Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos diena

gelytes ir saldainiukai ir aisku bucki smile.gif
Atsakyti
Gėlės ir pyragas smile.gif
Atsakyti
Pas mus priimta tik gelytes 4u.gif , na gal dar dezute saldainiu. Viskas priklauso nuo seimos tradiciju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Manto mama @ 2008 04 29, 13:02)
Dovanos,dovanos,dovanos  doh.gif
Zinoma,grazu,nuostabu mamai iteikti kazkokia dovanele...Bet ar nesusimastot,kad pati GRAZIAUSIA,NUOSTABIAUSIA dovana mamai yra jos vaikai!
Uztenka apsikabinti,pabuciuoti,pasakyti-"Mamyte,as tave myliu!" ...Juk mes tai labai retai darom,o gal kartais is viso pamirstam tai padaryti...

visiškai pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Manto mama @ 2008 04 29, 14:02)
Dovanos,dovanos,dovanos  doh.gif
Zinoma,grazu,nuostabu mamai iteikti kazkokia dovanele...Bet ar nesusimastot,kad pati GRAZIAUSIA,NUOSTABIAUSIA dovana mamai yra jos vaikai!
Uztenka apsikabinti,pabuciuoti,pasakyti-"Mamyte,as tave myliu!" ...Juk mes tai labai retai darom,o gal kartais is viso pamirstam tai padaryti...

na, bent jau aš negaliu ateit visiskai tusčia, apkabint ir... Reikia nors gėlių
Atsakyti
Ach tos šventės.Mano vyresnioji dukra man dovanoja savo darbelius,sūnus pasveikina kažką nupirkdamas,mažoji nureketavusi tėtį perka gėlių.Mamai visos dovanos geros,net ir paprastas popieriaus lapelis su užrašu AŠ MYLIU SAVO MAMĄ.
Atsakyti
Mane ir mano mazaji broliuka dailininke-megeja nupiese, ireminau ir gavosi mielas paveikslas wub.gif

Kadangi man su broliu metu dar nera daug, tai pasigrobiau saunia ideja is SM ir dovanosim tiek geliu kiek mums metu pridurdami zodzius - ''Aciu, kad tie metu esi mano mama'' mirksiukas.gif (Kokias geles patartumet dovanot? Nemegstu roziu... Tulpiu begale dabar namuose stovi, bus neidomu taip greit vel ju gauti.)

Dar nupirkau bilieta i teatra (mama vis skundzias, kad neturi laiko net pasikulturinti), ta pati padare ir mamos geriausios drauges dukte. Gales drauges pagaliau kartu pasikulturinti smile.gif

Dar jeigu vyresnysis brolis ka puikaus sugalvos, tai manau mama tikrai bus pasveikinta mirksiukas.gif

Mociutes deja negalesiu sia diena apkabinti, tai bent telefonu pasveikinsiu.. mirksiukas.gif

Sia diena bent minimaliai visada paminim smile.gif Visi vaikai stengiames buti geri, tvarkingi ir mama visaip pamaloninti Ta diena, nes juk tai mamytems ir yra svarbiausia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 30 balandžio 2008 - 16:50
Dovanosiu save ir broliuka nupiestus ir iremintus bigsmile.gif Tai kaip paveikslas gavosi smile.gif Dar labai labai graziai supakavo!

Bilieta i teatra, ta pati padare ir mamos geriausios drauges dukte. Gales drauges kulturintis smile.gif

Ir dar pasigrobiau ideja is SM. Ir as, ir brolis padovanosim tiek geliu, kiek mums metu, pridurdami zodzius ''Aciu, kad tiek metu esi mano mama'' smile.gif Kazin jau kur nors butu galima rasti lauko geliu? Dar nelabai, tiesa? g.gif
Atsakyti
as savo mamytei tai cekiuka i SPA centra dovanosiu bigsmile.gif ji daug dirba, ir ne karta yra sakius,kad noretu pasilepint ir pan, taigi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pret @ 2008 05 01, 10:28)
as savo mamytei tai cekiuka i SPA centra dovanosiu  bigsmile.gif   ji daug dirba, ir ne karta yra sakius,kad noretu pasilepint ir pan, taigi  thumbup.gif

Nerealu bigsmile.gif Man cekiai i SPA centrus net nepanasus i tarkim Sarmos, biziuterijos pardes ar rubu... Atsipalaiduot visiems reikia ir be abejo visiems smagu! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 01 gegužės 2008 - 08:56
Dovanosiu kvietima i kokia nors grozio proceruda, dabar kaip tik ieskau kokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 04 30, 10:52)
na, bent jau aš negaliu ateit visiskai tusčia, apkabint ir... Reikia nors gėlių

tai va, aš ir mąstau, kad tik gėlių ir užteks g.gif nes nežinau, ką jau toookio galima būtų tokiam mylimam žmogui padovanoti- tik savo meilę smile.gif
Atsakyti