Dar tokia mintis, ant kaklo papuošala,
As savo mamai zadu pasodinti migdola.
Anksti ryta atsikelus ras rausvais ziedeliais pasipuosusi medeli.Tikiuosi ,kad is vakaro, kaip visada, anksti eis miegot ir nepastebes kaip su vyru sodinsim medeli.
Anksti ryta atsikelus ras rausvais ziedeliais pasipuosusi medeli.Tikiuosi ,kad is vakaro, kaip visada, anksti eis miegot ir nepastebes kaip su vyru sodinsim medeli.
QUOTE(Diglė @ 2009 04 22, 15:50)
Dar tokia mintis, ant kaklo papuošala,
as irgi ta minti isaudziau, uzsisakiau swarovski kristalu dar sidabro ir padarysiu savo rankutem ant kakalo grazu verinuka, tikrai manau mama bus patenkinta
siemet pas mus mociutems isskris origami gulbes.....o mamai- paveikslas "Angelas vardu Mama" is kavos....
As siais metais kaip visuomet dovanosiu grazia ir DIDELE gele
Ji buna labai patenkinta
Ji buna labai patenkinta
Na, per mamos diena dazniausiai mamai dovanodavau geles, nes manau, kad si svente skirts ne dovanai, o graziems zodziams ir padekai uz tai, kad esame... Siuo metu gyvename ne LT ir norejosi padaryti kazka tokio, kas bent kiek priartintu mus viena prie kitos, taigi sukuriau filmuka is savo seimos foto, idejau jai labai patinkancia daina apie mama, padariau DVD virseli ir viska issiunciau sesei. Per mamos diena, kai ji vaziuos sveikinti mamos, kartu iteiks ir mano dovanele, manau tai tikrai bus mamai netiketa ir LABAI tikiuosi, kad patiks Galite pasiziureti ir gal pacios susigundysit padaryti tokia dovanele mamos
cia yra du filmukai, vienas mano, kitas vyro mamai, jie vienodi, na siek tiek foto skiriasi
http://s272.photobuc...da_album/Video/
P.s. beja, butu idomi jusu nuomone ar jusu manymu patiks tokia dovana mamai
cia yra du filmukai, vienas mano, kitas vyro mamai, jie vienodi, na siek tiek foto skiriasi
http://s272.photobuc...da_album/Video/
P.s. beja, butu idomi jusu nuomone ar jusu manymu patiks tokia dovana mamai
Sveikos,
Aš taip pat pradėjau mastyti ką mamai dovanų, mamos dienos proga. Galvoju, gal kokio žurnalo prenumerata užsakyti keletai mėnesių. Kokia jūsų nuomonė?
Gooda, tai kad negalime tavo dovanos pažiurėti, už slaptinta.
Aš taip pat pradėjau mastyti ką mamai dovanų, mamos dienos proga. Galvoju, gal kokio žurnalo prenumerata užsakyti keletai mėnesių. Kokia jūsų nuomonė?
QUOTE(kandidate @ 2009 04 27, 13:42)
Sveikos,
Niu visai as vista , pamirsau nuimti ''spynele'' Dabar jau galima paziureti http://s272.photobuc...da_album/Video/
O deø prenumeratos, tai visai sauni ideja
QUOTE(kandidate @ 2009 04 27, 14:42)
Sveikos,
Aš gimtadienio proga dovanojau žurnalo prenumeratą metams,tai labai apsidžiaugė tai buvo žurnalas apie sodą, augalus, o ji tuo labai domisi aš per motinos dieną kaip ir visada dovanosiu gėlių...
QUOTE(gooda @ 2009 04 27, 15:54)
Niu visai as vista , pamirsau nuimti ''spynele'' Dabar jau galima paziureti http://s272.photobuc...da_album/Video/
Nu , bet jau grožis ...Svetimam žmogui širdelę suspaudžia(gerąja prasme ) bežiūrint . Mamytėms tai bus tikrai pati nuostabiausia dovana
Mamai dovanosiu kavos ir arbatos rinkinį (iš Presto ar pan.), o anytai jau nupirkau į sodą a la šviestuvus (sraigės formos)