Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos diena

QUOTE(MajaLi @ 2005 08 10, 18:19)
siap tai parase,kad skaityt nemegsta biggrin.gif

nu vot tai tau, nepastebejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 08 11, 09:57)
Jai čia viešai pasiskelbčiau, būtų jau reklama  doh.gif  doh.gif  Kaune ji.

Gal kartais atstovybė Panevėžyje yra? Labai jau suintrigavai egypt.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 08 11, 09:57)
Jai čia viešai pasiskelbčiau, būtų jau reklama  doh.gif  doh.gif  Kaune ji.

Gal kartais atstovybė Panevėžyje yra? Labai jau suintrigavai egypt.gif
Atsakyti
Parasysiu, ka as padovanojau mamai. Galvojau dovanoti kvietima grozio procedurom, bet kadangi jubiliejus (45m), norejosi dovanos su isliekamaja verte. Taigi nupirkau sirdutes formos auksini pakabuka, o kitoj pusej isgraviravau tekstuka, kad prisimintu wub.gif
Atsakyti
mano mamukei irgi ant nosies jubiliejus -50 metų thumbup.gif
berods kažkur jau rašiau, jei rašiau, tai nepykit pasikartosiu mirksiukas.gif , bet va vakar užsakėm jai palangoje viešbutyje "žalias namas" apartamentus, 2 valandoms užsakėm baseiną ir pirtį ir trenksimės visi iš kauno į palangą savaitgaliui smile.gif
ji seniai jau buvus prie jūros, tai bus kaip tik tokia dukrelių dovanėlė thumbup.gif
nenorėjau jokių "adijalų", puodelių ir t.t. dovanoti (bilietai į kultūrinius renginius irgi atkrenta, nes ji gyvena ne mieste), tad nutariau padaryti staigmeną mirksiukas.gif
suplanavau savaitgaliui visą dienotvarkę - ir muziejaus aplankymą, ir šampano gėrimą prie jūros ir man net pačiai jau smagu mirksiukas.gif
tiesa, dovanų temoje skaičiau apie įsimintiniausias dovanas, tai nutariau padaryti balioną su daug mažų balioniukų viduje. ir niekaip nesugalvoju kokią įmesti smulkmenišką dovanėlę.. g.gif
gal kas turite šaunių idėjų? laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
patariu visoms ir visiems 4u.gif jei neturi kitokių tradicijų, darykite kažką panašaus į mano staigmeną vietoj jubiliejinių dovanų ax.gif wub.gif
mama buvo labai laiminga dėl mano ir sesės (ir mano bičo) pastangų ax.gif o ir mes nušovėm vienu šūviu keturis zuikius, nes visi keturi šį savaitgalį palangoje pailsėjom nerealiai thumbup.gif
ir balionas, kurį kažkas rekomendavo, iš "Balionų šalies" labai tiko ir patiko thumbup.gif
liuks thumbup.gif
Atsakyti
Aš mamai beveik visomis progomis dovanoju ... sages 4u.gif ji į darbą eina su kostiumėliu, bet nelabai mėgsta papuošalus, o sagė - puiki išeitis, įsisegi ir vaikštai. Jau net nebesuskaičiuoju, kiek jai tų sagių esu pridovanojus smile.gif mama juokiasi, kad nespėja tiek kostiumėlių pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano nuomone, taj smagiausia gauti dovanų kažką, ką žmogus pats darė. Bus tikrai originalu, asmeniška, daug meilės įdėta. Šiemet sumaniau mamai kalėdom dovanoti savo pieštos paveikslą. Jau galvelė pradėjo skaudėt nuo šio sumanymo, nes neesu dailininkė ir jei nepagauna įkvėpimas, tai piešinukai labai nekoki gaunasis. O vaizduotę taj liux turiu! Na, bet savo sumanymo neatsisakysiu, bus smagiau dovanot kai daug darbo įdėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2005 11 26, 23:29)
Mano nuomone, taj smagiausia gauti dovanų kažką, ką žmogus pats darė. Bus tikrai originalu, asmeniška, daug meilės įdėta. Šiemet sumaniau mamai kalėdom dovanoti savo pieštos paveikslą. Jau galvelė pradėjo skaudėt nuo šio sumanymo, nes neesu dailininkė ir jei nepagauna įkvėpimas, tai piešinukai labai nekoki gaunasis. O vaizduotę taj liux turiu! Na, bet savo sumanymo neatsisakysiu, bus smagiau dovanot kai daug darbo įdėsiu.

Gerai kai turi "gyslelę" ir gali kanors pats pagaminti. Aš tai geriausiu atveju galečiau kokį pyragą iškepti ir tai neaišku ar valgomas išeitų blush2.gif Ir su fantazija pas mane sunkiai schmoll.gif
Šiais metais Kalėdoms sugalvojome keisti dovanėlėm su vyro ir mano tėvais, tai aš ištraukiau anytą. Dabar turiu galvos skausmą ką jai nupirkti g.gif Iki kalėdų liko ne marios laiko, o aš dar net idėjos neturiu doh.gif
Atsakyti
as dazniausiai kvepalus dovanuoju ar kremus kokiu,tusa.nes pas ja pastoviai baigiasi,o pati tai ji neprisivers brangiu pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2004 04 26, 11:33)
as buvau mama praeita ketviradieni nusivedusi i kavine. isgerem balintos kavos, brenduko, paplepejom. labai buvo patenkinta  thumbup.gif

gerai kam taip iseina o as bandziau mama kiek kartu vestis i kavine tai ant galo visada susipykdavom ir visada ji mokedavo us mus abi tai pasijusdavau nesmagiai sad.gif nebent reik koki ceki is karto pirkt ir jai padovanot bet nezinau ar kur taip galima
Atsakyti
Išsiuvinėti ką nors ir padovanot smile.gif Pvz. jei mėgsta gėles ir žinote kokias, susirandi schemą ir pirmyn biggrin.gif
Atsakyti