Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos diena

QUOTE(dontstop @ 2008 05 29, 10:13)
Perskaičiau visą temą, bet taip ir neradau, kas tiktų mano mamai (50 metų jubiliejus). Čekio į SPA ji atsisakė, kosmetikos, kvepalų turi pilnas lentynas, nueit kartu į restoraną negalėčiau, nes skirtinguose miestuose gyvenam, įvairios romantiškos dovanos su nuotraukom jai tikrai nepatinka, knygas ima iš bibliotekos, megzt neturi laiko, papuošalų nenešioja, į renginisu neitų, nes viena gyvena, nėra su kuo  doh.gif

g.gif o as turiu minti padovanoti ceki i parduotuve 1001 naktis, ka manot? g.gif zinau kad geros patalynes neturi, kai su vyru miegojom pas juos-maciau kad dvigules padorios kaldros ir nerado ax.gif tik va uz kokia suma tai nezinau nezinau doh.gif

aaaa bet cia as kalbu apie gimtadieni o ne mamos diena doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 24 liepos 2008 - 21:20
o as mamai dovanojau "seimos medi", kuri padariau photoshopu ir graziai ireminau biggrin.gif mama buvo lb patenkinta ir pasikabino prie savo lovos, kad kiekviena kart matytu prabudus ir eidama miegoti... smile.gif
Atsakyti
mano mama gyvena nuosavam name, ir aš kiekvieną kart jai dovanoju kokią didelę gražią kabančią gėlę. stengiuosi išrinkti tokią kad žydėtų kuo ilgiau, tai mama tikrai labai ilgai ja džiaugiasi:)
Atsakyti
Perskaiciau tema ir radau nemazai ieskanciu kokiu originalesniu ideju, kad pradziuginti mamytes smile.gif as niekada neklausiu ko noretu dovanu ir niekada neperku jokiu praktisku daiktu - arbatinuku, lygintuvu, tauriu ar pan ... dovana savo mamytei (kaip ir kitiems mylimiems zmonems kitomis progomis) ruosiu labai is anksto, pries tai gerokai pasukus galva ... mano nuomone, tik tokia dovana del kurios dedame pastangas, ilgai sukame galveles kaip pradziuginti, nustebinti, galvojame apie ta zmogu, ir yra tikroji dovana, kurioje sudeta visa sirdis smile.gif

pasidalinsiu keletu savo jau iteiktu dovanu. ....
1. vienais metais, pintine apipyniau dirbtinemis sakelemis, idejau i ja gero sampano buteli, saldainiu ir vaisiu pilna ... pintine buvo vietoj geliu, nes mama dabar gyvena nuosavam name ir yra apsupta geliu .. taigi smile.gif o dovanai uzsakiau paveiksla pas dailininke ... mano mamos gimtine sudege, bet ji turi nuotrauka to namelio, kol jis dar stovejo, kuri pas ja kabo ant sienos .. taigi, su tecio pagalba, mamai nepastebejus, nugvelbiau ta nuotrauka ir dalininke is jo nutape dideli paveiksla ... galiu pasakyti, kad mama apsidziauge pintine (visgi geles juk tradicija) o paveiksla ... nemoku net apsakyti, ji plese dovanini popieriu laikydama paveiksla pries save .. nuplese tik gabaleli popieriaus, pasimate piesto namo stogas ir nors ji ziurejo is virsaus i paveiksla, is karto atpazino kas tai ... ir .. apsiverke is susijaudinimo ... buvo nepaprastai laiminga ta dovana smile.gif

2. Kita dovana (tiesa, gimtadieniui) buvo albumas ... visu pirma pats albumas buvo labai atidziai isrinktas, kur nuotraukos klijamos o ne uzkisamos.. taigi, pirmiausia atrinkau nuotraukas, kurias daryti ... buvo 6 (A4 formato) mamos nuotraukos ir mazesniu daug bet visur butinai su mama ... tada atrinkau labai grazius zodzius skirtus mamai ... velgi daviau dailininkei, kad irasytu tuos zodzius (kur ir ka rasyti, nurodziau as) ir graziai ji apipavidalintu ...ta prasme vis po kazkoki ornamenta lapuose ... na, ir nuotraukos ir zodziai buvo labai apgalvotai deliojami ..pvz... tik atsivertus buvo didele (A4 formato dydzio) mamos (ir tik jos vienos) foto, o kitoj pusej per visa lapa grazus zodziai gimtadieniui... toliau isklijuotos mamos (ir tik jos vienos! ) foto per kelis puslapius ...tada ir vel didele (A4 formato) nuotrauka, kur tete su mama ... ir vel zodziai ... bet zodziai tokie lyg ir pritaikyti is tetes puses ... ir toliau mazesnes foto per kelis lapus (foto tik su jais abiems) ... tada vel didele nuotrauka, kurioje mes trise (mama ir mes su seseria) ... kitoj pusej zodziai, kazkas tokio apie vaikus ir mamas ... na, zodziu ir taip ejo, kol daejo iki anuku ... tikrai labaaaai ilgai galvojau kaip det zodzius, kaip nuotraukas, kokiu eiliskumu, bet faktas, kad mama buvo be zodziu nuo tos dovanos .. tiesiog, tai buvo jos garbei padarytas, tarsi jos vienos albumas, kuriame sudeti patys brangiausi jai zmones smile.gif

