Sveikos, supermamos. Jei galima, norėčiau paprašyti Jūsų pagalbos. Svarstau ką nupirkti motinos dienos proga mamai. Ji laisvalaikiu mėgsta skaityti, bet skaito visokias nesąmones ir pati tai pripažįsta, kad atsiplėštų nuo realybės, nes labai labai labai jau nemėgsta savo darbo. Tad sugalvojau, kad reiktų nupirkti kokią prasmingą knygą. Bet problema - nežinau kokią knygą pirkti. Jos mėgstamiausias rašytojas - Remarkas, bet visas jo knygas jau perskaičius (dauguma ir turi savo knygų lentynoj). Taip pat mėgsta "Krikštatėvį", gal "Karas ir Taika" ir pan. Bet, na, taip - dauguma tos vadinomosios klasikos kūrinių turi namuose, o aš norėčiau nupirkti ką nors prasmingo, o ne kokį "Prarastąjį Simbolį" ar "Brėšktančią Aušrą"

Svarstau apie "Mažąjį Princą", tik, kad nelabai norisi tokią knygą dovanoti, nes taip pat ji yra ją skaičius ir, na, nežinau... Tiesiog žinau, kad prasminga, bet... Nelabai noriu (tikriausiai atrodau kvailai

)... Pati neseniai perskaičiau Paulo Coelho "Alchemiką" - gan įdomios mintys ir pan. Tad svarstau - gal dovanoti "Alchemiką"? Jei žinoma, tik nėra skaičiusi jo. Na, o jeigu ir skaičiusi - tai norėčiau paklausti Jūsų ar tai būtų gan gera dovana. Tiesiog Jūsų nuomonė. Nes mano mamai užtektų ir gėlių, bet norėčiau padovanoti ką nors daugiau.
P.S - man trylika metų. Mano mamai - virš keturiasdešimt...
Prašau pagalbos!