Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos diena

QUOTE(Larila @ 2009 04 07, 08:32)
Siais laikais nuotraukas visur "uzpaiso"
Mamai galima padaryti netgi visa knyga  is jos jaunystes nuotrauku , galima sudeti vaiku palinkejimus ar  anuku piesinius. Visa, kas mamai miela, suprantama ir taip artima...

sia minti planuoju igyvendinti jau sia vasara thumbup.gif
Atsakyti
O aš savo mamą žadu pasveikinti padovanodama siuvinėtą rankšluostį, labai gražų radau http://www.urtesteks...os/DMamytei.jpg thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(pamesa @ 2009 04 12, 16:04)
O aš savo mamą žadu pasveikinti padovanodama siuvinėtą rankšluostį, labai gražų radau http://www.urtesteks...os/DMamytei.jpg  thumbup.gif

kur galima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(sirdeles @ 2009 04 13, 09:54)
kur galima isigyti?

siaip jie prekiauja Siauliuose, bet pristato ir i kitus miestus. Geriausia issirinkti ju puslapyje patinkanti raksluostuka ir nusiusti jiems elektronini laiska (bent as taip dariau smile.gif
Atsakyti
Kasmet mamai dovanodavau visokius niekučius, kurie jai buvo ir reikalingi, kartais ir nelabai...Pastebėjau, kad tokie daikčiukai neteikia daug džiaugsmo, taigi šiemet nusprendžiau į dovaną įdėti tiek širdies, kiek tik įmanoma- nusipirkau didelį nuotraukų albumą ir pasistengsiu jį dekoruoti scrapbooking technika..tikiuosi, kad bent jau žmoniškai gausis, nes labai noriu pradžiuginti mamą. 4u.gif Manot jai patiks?
Atsakyti
QUOTE(pamesa @ 2009 04 12, 16:04)
O aš savo mamą žadu pasveikinti padovanodama siuvinėtą rankšluostį, labai gražų radau http://www.urtesteks...os/DMamytei.jpg  thumbup.gif

kokia kaina to ranksluoscio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renatakuz1 @ 2009 04 18, 09:56)
kokia kaina to ranksluoscio? ax.gif

as pirkau didesni, tai uz ranksluosti 22 lt + siuvinejimas 15 lt, dar mokejau uz pristatyma, nes norejau, kad i Vilniu atveztu.
Atsakyti
Pernai mano vaikučiai mane labai gražiai pasveikinu, ryte prabundu ir užuodžiu blynų kvapą, galvoju kas čia kepa juos, o po keliu minučių, mano vaikučiai ateina į kambarį ir aneša pusryčius į lovą, dar gėlyte pamerkta į vazelę buvo, eilėraštį apie mamą padeklamavo, taip džiaugiausi bigsmile.gif Ir jie taip kiekvienais metais ką nors sugalvoja, užpernai tai dovanojo tokį didelį plakatą, o jame išlankstytos ir priklijuotos 3 didelė tulpės.... wub.gif Ir šiemet labai laukiu staigmenos kokios rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2004 04 23, 23:32)
Mamytės, pasidalinkim savo mintimis ką žadate arba jau esate dovanojusios savo mamytėms,kaip jas pradžiuginate Motinos dienos proga.Aš suku galvą ir niekaip nesugalvoju.Esu jau dovanojusi ir kosmetikos ,ir skarelių-šalikėlių, ir knygų.Gal šiemet pavogsiu iš jūsų kokią mintį  wink.gif

Na as tai tradiciskai geles+saldainiai,nes mama mano tokia karjeros moteris biggrin.gif ir ji pati geriau nusiperka kazka,nes as vis nepataikau blush2.gif .vyresnio amziaus mamai galima dovanot brangesniu vitaminu ar ivairiu papildu smile.gif .o nelabai kur iseinancia mama galima nusivest i grozio proceduras(man pvz patiko Hamamas Impuls+ klube) ar kinieciu restorana t.y pasiulyt isbandyt ka nors tokio,ko ji dar nebande biggrin.gif
Atsakyti
Kol gyvenau su tėvais, tai kiekvienais metais su sese iš pat ankstyvo ryto lėkdavome pirkti gėlių, kad jau atsibudus mamai galėtumėm padovanoti 4u.gif O dabar tas gėles tenka atnešti vėliau. Tiesa visada per mamos dieną važiuojam pas močiutes, pusryčiams pas vieną, pietums pas kitą...
Atsakyti
Aš taip pat nupirkau rankšluoščių rinkinuka 3 rangšluoščiai perišti banteliu, dar gėličių reikės nupirkti 4u.gif
Atsakyti
pastaruosius 5 metus pirku mamai didelę gražią pakabinamą gėlę, kuri po to iki vasaros vidurio ar pabaigos kabo terasoje. renkuosi atidžiai, negailiu tam reikalui pinigų, nes noriu kad kuo ilgiau stovėtų. bet turint omeny šiemetinius orus tai jau pradedu galvoti apie kitokį pasveikinimą, o gėlę liksiu skoloj.... doh.gif
Atsakyti