Dar galima padovanoti ceki papietauti "Neringos" restorane
Kadangi mano mamytes gimtadienis irgi ne uz kalnu, o jau ir jubiliejus (45m), tai
irgi suku galva, ka originalaus ir smagaus padovanoti. Kvepalu jau pridovanojau,
kosmetikos nelabai naudoja. Tai pamaniau kvietima i grozio salona padovanoti,
kad pasigrazintu. Arba "Maxima' ceki uz apvalia sumele (nusipirks buiciai ko
reikia). Padovanociau siuntima i Druskininkus, bet nuo Klp labai jau toli vaziuoti.
Noriu ko nors neeilinio padovanoti. Gal ka pasiulytumet??
irgi suku galva, ka originalaus ir smagaus padovanoti. Kvepalu jau pridovanojau,
kosmetikos nelabai naudoja. Tai pamaniau kvietima i grozio salona padovanoti,
kad pasigrazintu. Arba "Maxima' ceki uz apvalia sumele (nusipirks buiciai ko
reikia). Padovanociau siuntima i Druskininkus, bet nuo Klp labai jau toli vaziuoti.
Noriu ko nors neeilinio padovanoti. Gal ka pasiulytumet??
Kadangi mano mamytes gimtadienis irgi ne uz kalnu, o jau ir jubiliejus (45m)
Ir mano mamytei tiek pat neužilgo sukaks Bet jau suku galvelę senokai, oi oi Ir taip kasmet... Visko, atrodo, turi, o kad būtų tik jai? Rūbą matuotis reikia, kosmetika ir kvepalais aprūpinam ir be progos, į sanatorijas tikrai nevažiuos, čekis kažkaip šaltai ir atmestinai man... Oi, galvos skausmelis- juk norisi iš širdies, su meile , ne bet ką
Mano mamai jau gana solidus amzius (62) ir taip pat suku galva ka padovanot. Viskas kas buities ji krauna mano jauniausiai sesutei i kraiti Soliariumai ir grozio salonai atkrenta... Skaityt nei megzt nemegsta... Tai kas belieka? Noris padovanot kazka tikrai jai asmenisko, bet kaaa?
QUOTE(stazyte @ 2005 08 10, 17:29)
Mano mamai jau gana solidus amzius (62) ir taip pat suku galva ka padovanot. Viskas kas buities ji krauna mano jauniausiai sesutei i kraiti Soliariumai ir grozio salonai atkrenta... Skaityt nei megzt nemegsta... Tai kas belieka? Noris padovanot kazka tikrai jai asmenisko, bet kaaa?
o gal ceki i knygyna? jeigu skaityti megsta.
kartais labai gera dovana buna- diena su mama, kur einat abi kur norit, i kina, teatra, kavine picerija, ar padarot piknika gamtoje( kad ir visa seima) ir jeigu oras geras, o gal zuniuka-kaciuka padovanot galima butu:) turetu mama ka veikti
siap tai parase,kad skaityt nemegsta
QUOTE(mjk @ 2005 08 10, 18:00)
o gal ceki i knygyna? jeigu skaityti megsta.
kartais labai gera dovana buna- diena su mama, kur einat abi kur norit, i kina, teatra, kavine picerija, ar padarot piknika gamtoje( kad ir visa seima) ir jeigu oras geras, o gal zuniuka-kaciuka padovanot galima butu:) turetu mama ka veikti
Aš dirbu kelionių agentūroj, tai padarėm tokią naujieną kaip dovanų čekius, mažiausias 100 Lt., tai labai išpopuliarėjo, perka tiesiog, kad ir už 100Lt, ir jau už juos 2 žmonės gali išvažiuoti į Ryga ir Jūramalos Livu Man tai labai tokia dovana patiktų, visgi atmintyje liks ilgam ilgam
QUOTE(Aga @ 2005 08 10, 19:06)
Aš dirbu kelionių agentūroj, tai padarėm tokią naujieną kaip dovanų čekius, mažiausias 100 Lt., tai labai išpopuliarėjo, perka tiesiog, kad ir už 100Lt, ir jau už juos 2 žmonės gali išvažiuoti į Ryga ir Jūramalos Livu Man tai labai tokia dovana patiktų, visgi atmintyje liks ilgam ilgam
O kokia cia agentura, jei nepaslaptis??
Galima būtų padovanoti kokių nors vitaminų, maisto papildų, nes kartais jiems pritrūksta(pagailima) pinigų.
Nusivesti į kokią kavinę bei kartu pavakarieniauti ar papietauti.
Nusivesti į kokią kavinę bei kartu pavakarieniauti ar papietauti.
QUOTE(*Citra* @ 2005 08 10, 21:53)
O kokia cia agentura, jei nepaslaptis??
Jai čia viešai pasiskelbčiau, būtų jau reklama Kaune ji.
QUOTE(Aga @ 2005 08 11, 09:57)
Jai čia viešai pasiskelbčiau, būtų jau reklama Kaune ji.
Aj, tai man netinka Man Klp reikia. Jeigu jusu filialas yra Klp, tai parasyk i az.