Įkraunama...
Įkraunama...

Trinapolio 9 ir 11 ir kiti kaimynai (5)

O del kokiu priezasciu i Trinapolio darzeli nevedat vaiku? blush2.gif Man tiesiog idomu, nes pati zadu jau nuo kito pavasario vesti i Trinapolio darzeli dukra... g.gif Tai ir smalsauju kodel nesirenkat darzelio kuris yra salia namu? Gal kas jame negerai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazus Vardas @ 2011 07 05, 11:33)
O del kokiu priezasciu i Trinapolio darzeli nevedat vaiku?  blush2.gif  Man tiesiog idomu, nes pati zadu jau nuo kito pavasario vesti i Trinapolio darzeli dukra... g.gif Tai ir smalsauju kodel nesirenkat darzelio kuris yra salia namu? Gal kas jame negerai? rolleyes.gif

pasidalinkit mintimis, ir man idomu biggrin.gif viena priezasciu turbut pinigine, nes Lietuvoje vaiku ugdymui nelabai linke skirti pinigeliu ax.gif o man tai kazkaip tos valstybines istaigos brrr... nors pati ejau i darzeli ir pakakamai noriai. mes vesim i trinapolio darzeli dukryte, jei tik nesirgs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 05 liepos 2011 - 14:00
Siaip su tuo sirgimu tai man viena gydytoja aiskino taip - vaikai pradeda sirgti tam tikrais gyvenimo etapais - kai keiciasi aplinka, kurioje jie auga. Pirmasis gyvenimo etapas yra apie 3 metus, kai iseina i darzeli - ten visai nauja aplinka, daug vaiku, atsinesa skirtingas bakterijas, virusus, ligas ir pan. , ir tuo adaptaciniu laikotarpiu dauguma vaiku pradeda sirgti, taip organmizmas kovoja ir tuo paciu taikosi prie naujos aplinkos, kitas etapas yra 7 metai kai vaikai iseina i pirma klase, ir vel nauja aplinka, ir kol visi savo "geriais" nepasidalina, tol vel vyksta prisitaikymo laikotarpis smile.gif zodziu aisku gydytoja visa tai aiskino moksliskiau, as cia savais zodziais tik papasakojau, bet manau, kad cia jau nepriklauso kokiame darzelyje vesi savo vaikus, tiesiog turi praeiti tas laikotarpis, kol visi vaikai pasidalina savo visom negandom. Ir manau kad cia jau nuo darzelio ligu prevencijos politikos priklauso tas vaiku sergamumas. Tik va cia jau atsiremiama i finansus - daznai privazciuose darzeliuose po savaitgalio skiriama viena diena per savaite vaiku medicininei apziurai, tokiu budu anksciau pastebimi virusai ir ligos, ir taip maziau paplinta ligos tarp vaiku, valstybiniai darzeliai aisku to sau leisti negali , gal todel ten daznesnis sergamumas vaiku..Cia tokie mano pasamprotavimai, rolleyes.gif
Aisku nebutinai vaikai turi sirgti visi, buna vaiku kurie is vis atsparus ir neserga ... doh.gif
Atsakyti
labas
noreju paklausti, kur dantis gydotes (suaugusieji), gal zinot geru ir nelabai brangiu vietu, pribrendo reikalas blush2.gif
Atsakyti
Kur butu galima rasti daugiau info apie Trinapolio darzeli? Internete apie ji visiskai nieko nera arba as nerandu g.gif Itarimu kelia zema kaina (palyginus su kitais darzeliais). Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2011 07 10, 12:37)
labas
noreju paklausti, kur dantis gydotes (suaugusieji), gal zinot geru ir nelabai brangiu vietu, pribrendo reikalas blush2.gif

As vaiksciojau pas Jurgita, kuri dirbdavo cia, Trinapoly, siuo metu ji lyg ir motinystes atostogose, todel jei reikia greitai, turbut ji negales, bet jei ka galeciau duoti telefona wink.gif Tiesa minejo kad kazkada prades dirbti jau Didlaukio gatvej, kazkur prie IKI mirksiukas.gif

