Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos diena

Dar tokia mintis, ant kaklo papuošala,
Atsakyti
As savo mamai zadu pasodinti migdola.
Anksti ryta atsikelus ras rausvais ziedeliais pasipuosusi medeli.Tikiuosi ,kad is vakaro, kaip visada, anksti eis miegot ir nepastebes kaip su vyru sodinsim medeli.
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 04 22, 15:50)
Dar tokia mintis, ant kaklo papuošala,

thumbup.gif as irgi ta minti isaudziau, uzsisakiau swarovski kristalu dar sidabro ir padarysiu savo rankutem ant kakalo grazu verinuka, tikrai manau mama bus patenkinta wub.gif
Atsakyti
siemet pas mus mociutems isskris origami gulbes.....o mamai- paveikslas "Angelas vardu Mama" is kavos....
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deiido: 24 balandžio 2009 - 14:21
Aš dovanosiu pacios daryta medeli is saldainiu,dar ir kitiems padarau, bu sir geles ir saldainiai kartu, atrodo gruser posted imageaziai ir naujoviskai.
Atsakyti
As siais metais kaip visuomet dovanosiu grazia ir DIDELE gele thumbup.gif
Ji buna labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Na, per mamos diena dazniausiai mamai dovanodavau geles, nes manau, kad si svente skirts ne dovanai, o graziems zodziams ir padekai uz tai, kad esame... Siuo metu gyvename ne LT ir norejosi padaryti kazka tokio, kas bent kiek priartintu mus viena prie kitos, taigi sukuriau filmuka is savo seimos foto, idejau jai labai patinkancia daina apie mama, padariau DVD virseli ir viska issiunciau sesei. Per mamos diena, kai ji vaziuos sveikinti mamos, kartu iteiks ir mano dovanele, manau tai tikrai bus mamai netiketa ir LABAI tikiuosi, kad patiks biggrin.gif Galite pasiziureti ir gal pacios susigundysit padaryti tokia dovanele mamos mirksiukas.gif
cia yra du filmukai, vienas mano, kitas vyro mamai, jie vienodi, na siek tiek foto skiriasi 4u.gif

http://s272.photobuc...da_album/Video/

P.s. beja, butu idomi jusu nuomone ar jusu manymu patiks tokia dovana mamai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gooda: 27 balandžio 2009 - 11:36
Sveikos,
Aš taip pat pradėjau mastyti ką mamai dovanų, mamos dienos proga. Galvoju, gal kokio žurnalo prenumerata užsakyti keletai mėnesių. Kokia jūsų nuomonė?

Gooda, tai kad negalime tavo dovanos pažiurėti, už slaptinta. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kandidate @ 2009 04 27, 13:42)
Sveikos,
Aš taip pat pradėjau mastyti ką mamai dovanų, mamos dienos proga.  Galvoju, gal kokio žurnalo prenumerata užsakyti keletai mėnesių. Kokia jūsų nuomonė?

Gooda, tai kad negalime tavo dovanos pažiurėti, už slaptinta.   blush2.gif

Niu visai as vista biggrin.gif , pamirsau nuimti ''spynele'' doh.gif Dabar jau galima paziureti mirksiukas.gif http://s272.photobuc...da_album/Video/

O deø prenumeratos, tai visai sauni ideja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gooda: 27 balandžio 2009 - 14:54
QUOTE(kandidate @ 2009 04 27, 14:42)
Sveikos,
Aš taip pat pradėjau mastyti ką mamai dovanų, mamos dienos proga.  Galvoju, gal kokio žurnalo prenumerata užsakyti keletai mėnesių. Kokia jūsų nuomonė?

Gooda, tai kad negalime tavo dovanos pažiurėti, už slaptinta.  blush2.gif

Aš gimtadienio proga dovanojau žurnalo prenumeratą metams,tai labai apsidžiaugė 4u.gif tai buvo žurnalas apie sodą, augalus, o ji tuo labai domisi ax.gif aš per motinos dieną kaip ir visada dovanosiu gėlių... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2009 04 27, 15:54)
Niu visai as vista  biggrin.gif , pamirsau nuimti ''spynele''  doh.gif Dabar jau galima paziureti  mirksiukas.gif http://s272.photobuc...da_album/Video/

O deø prenumeratos, tai visai sauni ideja  thumbup.gif

Nu , bet jau grožis wub.gif wub.gif wub.gif ...Svetimam žmogui širdelę suspaudžia(gerąja prasme blush2.gif ) bežiūrint . Mamytėms tai bus tikrai pati nuostabiausia dovana clap_1.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mamai dovanosiu kavos ir arbatos rinkinį (iš Presto ar pan.), o anytai jau nupirkau į sodą a la šviestuvus (sraigės formos) ax.gif
Atsakyti