Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos diena

Dar galima padovanoti ceki papietauti "Neringos" restorane thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi mano mamytes gimtadienis irgi ne uz kalnu, o jau ir jubiliejus (45m), tai

irgi suku galva, ka originalaus ir smagaus padovanoti. Kvepalu jau pridovanojau,

kosmetikos nelabai naudoja. Tai pamaniau kvietima i grozio salona padovanoti, nail.gif

kad pasigrazintu. Arba "Maxima' ceki uz apvalia sumele (nusipirks buiciai ko

reikia). Padovanociau siuntima i Druskininkus, bet nuo Klp labai jau toli vaziuoti.
sad.gif

Noriu ko nors neeilinio padovanoti. g.gif g.gif Gal ka pasiulytumet??
Atsakyti
Kadangi mano mamytes gimtadienis irgi ne uz kalnu, o jau ir jubiliejus (45m)

Ir mano mamytei tiek pat neužilgo sukaks smile.gif Bet jau suku galvelę senokai, oi oi g.gif Ir taip kasmet... Visko, atrodo, turi, o kad būtų tik jai? Rūbą matuotis reikia, kosmetika ir kvepalais aprūpinam ir be progos, į sanatorijas tikrai nevažiuos, čekis kažkaip šaltai ir atmestinai man... schmoll.gif Oi, galvos skausmelis- juk norisi iš širdies, su meile , ne bet ką wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano mamai jau gana solidus amzius (62) ir taip pat suku galva ka padovanot. Viskas kas buities ji krauna mano jauniausiai sesutei i kraiti smile.gif Soliariumai ir grozio salonai atkrenta... Skaityt nei megzt nemegsta... Tai kas belieka? Noris padovanot kazka tikrai jai asmenisko, bet kaaa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(stazyte @ 2005 08 10, 17:29)
Mano mamai jau gana solidus amzius (62) ir taip pat suku galva ka padovanot. Viskas kas buities ji krauna mano jauniausiai sesutei i kraiti  smile.gif Soliariumai ir grozio salonai atkrenta... Skaityt nei megzt nemegsta... Tai kas belieka? Noris padovanot kazka tikrai jai asmenisko, bet kaaa? g.gif

o gal ceki i knygyna? jeigu skaityti megsta.
kartais labai gera dovana buna- diena su mama, kur einat abi kur norit, i kina, teatra, kavine picerija, ar padarot piknika gamtoje( kad ir visa seima) ir jeigu oras geras, o gal zuniuka-kaciuka padovanot galima butu:) turetu mama ka veikti biggrin.gif
Atsakyti
siap tai parase,kad skaityt nemegsta biggrin.gif

QUOTE(mjk @ 2005 08 10, 18:00)
o gal ceki i knygyna? jeigu skaityti megsta.
kartais labai gera dovana buna- diena su mama, kur einat abi kur norit, i kina, teatra, kavine picerija, ar padarot piknika gamtoje( kad ir visa seima) ir jeigu oras geras, o gal zuniuka-kaciuka padovanot galima butu:) turetu mama ka veikti biggrin.gif

Atsakyti
Aš dirbu kelionių agentūroj, tai padarėm tokią naujieną kaip dovanų čekius, mažiausias 100 Lt., tai labai išpopuliarėjo, perka tiesiog, kad ir už 100Lt, ir jau už juos 2 žmonės gali išvažiuoti į Ryga ir Jūramalos Livu smile.gif Man tai labai tokia dovana patiktų, visgi atmintyje liks ilgam ilgam smile.gif
Atsakyti
As irgi manau, kad geriausia dovana yra ne daiktas (na nebent geri kvepalai smile.gif , o bilietai iteatra, komcerta, arba jeigu vyresni zmones net neina i kina - tai i kina- tegu pamato, kaip dabar viskas atnaujinta smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 08 10, 19:06)
Aš dirbu kelionių agentūroj, tai padarėm tokią naujieną kaip dovanų čekius, mažiausias 100 Lt., tai labai išpopuliarėjo, perka tiesiog, kad ir už 100Lt, ir jau už juos 2 žmonės gali išvažiuoti į Ryga ir Jūramalos Livu smile.gif Man tai labai tokia dovana patiktų, visgi atmintyje liks ilgam ilgam smile.gif

O kokia cia agentura, jei nepaslaptis?? rolleyes.gif
Atsakyti
Galima būtų padovanoti kokių nors vitaminų, maisto papildų, nes kartais jiems pritrūksta(pagailima) pinigų. smile.gif
Nusivesti į kokią kavinę bei kartu pavakarieniauti ar papietauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramirėja: 11 rugpjūčio 2005 - 09:19
QUOTE(*Citra* @ 2005 08 10, 21:53)
O kokia cia agentura, jei nepaslaptis??  rolleyes.gif

Jai čia viešai pasiskelbčiau, būtų jau reklama doh.gif doh.gif Kaune ji.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 08 11, 09:57)
Jai čia viešai pasiskelbčiau, būtų jau reklama  doh.gif  doh.gif  Kaune ji.

Aj, tai man netinka smile.gif Man Klp reikia. Jeigu jusu filialas yra Klp, tai parasyk i az.
Atsakyti