Įkraunama...
Įkraunama...

Trinapolio 9 ir 11 ir kiti kaimynai (5)

As is 11 namo, musu saskaitoj irgi nera buto apsaugos ir jau ne primas menuo.
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2010 03 14, 23:58)
maniske maziuke nebijojo garso, bet kaip tik tada eidavom, kai jie nejautrus garsui yra pagal amziu g.gif dabar gali buti jau kitaip g.gif o dickis tai tik 7-eriu sulaukes galedavo ta garsa iskesti bigsmile.gif nesadvomes ausu kistuksu pradzioj bigsmile.gif

tai va, del apsaugos-pasitikrinau -nemokam uz buto apsauga tikrai, bet cai galbut tik 9 namas g.gif

nezinau kaip kitiems, bet as nemoku, nes pasirodo, mano butas net nebuvo pajungtas prie apsaugos pulto, nors saziningai mokejau VV kas men, todel dabar nemoku, o ar visi nemoka..nezinau...bus susirinkimas tai paaiskes viskas
Beje, jei yra norinciu ateiti manikiuro ar pedikiuro, prasom
Atsakyti
O aš už buto apsaugą moku mad.gif Na, dar pasitikslinsiu paskutinėj sąskaitoj, bet prieš tai poroj sąskaitų iš bendrijos ta apsauga tikrai buvo. Net rašiau dėl to bendrijai, nes man ta buto apsauga nereikalinga ir abejojau, ar aš išvis prie to pulto buvau prijungta, nes niekad niekur nesikreipiau, kad tai padarytų. Pirmininkė atrašė, kad mano butas pajungtas ir dabar nėr tokios galimybės atsijungt kas nori ar pan. Tai kaip čia išeina, pagal ką tie kvaileliai, kurie turi apmokėt, parinkti?

Grįžtant prie kino, mes pirmą kartą ėjom prieš kokį mėnesį, maniškiui jau virš 4 buvo. Įspūdį vaikui padarė, garso neišsigando.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2010 03 15, 16:17)
O aš už buto apsaugą moku mad.gif Na, dar pasitikslinsiu paskutinėj sąskaitoj, bet prieš tai poroj sąskaitų iš bendrijos ta apsauga tikrai buvo. Net rašiau dėl to bendrijai, nes man ta buto apsauga nereikalinga ir abejojau, ar aš išvis prie to pulto buvau prijungta, nes niekad niekur nesikreipiau, kad tai padarytų. Pirmininkė atrašė, kad mano butas pajungtas ir dabar nėr tokios galimybės atsijungt kas nori ar pan. Tai kaip čia išeina, pagal ką tie kvaileliai, kurie turi apmokėt, parinkti?

Grįžtant prie kino, mes pirmą kartą ėjom prieš kokį mėnesį, maniškiui jau virš 4 buvo. Įspūdį vaikui padarė, garso neišsigando.

Aga, idomiai, ir as moku g.gif Kaip jus komunikuojat su bendrija? Yra koks telefonas/pastas?
Atsakyti
jo, su ta bendrija tai tikrai daug klausimu iskyla, pvz kam eina mokestis uz administravima??? kodel niekas nesiulo pervesti 2 procentu? galetu paskui panaudoti kad ir liftu remontui ar vaiku aikstelei unsure.gif na zodziu reiktu kelti klausima ir balsuoti uz tai, kad valdyba rinktu pirmininka konkurso budu, nes dabar yra pati pasisuliusi mergina, kol kas tai nelabai sekasi jai, daug nepatenkintu zmoniu ir kylanciu klausimu del saliskumo ir kt. o musus iejime net skelbima del susirinkimo kazkas nuplese, as pamaciau tik 9e, vadinas zmones neigiamai priima. na cia drasos reik turet 400 butu pasisiulyt pirmininkaut doh.gif

liuse, o tu pasitikslink, ten yra viena eilute 12 lt uzrasyta jei neklystu o kitoj jau 0, 00. tai yra suminej 0 lt, as irgi neiskart pastebejau. man tai ir vidinio kiemo apsauga nereikalinga, bet uz ta mokam dar, nes sujungta su isoriniu perimetru...

na gal veldan neperskaitys nes vel gausim pylos uz diskusijas apie bendrija bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 15 kovo 2010 - 22:41
QUOTE(rupestelis @ 2010 03 16, 00:37)
jo, su ta bendrija tai tikrai daug klausimu iskyla, pvz kam eina mokestis uz administravima??? kodel niekas nesiulo pervesti 2 procentu? galetu paskui panaudoti kad ir liftu remontui ar vaiku aikstelei unsure.gif na zodziu reiktu kelti klausima ir balsuoti uz tai, kad valdyba rinktu pirmininka konkurso budu, nes dabar yra pati pasisuliusi mergina,  kol kas tai nelabai sekasi jai, daug nepatenkintu zmoniu ir kylanciu klausimu del saliskumo ir kt. o musus iejime net skelbima del susirinkimo kazkas nuplese, as pamaciau tik 9e, vadinas zmones neigiamai priima. na cia drasos reik turet 400 butu pasisiulyt pirmininkaut doh.gif

liuse, o tu pasitikslink, ten yra viena eilute 12 lt uzrasyta jei neklystu o kitoj jau 0, 00. tai yra suminej 0 lt, as irgi neiskart pastebejau. man tai ir vidinio kiemo apsauga nereikalinga, bet uz ta mokam dar, nes sujungta su isoriniu perimetru...

