Įkraunama...
Įkraunama...

Trinapolio 9 ir 11 ir kiti kaimynai (5)

smile.gif+2011 05 20, 18:05-->
QUOTE(Rugsejinuke smile.gif @ 2011 05 20, 18:05)
bet rudenį tai nevaikščiojo ir nesiūlė, tai pavasarį patys pasiskambinom, bet telefonas atjungtas.

kiek pamenu du metus is eiles tik vasara ir vaiksciojo...kitais metu laikais ne. na bet gal ju ir nebera. gaila nepamenu kokia firma pas mus po remonto viska vale- na zinokit, atejo vyrukai keli ir taip pedantiskai viska isvale-o langu tai daugiau niekas nesugebejo taip nuvalyti...praeitais metais man vale sitie, kur siulesi, bet ne tas tikrai
o pusys tai tikrai...jauciu mano vaikui butent nuo ju alergija... o as masinos nespeju plauti, nes kaip tik prie parkingo vartu...
na nors orai dziugina ir jokio vejo kieme!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2011 05 22, 09:49)
kiek pamenu du metus is eiles tik vasara ir vaiksciojo...kitais metu laikais ne. na bet gal ju ir nebera. gaila nepamenu kokia firma pas mus po remonto viska vale- na zinokit, atejo vyrukai keli ir taip pedantiskai viska isvale-o langu tai daugiau niekas nesugebejo taip nuvalyti...praeitais metais man vale sitie, kur siulesi, bet ne tas tikrai
o pusys tai tikrai...jauciu mano vaikui butent nuo ju alergija... o as masinos nespeju plauti, nes kaip tik prie parkingo vartu...
na nors orai dziugina ir jokio vejo kieme!!!!!!  thumbup.gif

o pusys geltonai zydi? nes pas mus tik balti pukai skraido g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2011 05 22, 10:49)
na nors orai dziugina ir jokio vejo kieme!!!!!!  thumbup.gif

Laba,
Norejau paklaust o kaip pasireiskia alergija pusu zydejimui? Sloga? Nes as jau nebesuprantu paskutiniu metu manoji sloguoja ir sloguoja. Aisku i darzeli einam, bet gal sakau tos slogos kazkokiu alerginiu pagrindu?
Atsakyti
QUOTE(mingalt13 @ 2011 05 23, 17:24)
Laba,
Norejau paklaust o kaip pasireiskia alergija pusu zydejimui? Sloga? Nes as jau nebesuprantu paskutiniu metu manoji sloguoja ir sloguoja. Aisku i darzeli einam, bet gal sakau tos slogos kazkokiu alerginiu pagrindu?

laba, visu pirma pas mus sloga tekanti ir balta, dar akis labai tryne, paraude, ir ciaudejo. eisim pas alergologe, paziuresim ar tikrai nuo pusu
o pusu ziedadulkes tai gelsvos, masios kur stovi prie parko tai pasidenge gelsva plevele...ir mano taip pat...
Atsakyti
o as norejau paklausti, kokia dantu pasta valote vaikams dantis, aciu bigsmile.gif

aj nu deltu slogu tai irgi idomus dalykas, kad ir trinapolio darzelyje, is 10 vaiku trys sloguoja, kosti, tevai tvirtina,kad alergija,bet kazkaip kiti vaikai uzsikrecia ir jiems tenka buti namuose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 25 gegužės 2011 - 22:02
QUOTE(rupestelis @ 2011 05 25, 23:00)
o as norejau paklausti, kokia dantu pasta valote vaikams dantis, aciu bigsmile.gif

aj nu deltu slogu tai irgi idomus dalykas, kad ir trinapolio darzelyje, is 10 vaiku trys sloguoja, kosti, tevai tvirtina,kad alergija,bet kazkaip kiti vaikai uzsikrecia ir jiems tenka buti namuose...

Del pastos tai as nuperku kokia is ekologiskos parduotuves kad nebutu daug sudetyje visokiu blogybiu, nes bent jau mano vaikas dar nemoka kaip reikiant isspjauti ar paskalauti. Buna tu pastu ir su skoniais ir visai be skonio.

