Sveikos, supermamos. Jei galima, norėčiau paprašyti Jūsų pagalbos. Svarstau ką nupirkti motinos dienos proga mamai. Ji laisvalaikiu mėgsta skaityti, bet skaito visokias nesąmones ir pati tai pripažįsta, kad atsiplėštų nuo realybės, nes labai labai labai jau nemėgsta savo darbo. Tad sugalvojau, kad reiktų nupirkti kokią prasmingą knygą. Bet problema - nežinau kokią knygą pirkti. Jos mėgstamiausias rašytojas - Remarkas, bet visas jo knygas jau perskaičius (dauguma ir turi savo knygų lentynoj). Taip pat mėgsta "Krikštatėvį", gal "Karas ir Taika" ir pan. Bet, na, taip - dauguma tos vadinomosios klasikos kūrinių turi namuose, o aš norėčiau nupirkti ką nors prasmingo, o ne kokį "Prarastąjį Simbolį" ar "Brėšktančią Aušrą" Svarstau apie "Mažąjį Princą", tik, kad nelabai norisi tokią knygą dovanoti, nes taip pat ji yra ją skaičius ir, na, nežinau... Tiesiog žinau, kad prasminga, bet... Nelabai noriu (tikriausiai atrodau kvailai )... Pati neseniai perskaičiau Paulo Coelho "Alchemiką" - gan įdomios mintys ir pan. Tad svarstau - gal dovanoti "Alchemiką"? Jei žinoma, tik nėra skaičiusi jo. Na, o jeigu ir skaičiusi - tai norėčiau paklausti Jūsų ar tai būtų gan gera dovana. Tiesiog Jūsų nuomonė. Nes mano mamai užtektų ir gėlių, bet norėčiau padovanoti ką nors daugiau.
P.S - man trylika metų. Mano mamai - virš keturiasdešimt...
Prašau pagalbos!
aš mamai gėlių dovanoju.
o mažiaus grupėje Mamos diena šiemet be mamų vyks
Papildyta:
labai gražu, net susigraudinau
o mažiaus grupėje Mamos diena šiemet be mamų vyks
Papildyta:
QUOTE(Burbuliuke2010 @ 2010 03 14, 17:55)
Ei,mamyte ! ..
labai gražu, net susigraudinau
Tradiciškai - pavasarinių gėlių puokštė, arbatos gėrimas kartu, pasisėdėjimas
Na mamoms patinka visos dovanos.
pavyzdžiui mano mamai labai patinka jeigu aš ką nors padarau pati.
Tada dovana būna su meile ir pagamintas būtent jai.
Tarpkitko anyta taip pat labiau vertina tokias dovanas negu pirktas.
Prie dovanos žinoma gėlės reikalingos.
Aš visada dovanoju vazonines o ne skintas, tada mamos džiaugiasi jomis ilgai ilgai
o dėl knygų: galima padovanot specialiai mamosm parašytą "mylimai mamai" vadinasi ar kažkaip panašiai. ten sudėtos gražiausios mintys mamai
pavyzdžiui mano mamai labai patinka jeigu aš ką nors padarau pati.
Tada dovana būna su meile ir pagamintas būtent jai.
Tarpkitko anyta taip pat labiau vertina tokias dovanas negu pirktas.
Prie dovanos žinoma gėlės reikalingos.
