Sveiki, cia ne reklama, o pasiulymas Juk arteja sventes,...gal ieskote dovanu ar siaip megstate isskirtinuma..??
Siulau pasigaminti, ar isigyti jau pagamintus marskinukus su juokingomis frazemis, ar palinkejimais, Mamai, Teciui draugei ir pan). Mini marskinukai ant buteliu, meskuciu, jau tampantys, kaip ativirute.
Priimu uzsakymus, maketuoju, galiu pagaminti ir Jusu norimus zodzius ar fraze.
Yra ivairiu marskineliu modeliu, dydziu bei spalvu.
Kainos priklausomai nuo marskinuko modelio ir uzraso dydzio.
kaina, nuo 25 Lt. Vaikisku nuo 20 Lt.
Marskinukai 100 % medvilne. Yra ivairiu modeliu.
Vardines kepureles, kompiuteriu tasytes ir kita. PRIJUOSTES (mamai, mamos dienos proga) Prisegu nuoroda i pvz.
http://www.skelbiu.l...su-5901467.html
Daugiau pvz urmo bazeje, 2 saleje 1 vieta, nuo zalios galerijos puses..
Gaminame ne tik po 1 vnt. Didesniam kiekiui taikome nuolaida!!!
Taip pat prekiaujame Urmo bazeje, raudoname pasaze.2 saleje 1 vieta.
Galimas siuntimas ir i kitus miestus
Jei mūsų pasiūlymas Jus sudomino ar turite klausimų laukiame Jusu pas mus, arba rasykite ir skambinkite
Kaunas
idomidovana@gmail.com
Sveikos. Siais metais tikiuosi nustebinsiu savo mamyte Ji zmogutis,kuris labai vertina asmenines, meniskas dovaneles, todel nusprendziau jai padovanoti grazius prisiminimus. Tiesiog mes kazkada su vyru tokia dovanele iteikem jo mamai. Jai taip patiko, kad net susigraudino!!! Tiesiog mes pries vyro mamos gimtadieni paemem pas ja daug graziu nuotraukeliu su jos vaikystes, jaunystes ir kitomis jos gyvenimo akimirkomis, nuskanavom ir padareme didziuli paveiksla ant drobes. Mano uosve buvo tokia laiminga iki siol visiems rodo si sedevra
QUOTE(Valerija:) @ 2009 04 06, 18:29)
Sveikos. Siais metais tikiuosi nustebinsiu savo mamyte Ji zmogutis,kuris labai vertina asmenines, meniskas dovaneles, todel nusprendziau jai padovanoti grazius prisiminimus. Tiesiog mes kazkada su vyru tokia dovanele iteikem jo mamai. Jai taip patiko, kad net susigraudino!!! Tiesiog mes pries vyro mamos gimtadieni paemem pas ja daug graziu nuotraukeliu su jos vaikystes, jaunystes ir kitomis jos gyvenimo akimirkomis, nuskanavom ir padareme didziuli paveiksla ant drobes. Mano uosve buvo tokia laiminga iki siol visiems rodo si sedevra
Aga, grazi dovana Maciau, kad fotofabrike yra tokia galimybe atspausti nuotrauka drobes.
QUOTE(agnuzeb @ 2009 04 06, 22:40)
Aga, grazi dovana Maciau, kad fotofabrike yra tokia galimybe atspausti nuotrauka drobes.
Siais laikais nuotraukas visur "uzpaiso"
Mamai galima padaryti netgi visa knyga is jos jaunystes nuotrauku , galima sudeti vaiku palinkejimus ar anuku piesinius. Visa, kas mamai miela, suprantama ir taip artima...
Butent tokia dariau anytai
QUOTE(agnuzeb @ 2009 04 06, 21:40)
O kiek kainuotų fotofabrike nuotrauką ant drobės padaryti? Aš tai dariau CUP, 3 aukšte, firma ARTIQ. Man patiko tai, jog jie ir su "specefektais" padaro. Pvz., nuotrauka atrodo lyga nutapytas paveikslas.
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 04 07, 08:45)
labai fainai tas albumas. super:)
QUOTE(Stirna222 @ 2009 04 07, 15:28)
O tokia uosviui
Cia, aisku, ne i tema
QUOTE(Stirna222 @ 2009 04 07, 15:28)
Gražiai atrodo,labiai panašu į nuotraukų albumą
Mano nuotraukėlės ant drobės atrodė šitaip
Papildyta:
QUOTE(Valerija:) @ 2009 04 07, 17:22)
Gražiai atrodo,labiai panašu į nuotraukų albumą
http://public.fotki....amakolazas.html
QUOTE(Valerija:) @ 2009 04 07, 08:49)
O kiek kainuotų fotofabrike nuotrauką ant drobės padaryti? Aš tai dariau CUP, 3 aukšte, firma ARTIQ. Man patiko tai, jog jie ir su "specefektais" padaro. Pvz., nuotrauka atrodo lyga nutapytas paveikslas.
Tiksliai nepamenu, bet kaina priklauso nuo dyddzio. Pasiziurek cia www. fotofabrikas.lt ir cia maciau yra www.printshop.lt
Labai orginalios tos knygos ir albumai
Kiek kainavo ta dovana anytai?
Kiek kainavo ta dovana anytai?
QUOTE(Virgita:) @ 2009 04 09, 12:00)
24 psl knyga kietais virseliais man kainavo 140 lt. Cia jau su viskuo:skanavimu,maketavimu ir spauda Nuotrauku sutalpinau apie 150 vnt.