manau uzteks gelyciu,sampano,saldainiu
Kaip ir dauguma tikriausiai dovanosiu gėlių
QUOTE(Manto mama @ 2008 04 29, 14:02)
Dovanos,dovanos,dovanos
Zinoma,grazu,nuostabu mamai iteikti kazkokia dovanele...Bet ar nesusimastot,kad pati GRAZIAUSIA,NUOSTABIAUSIA dovana mamai yra jos vaikai!
Uztenka apsikabinti,pabuciuoti,pasakyti-"Mamyte,as tave myliu!" ...Juk mes tai labai retai darom,o gal kartais is viso pamirstam tai padaryti...
Zinoma,grazu,nuostabu mamai iteikti kazkokia dovanele...Bet ar nesusimastot,kad pati GRAZIAUSIA,NUOSTABIAUSIA dovana mamai yra jos vaikai!
Uztenka apsikabinti,pabuciuoti,pasakyti-"Mamyte,as tave myliu!" ...Juk mes tai labai retai darom,o gal kartais is viso pamirstam tai padaryti...
Pritariu.Ypac tai pradedam vertinti kai paties artimiausio zmogaus netenkame,kai nebera ko apsikabint ir pasakyt "as Tave be galo myliu"...
Asaros skruostais rieda,skaitant jusu visu pasisakymus apie dovanas mamai.
As savo mamai dabar jau galiu dovanot tiktai malda ir su geliu puokstele bei zvakute,skubet prie jos kapo.
Aisku visuomet smagu mamas nudziuginti dovanele ar geliu puokste,bet nepamirskit sveikindamos apkabint ir pasakyt kaip Jas mylite.
Kadangi siemet busiu toli nuo namu, uzsakiau, kad pristatytu jai gelytes tiesiai i namuslyciu.Mano mamai labai patinka tokios visokios staigmeneles...
o man stai klausimas kilo, ar sveikinti ne esama, bet busima antyta labai puikiai sutariam, bet nezinau, kazkaip dar nesinori sveikinti, tik vat galvoju, ar ji na kaip cia pasakius, neisizeis...
QUOTE(misbeliever @ 2008 05 03, 01:55)
o man stai klausimas kilo, ar sveikinti ne esama, bet busima antyta labai puikiai sutariam, bet nezinau, kazkaip dar nesinori sveikinti, tik vat galvoju, ar ji na kaip cia pasakius, neisizeis...
ji vistiek-mama..manau butina pasveikint
Mano mamai tai taip sunku įtikti.. Papuošalus retai pataikai, kvepalų pilna lentyna... Mano seniai seniai daryti rankdarbiai išmėtyti.. Šiais metais pirksiu orchidėją , atviruką pridėsiu... Daug neišsiplėsiu , nes gimtadienis už poros savaitėlių bus
Sėkmės jums sveikinant mamas
Sveikinu visas mamytes su sia grazia svente, bukit pacios graziausios, mylimiausios, svelniausios, istvermingiausios ir visokios -iausios... Dabar tik kai pati turiu leliuka suprantu kaip sunku ir kartu nuostabu buti mama tai pati didziausia Dievo dovana. Taip kad tikrai jei galimybes leidzia liaupsinkit savo mamas kiek galit, kad ir paprastas svelnus zodelis juk taip pradziugina mamytes sirdi. Mano sunelis mane siandien taip stipriai apkabino ir tai buvo pati nuostabiausia dovana... O is materialiu dovanu turbut visom mamoms labiausiai patiktu valandele kokiam spa centre, juk taip retai jos randa laiko sau...
Mano manymu, tai nuostabi ir nepakartojama šventė tiek MAMAI, tiek ir DUKRAI nuostabumas vyksta tame, kai žmonės suvokia savo pareigas ir atsakomybes.
O motinystę įvertinau tik tada, kai lygiai prieš du metus pirmą kart atsidūrė mano antra dukrelė. dabar, su kiekviena diena, jaučiu, kaip motinystė prisipildo kantrybės. Ir svarbiausia, ne taip, kaip švęsite šią dieną, bet svarbiausia, kad būsite dėkingos savo MAMOM... kaip bebūtų, bet esam dukros...
Gražios visom šventės...
O motinystę įvertinau tik tada, kai lygiai prieš du metus pirmą kart atsidūrė mano antra dukrelė. dabar, su kiekviena diena, jaučiu, kaip motinystė prisipildo kantrybės. Ir svarbiausia, ne taip, kaip švęsite šią dieną, bet svarbiausia, kad būsite dėkingos savo MAMOM... kaip bebūtų, bet esam dukros...
Gražios visom šventės...
Nors motinos diena ir praejo bet savo mamai mes padovanojom geliu ir didele knyga apie kambarines geles, liko labai patenkinta
QUOTE(Sandruciux @ 2008 04 30, 18:00)
''Aciu, kad tiek metu esi mano mama''
Net susigraudinau
Perskaičiau visą temą, bet taip ir neradau, kas tiktų mano mamai (50 metų jubiliejus). Čekio į SPA ji atsisakė, kosmetikos, kvepalų turi pilnas lentynas, nueit kartu į restoraną negalėčiau, nes skirtinguose miestuose gyvenam, įvairios romantiškos dovanos su nuotraukom jai tikrai nepatinka, knygas ima iš bibliotekos, megzt neturi laiko, papuošalų nenešioja, į renginisu neitų, nes viena gyvena, nėra su kuo