Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos diena

O as dovanosiu marskinelius su atspaustu supermeno zenklu ir uzrasu super mama biggrin.gif Manau, kad jai patiks, nes megsta originalias dovanas. beje, marskinelius usakinejau is vienos forumietes ir kokybe bei darbu likau labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir nelabai originalu, bet žinau, kad mama nori dėžutės papuošalams, tai būtent ją ir gaus šiais metais ax.gif
Atsakyti
O as galvoju mamai padovanoti knyga apie mezgima smile.gif Jai patinka megsti, praktikuojasi ant saliku, bet nori ant rimtesniu dalyku pereiti mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes su vyru pasveikinsim mamytes abi iteikdami gelyciu ir vesimes prie juros visus keturis senelius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2009 04 28, 11:15)
aciu labai  wub.gif , na, manau ir tikiuosi, kad mamoms patiks  4u.gif

Superinė dovana. Ištikruju jaučiu bus ir ašarų, nes kai aš pagalvoju jei aš taip padaryčiau tai bliautume visi susėdę. Labai, labai graži dovana. thumbup.gif
Atsakyti
oho ,kaip grazu:) kaip pasidaryti?aciu:)
Atsakyti
As siemet dovanosiu bilieta i spektakli "Urvinis zmogus" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2009 04 21, 17:21)
pastaruosius 5 metus pirku mamai didelę gražią pakabinamą gėlę, kuri po to iki vasaros vidurio ar pabaigos kabo terasoje. renkuosi atidžiai, negailiu tam reikalui pinigų, nes noriu kad kuo ilgiau stovėtų. bet turint omeny šiemetinius orus tai jau pradedu galvoti apie kitokį pasveikinimą, o gėlę liksiu skoloj.... doh.gif

Aš irgi dovanoju tokias geles, nes ji labai laiminga, kad ilgai gali grožėtis ir visada pasižiūrėjus į ją mane prisimena ax.gif

QUOTE(gooda @ 2009 04 27, 11:30)
Na, per mamos diena dazniausiai mamai dovanodavau geles, nes manau, kad si svente skirts ne dovanai, o graziems zodziams ir padekai uz tai, kad esame... Siuo metu gyvename ne LT ir norejosi padaryti kazka tokio, kas bent kiek priartintu mus viena prie kitos, taigi sukuriau filmuka is savo seimos foto, idejau jai labai patinkancia daina apie mama, padariau DVD virseli ir viska issiunciau sesei. Per mamos diena, kai ji vaziuos sveikinti mamos, kartu iteiks ir mano dovanele, manau tai tikrai bus mamai netiketa ir LABAI tikiuosi, kad patiks  biggrin.gif Galite pasiziureti ir gal pacios susigundysit padaryti tokia dovanele mamos  mirksiukas.gif
cia yra du filmukai, vienas mano, kitas vyro mamai, jie vienodi, na siek tiek foto skiriasi  4u.gif

http://s272.photobuc...da_album/Video/

P.s. beja, butu idomi jusu nuomone ar jusu manymu patiks tokia dovana mamai  4u.gif

Eina sau, man tokie dalykai labai gražu, net aš susigraudinau ir negalėjau iki galo žiūrėti blush2.gif

Šiaip aš dar su photoshopu padariau keletą nuotraukų ir sudesiu šiandien į didelį rėmelį, parašysiu porą gražių eilių ir dar puzzle padariau iš anūkyčių nuotraukos, nes ji labai mėgsta dėliones smile.gif

P.S. Šiaip man dar labai patinka tos knygelės mažos skirtos mamai thumbup.gif
Atsakyti
Gal butu galima suzinoti kaip piesiami tokie nuostabus paveikslai is kavos,kas tai per technika?
Atsakyti
Na, kas dar pazers idomesniu ideju Motinos dienos isvakarese? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2009 05 01, 20:22)
Gal butu galima suzinoti kaip piesiami tokie nuostabus paveikslai is kavos,kas tai per technika?

zinoma, kad galima 4u.gif

tai yra kaip ir koliazo technika, piesiamas piesinys piestuku ir apklijuojamas kava...kaip sakoma, originalumas paprastume.... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
gooda, labai grazu wub.gif o su kokia programa cia padaryta ? ax.gif
Atsakyti