Mama sakydavo, kad nedovanotume kuponų į grožio salonus, nes vistiek ten neis. Tai susitariau su savo masažiste, kad ji ateitų per mamos dieną pas ją i namus padaryti jai aromaterapinį masažą.Tuo metu aš buvau pas mamą ir laukiau, jaudinau ar jai patiks toks siurprizas. Viskas buvo liuks. Labai patiko jai, visą vakarą švytėjo. Dabar pati kartais nueina pas masžistę, ir depresijos dingo, gyvenimas gražesnis pasidarė.
QUOTE(panienka @ 2008 04 02, 23:21)
mano mama per jautri knygelems, nuotraukelems.
O kaip suprasti per jautri?Pamacius apsiverktu?O kas cia blogo?Taigi taip suzadintum malonius jausmus
QUOTE(Hoffnung @ 2008 04 06, 11:43)
O kaip suprasti per jautri?Pamacius apsiverktu?O kas cia blogo?Taigi taip suzadintum malonius jausmus
tai, kad gaila man jos kai verkia o dar del tokiu niekeliu
pora kartu graudinancias dovanas gavo, uzteks manau. galima ir ka nors kita sugalvot
QUOTE(panienka @ 2008 04 06, 22:51)
tai, kad gaila man jos kai verkia o dar del tokiu niekeliu
pora kartu graudinancias dovanas gavo, uzteks manau. galima ir ka nors kita sugalvot
manau, kad jinai iš laimės verkia man tai nuoširdžiai atrodo, tiesiog turbūt malonu būtent tokio dėmesio sulaukt ir tikrai nieko čia bloga.. aš irgi susigraudinčiau, bet gi čia normalu
O as nupirkau toki vazoniuka (be jokiu piesineliu vienspalvi) ir ji padariau dekupazo technika tik dabar galvoju kokia gele padovanoti
Papildyta:
O klausykt pagalvojau dar uzprenumeruoti zurnala pusmeciui kuris jai labai patinka tai man paaiskinkit kaip ten reikia uzprenumeruoti ir ar jei esi nepilnametis gali uzprenumeruoti zurnala
Papildyta:
O klausykt pagalvojau dar uzprenumeruoti zurnala pusmeciui kuris jai labai patinka tai man paaiskinkit kaip ten reikia uzprenumeruoti ir ar jei esi nepilnametis gali uzprenumeruoti zurnala
QUOTE(El Mar @ 2008 04 08, 09:21)
O as nupirkau toki vazoniuka (be jokiu piesineliu vienspalvi) ir ji padariau dekupazo technika tik dabar galvoju kokia gele padovanoti
Papildyta:
Papildyta:
na jei prenumeruoti pašte, nueini, paimi užpildai tokį lapelį (reikia paprašyt arba būna atvirai padėta, žurnalo duomenis galima rasti irgi tokioj knygoj ar žurnale, pašte irgi duoda ar atvirai būna padėta).. na manau neturi reikšmės amžius, nes tame lapely prenumeratos rašai žmogaus vardą, adresą kuriam ir bus užsakomas leidinys, svarbu pinigėlius, kad pats moki. o šiaip galima prenumeruot ir internetu, http://www.prenum.ka....lt/prenum2008/ na čia jei per paštą... tai va.. o vazoniukas ir gėlytė irgi puiki idėja aš tai neriu vazonėlį su gėlytėm, kai baigsiu pasirodysiu
Na o as siemet nusprendziau mamai padaryti puzle is jos nuotraukos Susiradau sena gera nuotrauka, kur abidvi su kriksto mama nusifotografave studentavimo laikais, tai abiem ir uzsakysiu po puzle. Tegul susidelioja
na, kadangi mano mamytė nevertina pirktinių dovanų, aišku, jei padovanoji, to neparodo.., jos gimtadieniui padariau tokią dovanėlę, gal kam pravers idėja
ir dar iškepiau tortą, ryt eisim su dukriuku sveikint.. o Motinos dienai ką dovanot, dar reiks sugalvot
ir dar iškepiau tortą, ryt eisim su dukriuku sveikint.. o Motinos dienai ką dovanot, dar reiks sugalvot
Visada pasveikinu mama padovanuoju jai geliu kokia maza dovanele ir torciuka po to susedam visi prie stalo ir graziai atsvenciam
Gintuliuk,gera mintis,as ir galvoju dabar gal mamai uzprenumeruoti koki nors zurnaliukas