na gal veldan neperskaitys nes vel gausim pylos uz diskusijas apie bendrija  bigsmile.gif

noreciau truputi paaiskinti viena dalyka...
del pirmininko- visi tik ir mokam pabarti ir pamokinti, bet daranciu nera... As kadangi steigimo procese aktyviai dalyvavau, pasakysiu, kad rinktis nebuvo is ko- reikia dar aciu sakyti, kad atsirado, kas pasisiulo i tuos pirmininkus... Siaip visus tokius klausimus reikia spresti aktyviai dalyvaujant susirinkimuose- ne tik ateiti pasiklausyti, ar is vis numoti ranka.... o klausti ir aiskintis rupimus klausimus.
Dar yra bendrijos tinklapis, kur nurodyta, kaip susisiekti, epastas ir numeris.
Tikuosi, nesupyksit uz toki mano pasisakyma, as jau buvau sakiusi, kad ta tema nediskutuosiu, bet vat islindo...
tik paagituosiu ateiti i susirinkima ir issiaiskinti viska bei bendrom jegom , kad gyventume geriau, juk del saves darom... mirksiukas.gif
daugiau ta tema nediskuotuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2010 03 15, 22:37)
liuse, o tu pasitikslink, ten yra viena eilute 12 lt uzrasyta jei neklystu o kitoj jau 0, 00. tai yra suminej 0 lt, as irgi neiskart pastebejau.

Pasitikslinau, 12 Lt ir sumarinėj eilutėj. Įdomiai čia - aš nežinojau, kad esu prijungta prie to apsaugos pulto, kiti nežinojo, kad neprijungti. Jaučiuos panašiai kaip ant kokių legalių aferistų užsirovus, kur padedi kur nors varnelę nepastebėdamas, o paskui kas mėnesį jie savo nereikalingas paslaugas teikia ir lengvai neatsikratysi.

QUOTE(ritukas1 @ 2010 03 16, 11:27)
... pasakysiu, kad rinktis nebuvo is ko- reikia dar aciu sakyti, kad atsirado, kas pasisiulo i tuos pirmininkus... Siaip visus tokius klausimus reikia spresti aktyviai dalyvaujant susirinkimuose- ne tik ateiti pasiklausyti, ar is vis numoti ranka.... o klausti ir aiskintis rupimus klausimus.
Dar yra bendrijos tinklapis...

Kad nelabai kas nori pirmininkaut, tai suprantama, bet dėkingumo aš nejaučiu jokio, nes teigiamų pokyčių nepastebėjau, dargi atvirkščiai - su bent VV buvo paprasčiau kažką išsiaiškinti.
Tas aktyvus dalyvavimas ir bendravimas vėl gi. Kaip dažnai tie susirinkimai būna? Kontaktai yra tinklapy, išbandžiau, kaip veikia - nei operatyvumo, nei tikslaus atsakymo nesulaukiau.
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2010 03 16, 12:27)
noreciau truputi paaiskinti viena dalyka...
del pirmininko- visi tik ir mokam pabarti ir pamokinti, bet daranciu nera... As kadangi steigimo procese aktyviai dalyvavau, pasakysiu, kad rinktis nebuvo is ko- reikia dar aciu sakyti, kad atsirado, kas pasisiulo i tuos pirmininkus... Siaip visus tokius klausimus reikia spresti aktyviai dalyvaujant susirinkimuose- ne tik ateiti pasiklausyti, ar is vis numoti ranka.... o klausti ir aiskintis rupimus klausimus.
Dar yra bendrijos tinklapis, kur nurodyta, kaip susisiekti, epastas ir numeris.
Tikuosi, nesupyksit uz toki mano pasisakyma, as jau buvau sakiusi, kad ta tema nediskutuosiu, bet vat islindo...
tik paagituosiu ateiti i susirinkima ir issiaiskinti viska bei bendrom jegom , kad gyventume geriau, juk del saves darom...  mirksiukas.gif
daugiau ta tema nediskuotuosiu  lotuliukas.gif