3. Dar viena, kuria tiesa dovanojau teciui jo dienos proga, taciau lengvai pritaikoma ideja ir mamos dienai, jei mama su jumoru smile.gif paemiau nuo televizoriaus didele didele deze ir ja graziai apklijavau dovaniniu popieriu ... i vidu prikroviau tecio megiamo nealkoholinio alaus 15 skardiniu, ledu (tokios pailgos "desros") kuriuos jis labai megsta, tada dar mandarinu kruva .. dar idejau knygele "mano mylimam teciui", taip pat nupirkau varzybose nugaletojams iteikti naudojama taure ir ant jos isgraviravau "pats geriausias pasaulyje tetis", ir nuo ko, dar slepetes ant kuriu buvo parasyta "Super", su mano prierasu "super teciui - super slepetes".. na, zodziu, visi tiek daiktai buvo supakuoti atskirai, kad tik atidarius deze nesimatytu kas ten yra is karto, ir dar ant kiekvieno buvo uzrasyti numeriukai kuri po kurio isvynioti ... smile.gif na, ir pabaigai (o tiksliau paciai pradziai) nupirkau 5 helio prispustus balionus (tie, kur kyla i virsu smile.gif ) ir idejusi juos i deze, uzklijavau deze ... uzdejau didziuuuuuuli banta ... taigi, kai iteikiau, liepiau pradaryti lauke ... tai pirmiausia toki dydi dezes pamates tetis baisiai nustebo ... biggrin.gif kadangi liepiau atidarineti lauke, tai mates nekantravo atidaryti, net mane kad ten koks gyvunas yra lotuliukas.gif pradare deze o balionai vienas po kito ir pakilo visi graziai i ora ... thumbup.gif efektas buvo didelis, ilgai ziurejo kol jie nuskrido . .. na, zodziu, buvo pagerbtas ir manau jaute, jog buvo is sirdies pasistengta ... biggrin.gif

dar vienas, gali buti kaip ir priedas prie dovanos ... uzsakem puodelius mamai su tokiomis foto
1. mama ir sese,
2. Mama ir as,
3. ir turi 4 anukus mano mama ... taigi dar po viena puodeli, kur jis atskirai su kiekvienu anuku ... (labai gerai, kad tokias foto turejom, nes jei ne, tektu dar ir nufotografuoti neissiduodant pries tai biggrin.gif ) ... taigi, tie puodeliai is pradziu, kol salti, buna juodi .. nieko ir nesimato ..taigi, nuvaziavom pas mama, nusivezem tuos puodelius (atseit, musu daug, tai pritrukt galim), padejom tuos puodelius ant stalo, dar atsivezem torto, na zodziu vaisiu ... pasodinom mama ir pries jos akis ipylem karsta vandeni ant kavos ... o nuo karscio, taip graziai is apacios ima ant puodelio rysket nuotrauka thumbup.gif velgi, kaip ji buvo nustebus biggrin.gif

na, tikiuosi, nors kam nors pametejau ideju mirksiukas.gif o juk is tikruju tereikia atidziai klausyti (ir girdeti biggrin.gif ) ka kalba artimieji ir tikrai sugalvosite kas jiems sukeltu dideli dziaugsma ... paskui tik nepagaileti laiko ir pirmyn dziugint artimuosius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog3: 07 sausio 2009 - 15:06
Aš tai savo mamytei dovanoti žadu "kačiukų" (gėlyčių toklių)šakelę,atviruką ir albumą su savo vaikystės nuotraukomis.O man tai labiausiai patinka gauti iš savo mažių savo gamintus atvirukus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limmy @ 2009 01 11, 09:19)
Aš tai savo mamytei dovanoti žadu "kačiukų" (gėlyčių toklių)šakelę,atviruką ir albumą su savo vaikystės nuotraukomis.O man tai labiausiai patinka gauti iš savo mažių savo gamintus atvirukus. bigsmile.gif

mes dovanojam lygiai taip pat kaciuku ir atvirutes, o musu maziuke dar bent 2 metus nezinos kas yra mamos diena smile.gif
Atsakyti
pernai dobanojau mamai masaza, zinojau, kad pati sau niekad to nepadarys. buvo labai patenkinta po masazo, nors pradzioje spiriojosi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *VideoGift*: 16 sausio 2009 - 12:41
bilietai i teatra ar koncerta gera dovana
Atsakyti
Mama daznai palepinu papuosalais. Siais metais , bandysiu kokias proceduras ispirkti , kad nors pora valandeliu galetu atsipusti ir trumpam atitrukti nuo buities. wub.gif
Atsakyti
dar visai smagu kokisu nuotrauku remelisu su jos jaunystes foto, arba su jusu ir jos foto
Atsakyti
QUOTE(Limmy @ 2009 01 11, 10:19)

as taip pat uz "kaciukus"ar tulpes wub.gif Rozes jau darosi banalybe smile.gif
Atsakyti
Kaledom dovanojau knygele su zodziais apie mama, kadangi salia nebuvau, tai tik sesuo pasakojo, jog mama skaite ir verke, susigraudino.

Taigi db dukrytes nupies atvirukus, bent kazka, isisusiu pastu, nes velgi nuvaziuot nepavyks.

Kazkaip paskutiniu metu susimasciau, jog niekad nepasakau mamai, kaip ja myliu, taigi, gavau dainele su Mikutaviciaus ir Dzimbos vaikais, "As labai myliu savo mama". Ir butent ta diena, paskambinsiu, tiesiog paprasysiu, kad nekalbetume, o ji tik pasiklausytu. manau suprasim viena kita. O jau pati tuos zodzius bandysiu istarti akis i aki, kai nuvaziuosiu 4u.gif
Atsakyti