o as siais metais noreciau mamai padovanot ka nors originalaus..tik nesugalvoju ka...be to ir labai daug pinigu negaliu isleist dovanai..tai irgi biski apsunkina padeti o tai geles saldainius ir koki eilinius suvenyrus jau net paciai nebeidomu dovanot...
QUOTE(Demur @ 2007 04 12, 22:59)
o as siais metais noreciau mamai padovanot ka nors originalaus..tik nesugalvoju ka...be to ir labai daug pinigu negaliu isleist dovanai..tai irgi biski apsunkina padeti o tai geles saldainius ir koki eilinius suvenyrus jau net paciai nebeidomu dovanot...
suprantu, as nesvarbu kieno gimtadienis stengiuos kuo originalesne dovana sugalvot...
QUOTE(paura @ 2007 04 13, 22:46)
Keista, kad apie tai turi galvoti mamytė. Juk auklėtojos visa tai numato. Nesuprantu, mama ruošia šventę sau?
Aš taip pat esu ir auklėtoja, tik tiesiog noriu paprašyti, galbūt ir jūs turite kokių nors gražių sumanymų šiai šventei. Ir tiek. Noriu sulaukti gražių idėjų.
QUOTE(Demur @ 2007 04 12, 20:59)
As kazkuriais metais mamai padovanojau savo pacios daryta remeli, kur nuotraukoje as su mama. Jau daug metu, o tas remelis vis dar stovi ant mamos stalelio
Aš tai mamai mastau kokias SPA procedūras padovanot, kad galėtų pasilepinti
QUOTE(Mįsliukė @ 2004 04 23, 23:32)
Mamytės, pasidalinkim savo mintimis ką žadate arba jau esate dovanojusios savo mamytėms,kaip jas pradžiuginate Motinos dienos proga.Aš suku galvą ir niekaip nesugalvoju.Esu jau dovanojusi ir kosmetikos ,ir skarelių-šalikėlių, ir knygų.Gal šiemet pavogsiu iš jūsų kokią mintį
laba, zinai as tai labai megstu originalias, isskirtines dovaneles, pati darau pagal uzsakymus vardinius arba su nuotraukytemis kalendorius, labai grazu ir originalu kai tavo "mamytes" vardas isplaukia is ivairiu gamtos vaizdeliu. mano mama tai net apsiverke
QUOTE(Jokubo mamyte @ 2006 04 28, 10:56)
Sveikos mamytes,gal kuri nors turit graziu zodziu,sveikinimu ar eilerasciu mamai? Labai reikia
praeitais metais rasiau atviruke ir pasiunciau mamai tokius zodzius: dareb gausi apsiverke ir ji pati ir kitos koleges
BANDZIAU KLAJUNO VEJO PAPRASYTI
KAD TAU ATNESTU LAISKA KVEPIANTI LAUKU GELEM
PADIKTAVAU ZODZIUS, BET JIS PAKILO SKRISTI
MINTIS VISAS ISBARSTES JI LEKE PAKELEM
TADA KREIPIAUS I DEBESI PADANGIU
KAD TAU NUNESTU PUOKSTE SPINDULIU
BET JIS NEPERSPEJES ISLIEJO LIETU
IR VEL LIKAU NEBAIGUS SAKINIU
TAD PAPRASCIAUSIAI PAEMIAU LAPELI
ATVERIAU SIRDI IR SILTAS RANKAS:
''TE SNARA TAU, MAMYT, AZLI BERZELIAI
TE PUSYS MOJA TAU RANKA
TE SAULE SPINDULIUS I DELNUS ZERIA
TE NEISNYKSTA SYPSENA!''
QUOTE(Jokubo mamyte @ 2006 04 28, 10:56)
Sveikos mamytes,gal kuri nors turit graziu zodziu,sveikinimu ar eilerasciu mamai? Labai reikia
Dovanojai pievą ir lietaus lašus...
Ežero paviršių, blizgantį prieš saulę,
Dovanojai kelią į gimtus namus...
