendziau ryte, per jos gimtadieni (kaip tik busiu pas ja) atnesiu jai paruostus skanius pusrycius siame padekle... 4u.gif Gal kokios karstos kakavos ir skaniu ivairiausiu verinuku... 4u.gif
Manau kad jai patiks ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2005 05 18, 13:20)
siemet - siuksliu deze dovanojau, bet aisku, be turinio tongue.gif
bo uzkniso jos senoji ir pati niekaip neprisiruose pasikeist.
pirma galvojau, i galva gausiu uz tokia dovana, na bet iteikiau su jumoru, o ji labai nuosirdziai dziaugesi, kokia patogi, isvaizdi ax.gif

Tai aš sakiau šiemet padovanosiu užuolaidas į virtuvę, nes niekaip neprisiruošia pasikeist, kabo dar tokios nuo caro rūriko laikų, nukabina, praskalbia ir vėl į trasą tas pačias.
O šiaip tai įvairiai: būna, kad tik gėlių padovanoju, praeitais metais, lygtais kremą veidui ir rankoms dovanojau, dar kažkuriais metais knygą kažkokią apie gėles, dar kažkuriais metais mama šitą dieną išvažiavo į kaimą bulvių sodint, tai mes su sese padarėm tortą, nupirkom vyno dar ten kažko ir pasipuošę už stalo laukėm grįžtančios mamos. Sesė sako, gal geriau ta proga būtume nuvažiavę ir padėję bulves pasodint laugh.gif . Nu bet mama buvo l. pamaloninta.
Atsakyti
o aš tai galvoju šiais metais mamai dovanoti sagę, nu dar pridėsių saldainių dėžutę ir gelyčių smile.gif
tik va dar nžn ką uošvienei, gal kokia graži kambarinė gėlė tiktų, dar vis nesumąstau g.gif smile.gif
gerai, kad dar truputį laiko yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš abiems mamytėms po šalį numegsiu ir žibučių pririnksiu (jei bus) smile.gif
Atsakyti