Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos diena

Mano mamyte svajoja apie naujus auksinius auskariukus, tai su broliu susidesim ir nupirksim. Be abejo dar ir gelyciu.
Atsakyti
Oi kaip as jums pavydziu!
As pasodinsiu geliu ant kapo...
Atsakyti
O as kaip ir visuomet pasveikinu tik gelemis.... wink.gif
Atsakyti
O as issiunciau atviruka
Atsakyti
As issiusiu atvirute ir padovanosiu kelialapi i Druskininkus, í sanatorija. tongue.gif
Atsakyti
Mes su vyru savo mamoms dazniausiai gelytes visokias dovanodavom, o siemet radau labai grazia knygele "Tau, mano Mamyte...". Vos neapsizliumbiau skaitydama, tai abieju mamos ir gaus po tokia knygele, patys to zodziais turbut niekada (bent jau taip graziai) nepasakytume...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukuotukaf: 28 balandžio 2004 - 00:50
Na man sutampa dvi sventes kasmet :Motinos diena ir mamos gimtadienis (slankioja keletu dienu skirtumu),tai dovana visad perku viena.Siemet pirksiu brangu krema,nes pati sau to negali leisti ir dar ka nors sumastysiu,ir aisku gelyciu. wub.gif wub.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE (ostra @ 2004 04 26, 20:23)
Oi kaip as jums pavydziu!
As pasodinsiu geliu ant kapo...

sad.gif

"visu musu tas pats laukia...", baisu net pagalvoti. Man 25 m. ir mama su mumis gyvena kartu, tai neisivaizduoju nei dienos be jos. Ji tiesiog TOKIA TOKIA YPATINGA.
Kartai leki leki, o sustojus pagalvoji ar nereiktu su paciu artimiausiu zmogumi praleisti daugiau laiko, parodyti daugiau meiles, daugiau svelnumo, daugiau pagarbos ... kol jis dar salia ?

heart.gif
Atsakyti
Man tai mama daznai pati pasako ko noretu, tai tusas baigiasi, tai kokie kvepaliukai. wink.gif Mes susitariam ir abiem galvas ne taip skauda tongue.gif
O geles tai aisku, kaip visada dziugina. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
na o gal kuri dovanojot ka nors neiprasto,idomaus? smile.gif labai noreciau simet mama nustebinti...
Atsakyti
QUOTE (Kaja @ 2004 04 26, 06:34)
1. Jei jums nėra labai daug metų, tai galite padovanoti tiek gėlių, kiek jums metų ir pasakyti "Ačiū, kad tiek metų esi mano mama" biggrin.gif Mano mamai, tai labai patiko smile.gif wub.gif

Man labai patiko si mintis. Kad ir metu daugiau, juk nebutinai pirkti rozes. Dabar tiek daug tulpiu, narcizu.
Galima tas geles i kokia placia vaza sumerktas jau padovanoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Keiti @ 2004 04 24, 11:09)
kiekvienais metais dovanoju dideli vazona su milziniska gele... mano mamos silpnybe geles, ji megsta jas auginti, puoseleti...

Na as irgi tradiciskai gyva gele vazone, nu nebutinai milziniska smile.gif Va simet svarstau apie orchideja phalaenopsis - labai grazi, tik kad neuzsilenktu po sventes smile.gif
Atsakyti