Tuo keliu aš eisiu, nesustosiu,
Kol dar degs namely žiburys...
Kuo aš, mama, tau atsidėkosiu
Už geras, linksmas tavas akis..?
Dovanų brangių aš tau neteiksiu -
Nepradžiugs nuo jų tava širdis...
Aš pati kaip dovana pareisiu
Ir praversiu tėviškės duris....
Manau, smagiausia mamai ir ne tik mamai, gauti tokias dovanas, kurių taip paprastai mama nenueis i parduotuvę ir pati nenusipirks.
Tai, kad ir koks nunertas ar numegztas dalykiukas, įrėminta nuotrauka su prasmingais žodžiais.
Svarbiausia nepatingėti ir pasukti galvą, ir tikrai rasit optimaliausią sprendimą.
Man patiko marškinėliai su užrašu ar su nuotrauka.
Patiko dovana kažką numegsti ar nunerti mamai.
Kad ir tos pačios sudžiovintos žibuės.
O svarbiausia - tai būti šalia ir branginti mamą, apipilti dėmesiu, ne tik šią dieną, bet visą laiką.
Tai, kad ir koks nunertas ar numegztas dalykiukas, įrėminta nuotrauka su prasmingais žodžiais.
Svarbiausia nepatingėti ir pasukti galvą, ir tikrai rasit optimaliausią sprendimą.
Man patiko marškinėliai su užrašu ar su nuotrauka.
Patiko dovana kažką numegsti ar nunerti mamai.
Kad ir tos pačios sudžiovintos žibuės.
O svarbiausia - tai būti šalia ir branginti mamą, apipilti dėmesiu, ne tik šią dieną, bet visą laiką.
QUOTE(astila @ 2007 04 12, 00:08)
Sveikos mielosios mamytės, norėčiau gauti patarimų, ką galėtų parodyti priešmokyklinio amžiaus vaikas mamyčių dienos šventėje darželyje.
as turiu tokia ideja: tegul kiekvienas vaikas nupiesia savo mamos portreta. su akvarele,ar guasu ar flomasteriais... zodziu o poto kai darysit vakarone ar pan,tai tegul kas nors (kad ir jus,aukletoja) rodo visiems vieno vaiko piesini ir pati mama turi atspeti,kur yra ji. na nzn kaip cia paaiskinti. tiesiog imat vieno vaiko piesini,parodot mamoms ir klausiat "na kieno mama cia pavaizduota?" ir taip visus piesinius. manau,kad turetu buti labai linksma,ypac kai vaikai piesia ) mamos gales paanalizuot kaip jos vaikas ja mato ir bus daug juoko,kai kelios mamos manys,kad ten butent jos
Papildyta:
va dar radau graziu eiliu mamytems... si man ypac patiko
Kai galvojai, kad nematau,
mačiau tave tvirtinant mano pirmą piešinį ant sienos, ir tada panorau nupiešti dar vieną.
Kai manei, kad nežiūriu,
mačiau tave maitinant benamę katę ir supratau, jog negalima skriausti gyvūnų.
Kai manei, kad nepastebiu,
mačiau tave kepant mano mėgstamą pyragą ir supratau, kad maži dalykai gali būti džiaugsmo šaltiniu.
mačiau tave besimeldžiančią ir tikėjau, jog Dievas yra ir galiu su Juo kalbėtis.
Kai manei, kad miegu,
jaučiau tave bučiuojant mane nakčiai ir supratau, esąs mylimas.
Kai tu slėpei nuo manęs savo ašarotas akis,
aš mačiau ir supratau, kad gyvenime yra skaudžių dalykų ir, kad verkti yra gerai.
Kai galvojai, kad nepastebiu,
mačiau tavo rūpestį ir globą ir norėjau padaryti ką tik galiu.
aš pastebėjau...ir norėjau pasakyti ačiū už visus tuos dalykus, kuriuos tu darei galvodama, kad aš nepastebiu.