Aš visada dovanoju vazonines o ne skintas, tada mamos džiaugiasi jomis ilgai ilgai
o dėl knygų: galima padovanot specialiai mamosm parašytą "mylimai mamai" vadinasi ar kažkaip panašiai. ten sudėtos gražiausios mintys mamai
AS padariau savo mamytei knygute. Tokia vaikiska gavosi, kaip vaikiskas zurnaliukas, pavadinimu "TAU, MAMA". Joje lapai iliustruoti musu (vaiku ir anuku) nuotraukelem ir sudeti ivairiausi elerastukai apie mamytes. Knygutes maketas nusiustas i spaustuve, kur bus atspausdintas ir suristas, o sekmadieni padovanotas mamytei
QUOTE(mikisa @ 2010 04 30, 13:55)
AS padariau savo mamytei knygute. Tokia vaikiska gavosi, kaip vaikiskas zurnaliukas, pavadinimu "TAU, MAMA". Joje lapai iliustruoti musu (vaiku ir anuku) nuotraukelem ir sudeti ivairiausi elerastukai apie mamytes. Knygutes maketas nusiustas i spaustuve, kur bus atspausdintas ir suristas, o sekmadieni padovanotas mamytei
Cia labai grazi dovana mamai .mes tai tik gelyte dovanosim
Aš šiais metais irgi užsakinėjau dovaną mamai Artiq įmonėje, tik ne koliažą, o vienos nuotraukos perkėlimą. Man ja puikia restauravo, nes nuotrauka buvo senovinė, joje mano mayte laukiasi manes Padare labai gera restauracija, ir pakoregavo spalvas, padare toki dar labai "retro" atspalvį. Rezultatas buvo tiesiog neapsakomai gražus!!! Mama apsiverkė pamačius... Tikrai patariu visiem kas nori nustebinti ir padovanoti ne šiaip kikį daiktą, o emocijas... Dėkui Valerija už idėją! ;-)
QUOTE(Valerija:) @ 2009 04 07, 17:25)
Gražiai atrodo,labiai panašu į nuotraukų albumą
Mano nuotraukėlės ant drobės atrodė šitaip
Papildyta:
http://public.fotki....amakolazas.html
Mano nuotraukėlės ant drobės atrodė šitaip
Papildyta:
http://public.fotki....amakolazas.html
QUOTE(Edaura @ 2010 05 26, 22:21)
Pernai metais dovanojau didziule graziais ziedais zydincia orchideja. Aisku, po pusmecio ziedai nuzydejo, ir buvo labai grazu, kai siais metais butent Mamos dienai gele vel prazydo Bet pirmaji zieda isskleide tiksliai ant Mamos sventes
o siais metais dovanojau bilieta i teatra Labai patiko!
o siais metais dovanojau bilieta i teatra Labai patiko!
Aš taip pat savo mamai dovanojau bilietą į teatrą.O man dukra gėlytę padovanojo
kelis metus iš eilės išsiuvinėju paveikslą su gelėm ilgai užtrunka, bet kai žinai kad vertinančiam rankų darbą siuvinėji..
Pačiai iš vaiko gauta, būtų rankų darbo dovana, atvirutė, karoliai ar popierinė gelė
Pačiai iš vaiko gauta, būtų rankų darbo dovana, atvirutė, karoliai ar popierinė gelė
keliu tema i virsu, gal jau kas turite nauju ideju kaip pasveikinti mama?
dabar sove i galva tokia mintis, nzn kokia proga ja galima panaudoti ir ji butu vienkartine
sukurti kryziazodi, kuriame klausimai butu is to zmogaus gyvenimo, pvz: koks dukters hobi, kur atostogavo pernai ir panasiai, ir butu kaip ir tikram kryziazodi pazymetos tam tikros raides is kuriu susideliotu sakinys, o cia jau priklauso nuo progos
pvz: MAMA AS TAVE MYLIU
QUOTE(skristi @ 2005 05 18, 13:20)
siemet - siuksliu deze dovanojau, bet aisku, be turinio
bo uzkniso jos senoji ir pati niekaip neprisiruose pasikeist.
pirma galvojau, i galva gausiu uz tokia dovana, na bet iteikiau su jumoru, o ji labai nuosirdziai dziaugesi, kokia patogi, isvaizdi
bo uzkniso jos senoji ir pati niekaip neprisiruose pasikeist.
pirma galvojau, i galva gausiu uz tokia dovana, na bet iteikiau su jumoru, o ji labai nuosirdziai dziaugesi, kokia patogi, isvaizdi
dabar sove i galva tokia mintis, nzn kokia proga ja galima panaudoti ir ji butu vienkartine
sukurti kryziazodi, kuriame klausimai butu is to zmogaus gyvenimo, pvz: koks dukters hobi, kur atostogavo pernai ir panasiai, ir butu kaip ir tikram kryziazodi pazymetos tam tikros raides is kuriu susideliotu sakinys, o cia jau priklauso nuo progos
pvz: MAMA AS TAVE MYLIU