Del slogu sutinku su Jumis. Mano dukra nueina lygiai dvi dienas i darzeli ir paskui gydomes dvi savaites sloga ir kosuli. As irgi girdejau apie tas alergijas todel jau ir as pradejau prisigalvot smile.gif gal ir jai jau alergija smile.gif Bet speju, kad uzsikrecia tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(mingalt13 @ 2011 05 26, 09:06)
Del pastos tai as nuperku kokia is ekologiskos parduotuves kad nebutu daug sudetyje visokiu blogybiu, nes bent jau mano vaikas dar nemoka kaip reikiant isspjauti ar paskalauti. Buna tu pastu ir su skoniais ir visai be skonio.

Del slogu sutinku su Jumis. Mano dukra nueina lygiai dvi dienas i darzeli ir paskui gydomes dvi savaites sloga ir kosuli. As irgi girdejau apie tas alergijas todel jau ir as pradejau prisigalvot smile.gif gal ir jai jau alergija smile.gif Bet speju, kad uzsikrecia tiesiog.

pasta

nuziurejau tokia, bet irgi yra -atu visokiu, nes galvoju,kad tos labai jau naturalios nera nei skanios, nei labai apsaugo g.gif
Atsakyti
laba, mes naudojame ELGON tai ji turi ir floro reikalingo ir skani, vaikas noriai su ja valosi. kiek ekologiska ar ne, negaliu ipasakyt
jetau, kaip uizknisa visur reklamos tos, kur atsidarysi koki fascius, visuroruma, laikr jos....nebeimanoma....o jei dar ir su garsu, tai visai
dar del slogu-slogos bus tikrai, jei nauja grupe, neseniai padejo vaikscioti i darzeli, tai normalu, nes turi tos visos bakterijos susidraugauti...as is pradziu irgi labai jautriai reagavau-dabar jau pro pirstus ziuriu. aisku ziurint kokia sloga....bet jei isisenejusi, neciaudo, tada nuvedu, nes kiek zinau-gal klystu, bet tokia neuzkrecia. tai vat tiek
sako gydytojai, jei imunitetas stiprus, gli visi aplink ciaudeti , koset ir nieko nebus, tik kazkaip nesuprantu as kaip ta imuniteta stiprinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2011 05 26, 10:17)
pasta

nuziurejau tokia, bet irgi yra -atu visokiu, nes galvoju,kad tos labai jau naturalios nera nei skanios, nei labai apsaugo g.gif

Mes turejom tokia, bet kazkaip keista labai buvo kai neputojo ir skonis nelabai tokie man milteliai jautesi.
http://www.sveikipro...rganic-children
Paskui pabandem kita, tai sita gal labiau patiko ir skonis ir putoja.
http://www.sveikipro...-g-phyto-shield

Sita parde yra Oze, jei ka.
Atsakyti
Dveikos 4u.gif

Mes cia irgi visi prasirgom sloga, bet cia buvo virusine, zinom ir platintoja biggrin.gif , pradedant nuo vyro, dukrytes, baigiant manim ir mano sinusitu... doh.gif tikiuosi mazasis neuzsikres jau... bet itartinas jis man kartais, atrodo taip sunkokai prakvepuoja , vis valau ta nosi, o ir ciaudo daznai... nesuprasi ar cia siaip snargliukai ar sloga, ar dulkes, ar kaip sakot pusu ziedadulkes veikia...

Norejau jusu paklausti, gal kuri jau buvote Trinapolio grozio salone? Kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazus Vardas @ 2011 05 26, 18:57)
Norejau jusu paklausti, gal kuri jau buvote Trinapolio grozio salone? Kokie atsiliepimai?  ax.gif

o dar ir toks cia yra bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif niekoaplink nematau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2011 05 26, 21:00)
o dar ir toks cia yra bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif niekoaplink nematau doh.gif

Aha neseniai atsidare smile.gif Lankstinuka gavau i pasto dezute- taip ir suzinojau apie ji 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grazus Vardas: 27 gegužės 2011 - 09:41