Galit uzmetyti pomidorais, bet dalyvavimas susirinkimuose, gaudymas ka nors, kad pataisytu bendro iejimo spyna ir daug visokiu nesamoniu, materialiai iseina i 15 Lt (tiek sumazejo saskaita). Tas sumazejimas yra grynai del apsaugos kainos pasikeitimo, bet, kaip paaiskejo, moku uz neteikiamas paslaugas.
Del kontaktu paklausiau, nes galvojau, kad turite tokiu, i kokius kas nors reaguoja schmoll.gif
Va, issiliejau mirksiukas.gif O dabar gaudau box.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2010 03 16, 13:47)
Pasitikslinau, 12 Lt ir sumarinėj eilutėj. Įdomiai čia - aš nežinojau, kad esu prijungta prie to apsaugos pulto, kiti nežinojo, kad neprijungti. Jaučiuos panašiai kaip ant kokių legalių aferistų užsirovus, kur padedi kur nors varnelę nepastebėdamas, o paskui kas mėnesį jie savo nereikalingas paslaugas teikia ir lengvai neatsikratysi.
Kad nelabai kas nori pirmininkaut, tai suprantama, bet dėkingumo aš nejaučiu jokio, nes teigiamų pokyčių nepastebėjau, dargi atvirkščiai - su bent VV buvo paprasčiau kažką išsiaiškinti.
Tas aktyvus dalyvavimas ir bendravimas vėl gi. Kaip dažnai tie susirinkimai būna? Kontaktai yra tinklapy, išbandžiau, kaip veikia - nei operatyvumo, nei tikslaus atsakymo nesulaukiau.

kad neatsako tai tikrai nezinojau...
ir nesakau, kad reikia buti dekingiems..tik norejau pasakyti, kad nebuvo is ko rinktis...
o dar man labai skaudu, kad tiek vargo ideta, kol isteigem ir toks atsiprasau s....as gavosi....bet as nueisiu ir issiaiskinsiu kas man rupi...
nori , kaip geriau, ogaunasi kaip visada.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sve @ 2010 03 16, 12:56)
Galit uzmetyti pomidorais, bet dalyvavimas susirinkimuose, gaudymas ka nors, kad pataisytu bendro iejimo spyna ir daug visokiu nesamoniu, materialiai iseina i 15 Lt (tiek sumazejo saskaita). Tas sumazejimas yra grynai del apsaugos kainos pasikeitimo, bet, kaip paaiskejo, moku uz neteikiamas paslaugas.
Del kontaktu paklausiau, nes galvojau, kad turite tokiu, i kokius kas nors reaguoja  schmoll.gif
Va, issiliejau  mirksiukas.gif  O dabar gaudau box.gif

tai butent, nueme apsauga, del to isejo lygu prie lygu nes kitu paslaugu nesugebejo nusipirkt pigiau nei VV buvo. bendrijos kurimas neturejo buti daromas tikslu atsikratyti VV, be jokiu esminiu tikslu, ateities viziju ir kt. atsiprasau jei pagrindinis pirmininkes klausimas kaip nusipirkti PC uz bendrijos lesas, tai ka as galiu pasakyti...

rituk, as buvau tame paciame kurimo procese, ir taip pat kaip tu zinau kad atejo pirmininke ir pasisiule ir valdyba prieme. o kur alternatyvos, konkursai???? ir zinau, kad tuo metu buvo pora vyruku net is valdybos, kurie kaip ir norejo uzimti ta vieta. neabejoju, kad skyrus pirmininkui alga, atsirastu ir normalus zmogus sugebantis administruoti ir buti seimininku...gaila, kad didzioji dalis cia gyvenanciu nelabi gilinasi i vylstancisu dalykus... as tik bijau, kad nebutu cia problemu su tokiais pirmininkais. tai ji gyvena uzliejamam atsiprasant kakiu bute. as po pirmo uzliejimo varyciau is to buto kuo toliau. tokei faktai daug ka pasako apie zmogu...

telefonu gerbiama pirmininke tikrai neatsako, o ka gi ji galia atsakyti, jei net susirinkimus veda kiti zmones-uz ja lotuliukas.gif siandien buavu pas dantiste tai sake, kad kai paraso e-meilu, atsako po keleto dienu smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 16 kovo 2010 - 21:50
aj cia negraziai visko prirasiau, tik dar noriu pasakyt, ypac sve, kad dalyvauti susirinkimuose, talkose bendrai paemus yra gerai- ugdomas bendruomeniskumo, socialines atsakomybes jausmas 4u.gif tik kalusimas ar kas pasikeis nuo dalyvavimo konkreciai naujojo trinapolio susirinkime g.gif juk ir is valdybos pabego aktyvesni zmogiukai g.gif as bet kokiu atveju nesu visiskai nuleidus ranku, KARTU-MES JEGA thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš taip pat iš pat pradžių ne taip įsivaizdavau bendriją, aš maniau ir diskusijose rašiau, kad tai turi būti daugiau VV kontroliuojantis organas, o ne jos iš karto atsisakantis įvedant netvarką. Nepatinka ir man tas chaotiškas bandymas kažką padaryti.
Beje, mes už buto apsaugą mokam, yra atskira eilutė buto apsauga 12 Lt. g.gif

Rupesteli, kaip dantiste, ar patiko? As irgi galvoju čia apačioj užsirašyti g.gif norėtųsi kokių nors atsiliepimų, kaip kainos? Beje, atsiprašom, kad mano mergina vakar taip spoksojo per langą, bet niekaip negalėjau jos nuvilioti, labai jau įdomu jai buvo, ką jūs ten pas dantistę veikiat biggrin.gif
Atsakyti