manau uztektu ir gelyciu. Dovanos mano nuomone tokia diena nelabai tinka
tikriausiai cia nuo seimos priklauso. Mes niekada nedovanojam brangiu dovanu sia proga. uztenka gelyciu ir demesio.
Kazkaip prie gelyciu norisi mazos dovaneles,manau ir mamoms patiktu tokia diena gauti dar dovanu Zinoma brangiu nereikia dovanot.gal kas patartu kokia malonia dovanele iteikt
QUOTE(puupsikas @ 2008 04 28, 03:05)
ne į temą visai čia šita tema..beje tokią ar panašią jau kažkada esu mačiusi
Matai as cia naujoke ir nelabai susigaudau. Sorry
Manau būtu puiki dovana koks nors kuponas į grožio saloną Pvz. masažui, manikiūrui ar pedikiūrui
Pas mus tradicija tokia - gėlytės, vakarienė, dovanos, dėmesys
Bilietai i teatra, gera koncerta, mylimo atlikejo CD, gera knyga, iskeptas ir graziai supakuotas pyragas/tortas/pyragaiciai/saldainiu asorti, na galima visko prigalvoti
QUOTE(puupsikas @ 2008 04 28, 17:05)
ne į temą visai čia šita tema..beje tokią ar panašią jau kažkada esu mačiusi
taigi yra tokia tema truputį aukščiau, prie skyrelio "svarbu"
Dovanos,dovanos,dovanos
Zinoma,grazu,nuostabu mamai iteikti kazkokia dovanele...Bet ar nesusimastot,kad pati GRAZIAUSIA,NUOSTABIAUSIA dovana mamai yra jos vaikai!
Uztenka apsikabinti,pabuciuoti,pasakyti-"Mamyte,as tave myliu!" ...Juk mes tai labai retai darom,o gal kartais is viso pamirstam tai padaryti...
Zinoma,grazu,nuostabu mamai iteikti kazkokia dovanele...Bet ar nesusimastot,kad pati GRAZIAUSIA,NUOSTABIAUSIA dovana mamai yra jos vaikai!
Uztenka apsikabinti,pabuciuoti,pasakyti-"Mamyte,as tave myliu!" ...Juk mes tai labai retai darom,o gal kartais is viso pamirstam tai padaryti...