Įkraunama...
Įkraunama...

Trinapolio 9 ir 11 ir kiti kaimynai (5)

QUOTE(Diaj @ 2010 03 03, 13:32)
Sveikiname Veldan  4u.gif

Super!!! turesime kur prie namu manikiura-pedikiura pasidaryti  thumbup.gif

Vakar apsauga dar buvo  g.gif

jei tik bus norinciu- prasom ir su atzalom, jei netrukdys pacioms.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaj @ 2010 03 03, 11:32)
Sveikiname Veldan  4u.gif

Super!!! turesime kur prie namu manikiura-pedikiura pasidaryti  thumbup.gif

Vakar apsauga dar buvo  g.gif

nzn bet kai pas mus suveike signalizacija ir niekas nereagavo, pasakiau MB, tai jis sake, kad jau nebera vidines apsaugos g.gif cia buvo sausi ar tai gruodi g.gif sake, kad nebemokam uz vidine apsauga. zodziu paziurekit atsiskaitymuose, bus aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2010 03 04, 20:44)
nzn bet kai pas mus suveike signalizacija ir niekas nereagavo, pasakiau MB, tai jis sake, kad jau nebera vidines apsaugos g.gif cia buvo sausi ar tai gruodi g.gif sake, kad nebemokam uz vidine apsauga. zodziu paziurekit atsiskaitymuose, bus aisku mirksiukas.gif

Sveikutes 4u.gif

ritukas1, manikiuras kaip sakant "prie vietos" liuks thumbup.gif , turesim omenyje thumbup.gif . Dar jei atsirastu kirpeja ir visazinste, tai isvis butu nerealu thumbup.gif .

Del signalizacijos, tai vasario menesi tikrai buvo, nes pas mus buvo uzeje kai singalizacija suveike ir kieme apsauginis vaikste maciau kai su Karolina buvom ax.gif . Mes 11 name ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2010 03 04, 21:44)

g.gif paziurejau saskaitose - mokam uz buto apsauga, pastatų prieigų ir vidinio. kiemo apsauga bei požeminės automobilių parkavimo aikštelės apsauga. Manau, vidine apsauga - tai buto apsauga, tai, kad vyrukas turejo atbegti g.gif Kiba eiti ijungti signalizacija ir paeksperimentuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sve @ 2010 03 07, 10:37)
g.gif paziurejau saskaitose - mokam uz buto apsauga, pastatų prieigų ir vidinio. kiemo apsauga bei požeminės automobilių parkavimo aikštelės apsauga. Manau, vidine apsauga - tai buto apsauga, tai, kad vyrukas turejo atbegti  g.gif Kiba eiti ijungti signalizacija ir paeksperimentuoti  bigsmile.gif

jus kokiam name gyvenat? parasyk apie eksperimento rezultatus, nes as tai buvau labai pasipiktinus, kai niekas nesureagavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(makaronika @ 2010 03 05, 09:07)
Dar jei atsirastu kirpeja ir visazinste, tai isvis butu nerealu  thumbup.gif .

Skaitai mano mintis 4u.gif Kaip tik cia uzsukau paklausti, gal kas atsilieptu, ar musu korpusuose negyvena kirpeju, kurios priimtu pas save i namus klientes-kaimynes ax.gif Kazkaip pagalvojau kad visai smagu butu, ypac mazus vaikus auginancioms mamoms ir ne tik thumbup.gif Pavasaris arteja, norisi keistis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazus Vardas @ 2010 03 10, 17:47)
Skaitai mano mintis  4u.gif  Kaip tik cia uzsukau paklausti, gal kas atsilieptu, ar musu korpusuose negyvena kirpeju, kurios priimtu pas save i namus klientes-kaimynes  ax.gif  Kazkaip pagalvojau kad visai smagu butu, ypac mazus vaikus auginancioms mamoms ir ne tik  thumbup.gif Pavasaris arteja, norisi keistis  blush2.gif

mane irgi erzina, kad nieko aplinkui arciau nera, jokio salono, turi lekti kazkur...bet is kitos puses , suprantama, kodel cia nieko nera, uzkampis....
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2010 03 08, 13:16)
jus kokiam name gyvenat? parasyk apie eksperimento rezultatus, nes as tai buvau labai pasipiktinus, kai niekas nesureagavo doh.gif

gyvenam 9c, siandien tycia ilgai isjunginejau signalizacija - jokios reakcijos, o anksciau turedavau skambinti, kad nebegtu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ritukas1 @ 2010 03 11, 11:50)
mane irgi erzina, kad nieko aplinkui arciau nera, jokio salono, turi lekti kazkur...bet is kitos puses , suprantama, kodel cia nieko nera, uzkampis....

as vazineju i Oza, i Salon+, kolkas nesiskundziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sve @ 2010 03 11, 20:42)
gyvenam 9c, siandien tycia ilgai isjunginejau signalizacija - jokios reakcijos, o anksciau turedavau skambinti, kad nebegtu  doh.gif
Papildyta:
as vazineju i Oza, i Salon+, kolkas nesiskundziu  thumbup.gif

galvoju, gal 11 dar yra, 9 tik atsijunge g.gif paprasysiu kad persiustu man saskaita, panagrinesiu bigsmile.gif

kaip siaip gyvenat kaimynes, su pavasariu gal bsu daugiau judejimo ir bendravimo biggrin.gif mes tai sirgom labai ilgai, visa seimyna...

Atsakyti
sveikos,
norejau paklausti, nuo kada pradejote vestis vaikus kartu i kino tetra? kokio amziaus, t.y. ... planuoju ryt su Rojum i filma eiti, isbandysiu, labai noriu alisa paziureti....
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2010 03 12, 23:11)
sveikos,
norejau paklausti, nuo kada pradejote vestis vaikus kartu i kino tetra? kokio amziaus, t.y. ... planuoju ryt su Rojum i filma eiti, isbandysiu, labai noriu alisa paziureti....

musu kelione i kina nenusiseke....vaikinas garso neatlaike, labai jau ji isgasdino toks garsas, na ir mane pacia erzina, kad labai jau tos reklamos garsios, bet...ka padarysi...lauksim, augsim...gal praeis
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2010 03 14, 15:07)
musu kelione i kina nenusiseke....vaikinas garso neatlaike, labai jau ji isgasdino toks garsas, na ir mane pacia erzina, kad labai jau tos reklamos garsios, bet...ka padarysi...lauksim, augsim...gal praeis

maniske maziuke nebijojo garso, bet kaip tik tada eidavom, kai jie nejautrus garsui yra pagal amziu g.gif dabar gali buti jau kitaip g.gif o dickis tai tik 7-eriu sulaukes galedavo ta garsa iskesti bigsmile.gif nesadvomes ausu kistuksu pradzioj bigsmile.gif

tai va, del apsaugos-pasitikrinau -nemokam uz buto apsauga tikrai, bet cai galbut tik 9 namas g.gif
Atsakyti