O cia grozio salonas apie kuri kalbejau wink.gif
http://www.victoria-...augos/gcentras/
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2011 07 10, 13:37)
labas

as labai noriu pagirti odontologijos klinika pas navickiene mes vaiksciojom, ji yra netoli sirdies klinikos rygos g. tik deja nepamenu adreso nei pavadinimo. uz skylute be gydymo po 50lt, labai su vaikuciais moka elgtis-nesako gresim sako plausim kirmeles, na as pas ja tik eiciau ir pati ir jei vel reikes, vaika vesiu
radau
http://www.dentastra.lt/gydytojai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 16 liepos 2011 - 14:42
QUOTE(SuperMeska @ 2011 07 13, 08:26)
Itarimu kelia zema kaina (palyginus su kitais darzeliais). Kokie atsiliepimai?

lietuviams kaip visada blogai-brangu blogai, pigu-itartina lotuliukas.gif

QUOTE(Grazus Vardas @ 2011 07 14, 10:59)
As vaiksciojau pas Jurgita, kuri dirbdavo cia, Trinapoly, siuo metu ji lyg ir motinystes atostogose, todel jei reikia greitai, turbut ji negales, bet jei ka galeciau duoti telefona wink.gif Tiesa minejo kad kazkada prades dirbti jau Didlaukio gatvej, kazkur prie IKI  mirksiukas.gif

grazus vardas, aciu uz info, mes irgi pas Jurgita vaiksciojom, bet kazkaip noretusi profesionalesnes prieziuros g.gif
QUOTE(ritukas1 @ 2011 07 16, 14:41)
as labai noriu pagirti odontologijos klinika pas navickiene mes vaiksciojom, ji yra netoli sirdies klinikos rygos g. tik deja nepamenu adreso nei pavadinimo. uz skylute be gydymo po 50lt, labai su vaikuciais moka elgtis-nesako gresim sako plausim kirmeles, na as pas ja tik eiciau ir pati ir jei vel reikes, vaika vesiu
radau
http://www.dentastra.lt/gydytojai

rituk, aciu uz info, o sita gydytoja tik vaikus ar ir suaugusius gydo?
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2011 07 17, 16:53)
lietuviams kaip visada blogai-brangu blogai, pigu-itartina lotuliukas.gif

Man tai neblogai, tik informacijos jokios nerandu.
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2011 07 17, 16:53)
grazus vardas, aciu uz info, mes irgi pas Jurgita vaiksciojom, bet kazkaip noretusi profesionalesnes prieziuros g.gif

o kazkas negerai del jos profesionalumo? unsure.gif Man kazkaip visokiu bedu buvo su dantimis, bet gana graziai ji su viskuo susitvarke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2011 07 18, 07:57)
Man tai neblogai, tik informacijos jokios nerandu.

aa, o kokia informacija konkreciai domina, gal galesiu suteikti bigsmile.gif
QUOTE(Grazus Vardas @ 2011 07 18, 08:55)
o kazkas negerai del jos profesionalumo? unsure.gif Man kazkaip visokiu bedu buvo su dantimis, bet gana graziai ji su viskuo susitvarke  rolleyes.gif

na, apie grazuma galima po kazkurio laiko kalbeti mirksiukas.gif ir ritukas kazka minejo, kad nelabai gerai su ja. o as ne uzmirsau, grazus vardas, ar ji nuotraukas daro saknu?...o del manes-neturiu nieko konkreciai pries jurgita, bet noriu pabandyti kita...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 18 liepos 2011 - 10:23
rupesteli, ji priima visus. as pati kai eisiu, tai tik pas ja
del musu trinapolio klinikos- tai man dar viena mama sake, kad negerai. as pati nebuvau ir tikrai nezinau - kaip ji man asmeniskai butu, ir ar cia dar ta pati...bijau apsimeluoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 18 liepos 2011 - 19:30