QUOTE(Antroji @ 2006 05 04, 12:50)
O aš nesuprantu, kodėl mamą reikia gerbti ir mylėti, dovanoti eilių ir sveikinti vieną dieną metuose, o likusias 364 - ne. Mama esu kasdien, ir jei vaikas mane myli ir gerbia, vadinasi, yra už ką kasdien, o jei tik vienąkart metuose - et, kam iš viso reikia...
nu tu cia ir susnekejai
tai tu savo mamai kozna diena dovanas tempi ir geles nesi?
Gyvenimas yra juk kasdienybe - ir rupinies ir myli be abejo kiekviena diena, ir tai tampa savaime suprantama ir tau ir tavo vaikui.
Bet juk smagu kartais tai prisiminti ir padekoti uz tai. Bent jau as savo mamai tai tikrai
O jei nebutu tu svenciu, tai ir uzkerpetume tyda...
QUOTE(Antroji @ 2006 05 04, 13:50)
O aš nesuprantu, kodėl mamą reikia gerbti ir mylėti, dovanoti eilių ir sveikinti vieną dieną metuose, o likusias 364 - ne. Mama esu kasdien, ir jei vaikas mane myli ir gerbia, vadinasi, yra už ką kasdien, o jei tik vienąkart metuose - et, kam iš viso reikia...
Mama esi kas dien, bet ar kasdien tai akcentuoji? O motinos diena tam ir yra, kad nepamištume. Kad užakcentuotume. Kad pagerbtume savo motinas, o ne lauktume, kol mus pagerbs.
Juk ir daugiau panašių švenčių yra per metus. Ir jas labai mėgstame - Valentino diena, moters diena, motinos diena, tėvo diena, vaikų gynimo diena ...
Negi nori visas šias ir kitas šventes išbraukti ? Juk tada dar nykesnė kasdienybė bus
Gal kuri turite graziu zodziu mamai. Noriu nusiusti atvirute, bet niekaip nerandu gero posmo
QUOTE(rusne @ 2004 04 25, 21:22)
<!-- MOVE begin --><marquee>Svarbiausia demesys ir kad pasijustu svarbi ir mylima </marquee><!-- MOVE end -->
Visiškai sutinku...pati esu mama ir žinau, ką reiškia tas paprastas nuoširdus vaiko bučinukas...apsikabinimas...tiesiog euforija...o dovana...man ji tikrai nebūtina, tai tiesiog ko gero maloni smulkmena....parodytas dėmesys....
QUOTE(hamid @ 2006 05 04, 23:52)
Gal kuri turite graziu zodziu mamai. Noriu nusiusti atvirute, bet niekaip nerandu gero posmo
O čia nebandei ieškoti ?
O aš niekaip negaliu sugalvot kaip savo mamyte nudžiugint. Ji kol kas namie buna po ligos, niekur iseit negali, liudna jai. Gal patarsit ka nors ???
QUOTE(kvaki @ 2006 05 05, 10:35)
Labai jau vaikiski tie eilerastukai. Gal kas koki rimtesni turit?
QUOTE(hamid @ 2006 05 05, 16:20)
eik per google parasyk sveikinimai ir atsirinksi tai kas tau grazu ir miela
na zinau, kad mano mamai siais metais bus didziausia dovana, kad grysiu butent is sestadienio i sekmadienio nakti is mainu programos kitoj saly ir stipriai apkabinsiu, o ryte kaip ir kiekvienais metais pazadinsiu ja su geliu puokste ir kavos puodeliu