O man drauge rekomendavo toki psl. http://www.zanetosdarbai.puslapiai.lt/ moteris pati piesia ir kiek zinau daro ir pagal uzsakyma, tai galvoju uzsisakyti paveiksla (su planeta ir sirdutem) tik paprasyti uzrasa tipo "Geriausia Mama Pasaulyje"
Pabandyciau pati nupiesti, bet kad mano gabumu uzteks tik vienai sirdutei
as ir nezinau ka mamytems dovanoti ( uosvenytei ir savo mamytei) siaip noretusi kazka tokio savo ranku darbo. bet mano mamyte manau megsta praktiskas dovanas, tai kaip ir cekis i koki spa butu geresne jauciu dovana
as mamai visada dovanoju didziule puokste tulpiu ir narcizu, jei buna dar pridedu alyvu..... mamai labai patinka toks derinys...
suvalgom torciuka... pasedim, pasidziaugiam....
suvalgom torciuka... pasedim, pasidziaugiam....
manau tokia dovanele nors ir nepalieka isliekamosios vertes, bet butu labai miela. na as ja siandien dovanosiu mociutei,bet ir mamytems tikrai tiktu, jei ne pagrindine dovanele, jei norisi kazko daugiau tai gali buti priedas prie dovanos
stai ir dovanele
stai ir dovanele
O as siandien jau gavau puzles. Super gavosi Padariau mamai is jos jaunystes nuotraukos. Tik bus sunkoka sudeti, nes nespalvota nuotrauka ir juodo fono labai daug
sveikos,girdejusi apie tas puzles...bet..o kur ju gauti nepamenu?
Aš mamai motinos dienos proga ypatingų dovanų nedovanoju. Nuperku gėlių, tortą, pasveikinu nuo širdies, praleidžiu dieną su mama.
QUOTE(mamiux @ 2008 04 21, 18:22)
sveikos,girdejusi apie tas puzles...bet..o kur ju gauti nepamenu?
As puzles uzsakinejau fotofabrike Bet galima dar ir printshop'e . Esu labai patenkinta kokybe ir greitai padare, per 2 dienas
QUOTE(agnuzeb @ 2008 04 21, 21:05)
As puzles uzsakinejau fotofabrike Bet galima dar ir printshop'e . Esu labai patenkinta kokybe ir greitai padare, per 2 dienas
O aš dariausi, na nelikau patenkinta, nes nuotrauka labai nutamsinta
QUOTE(El Mar @ 2008 04 08, 10:21)
O klausykt pagalvojau dar uzprenumeruoti zurnala pusmeciui kuris jai labai patinka tai man paaiskinkit kaip ten reikia uzprenumeruoti ir ar jei esi nepilnametis gali uzprenumeruoti zurnala
Nueisi į paštą ir užpildysi prenumeratos lapelį. Labai lengva ir paprasta Manau, dovana . Džiaugsis mama kiekvieną mėnesį, gaudama žurnalą ir mėgausis
Aš vis žadu žadu padaryti gražų atviruką, kaip vaikystėj darydavom, sukurti keletą posmų, bet vis baisu, kad bus negražu, paskui man bus gėda ir t.t. nors kai pagalvoji, kiekvienai mamai, manau, tai būtų puiki dovanėlė...
Mamos diena arteja. Kaip manote ka reikia dovanoti mamytems? Ar uztektu tik geliu puokstes, ar reiketu dar kokios dovaneles? Jai taip tai kokios?