Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos diena

QUOTE (PilvuLka @ 2004 04 27, 00:53)
O as kaip ir visuomet pasveikinu tik gelemis.... wink.gif

Pas mus seimoj irgi tradicija - pasveikinti tik gelemis. Bet sia diena svarbu ne pati dovana ar jos kaina, o musu - vaiku - demesys thumbup.gif clap.gif !!!

Idomu suzinoti, o kaip vyrai su vaikuciais mus pradziugina sia diena?
Atsakyti
QUOTE (fukuotukaf @ 2004 04 28, 01:50)
Mes su vyru savo mamoms dazniausiai gelytes visokias dovanodavom, o siemet radau labai grazia knygele "Tau, mano Mamyte...". Vos neapsizliumbiau skaitydama, tai abieju mamos ir gaus po tokia knygele, patys to zodziais turbut niekada (bent jau taip graziai) nepasakytume...

O toj knygutej tik eilerasciai? Kas autorius? Ir mane sudominai sia knygele biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 04 29, 14:19)
O toj knygutej tik eilerasciai? Kas autorius? Ir mane sudominai sia knygele biggrin.gif ...

Ne eilerasciu knygute, tiesiog daug mielu zvereliu nuotrauku, po kuriomis praktiskai per visa knygute parasyta padeka mamai uz viska viska smile.gif Vietomis tikrai linksma ta knygute, nu bet jau gale tai vos susilaikiau neapsiverkus, taip graziai viskas parasyta (o gal tik as per skysta)...
Imetu linka, kad isivaizduotum, ko ieskoti smile.gif
http://www.knyguklub...no_mamyte/239#1
Atsakyti
Na va, aš pati gavau tą knygutę "Tau mano, mamyte".Na thumbup.gif Skaitai ir atsidžiaugti negali
Atsakyti
Gerb. mergickos, patarkite ka galeciau originalaus padovanoti mamai 47 metu gimtadieniui? Niekaip nesugalvoju g.gif
Atsakyti
aš tokiais atvejais kaip mamai ,seneliams dovanoju asmenišai jiems kad butu,ne indai ne paveikslai ar dar kas nors ka jie pasides ir nenaudos ,juk kiti senesni žmones taip ir daro.vyro močiutei padovanojau liemene su kišenemis tiokia šilta tai močiute negalejo atsidžiaukti vis dekojo ir dekojo nors dovanu iš kitur gavo puodukus dar laikrodi pastatoma ,o čia buvo grynai jai.net nepatogu pasidare prieš kitus svečius kad mums toki dideli demesi rodo.net anyta klause kaip jus sugalvojot ka pirkt.o vyras sako, mes mat su meile pirkom tongue.gif
Atsakyti
As galvoju dovanoti tik kad butu grynai jai asmeniskai, na mastau apie koki gera tusa blakstienoms ar koki treniruokli, bet vat cia toliau ir pritruksta fantazijos? g.gif
Atsakyti
kaip faina koki treniruokli,man tai patiktu thumbup.gif
Atsakyti
As tai dovanoju praktiskas dovanas, nes zinau , kad nelabai sau gali leisti daug. Pvz.:keptuve, uzuolaidas, kvepalus, lyginimo lenta ir tt. Labai patenkinta buna.
Gali padovanot kokio zurnalo prenumerata smile.gif
Atsakyti
Mano mama tai be galo megsta vazonines geles. Tai dazniausiai as jai nuperku kokia palme smile.gif O siaip, pamastyk, ko tavo mamai truktu... Pvz. mano mamai visada reikia staltiesiu.
Atsakyti
Na viskas priklauso nuo pinigu sumos ar pacio zmogaus budo...na Tavo mamai tik 47 tai manau ji jauna ir energinga...tai kodel tau nenupirkus kokios keliones (nebutinai kur i uzsieni)...tiesiog gali ispirkti kelione savaitgaliui i koki nors sanatorini miesteli-kur gales pasilepinti masazais ir pailseti nuo kasdienybes...taciau kaip sakiau viskas priklauso nuo zmogaus poreikiu... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitulka: 05 kovo 2005 - 16:06
Na mamulka pagal metus gana jauna.Neparasei kuo kuom ji kvepuoja, siuolaikine, ar jau truputi nesa link pensijos g.gif smile.gif Niekada moteriai nemaise kvepalai. Sau kartais gaili, arba tiesiog netuti laisvu pinigu tokiam dalykeliui, o dovana puiki. Jei nesportuoja, gali menesiui abonenta i kluba nupirkti, galima abonenta i soliariuma. Jei megzta geles, gali nupirkti grazia didele vazonine gele. Pasirinkimas tikrai didelis.Manau bet kokia dovana is sirdies, suteiks jai malonuma mirksiukas.gif
Atsakyti