Įkraunama...
Įkraunama...

Trinapolio 9 ir 11 ir kiti kaimynai (5)

Gal galetu man kas nors i az parasyti trinapolio darzelio numeri? aciu labai 4u.gif
Atsakyti
sveikos visos kaimynės, sveikinu su artėjančiom šv.Velykom!!!

kaip sekėsi dalyvauti talkoje? bigsmile.gif vaikai sirguliuoja, tai nėjau blush2.gif kitais metais tikiuosi niekas nesutrukdys. o jau dičkis kad pyko, kad jo medį talkininkai nupjovė biggrin.gif jie tame medyje degindavosi prieš saulutę, atrakcija vaikams po medžius duotis. sakiau, galėsit ant iš to medžio pastatytų suoliukų degintis lotuliukas.gif

tiesa, noriu paraginti jus užpildyti įmestą į pašto dėžutes apklausą dėl vaikų kiemo įrangos. keli žmonės pernai tikrai vedė du procentus dėl čiuožynės mažiukams. būtinai parašykit, kad norit jos ar kt. įrangos mažyliams bigsmile.gif negalvojau, kad paramos surinkta tiek nemažai,galima būtų ir čiuožynę įrengti thumbup.gif

QUOTE(atcik @ 2011 04 17, 21:03)
Gal galetu man kas nors i az parasyti trinapolio darzelio numeri? aciu labai  4u.gif

sveika, pažr. laiptinėje skelbimų lentoje bent jau pas mus yra. jei nerasi, parašyk až, kažkur turiu tą tlf.
Atsakyti
Laba,
prisijungiu prie prasymo uzpildyti lapelius - anketas, kurias rasite pasto dezutese, neismeskite, ciuozynes vaikuciams tikrai truksta...
talka praejo gerai, nors 10 valanda mazai atejo, bet po to susirinko...oras buvo palankus
manau, truputi apsikuopem
bet zinokite miske daugiausiai tai kitokiu "siuksliu" pilna... kosmaras kokiais batais grizau "su kvapeliu"
beje , skaiciau straipsni, kad begedziai tvarkdariai nedaejo iki taboro...ot...niekas neatejo ir nesutvarke...pikta iki negaliu! o patys, ka negali???
nu va...pasipergyvenau lotuliukas.gif
nesergam ir dziaugiames pagaliau pavasariu!
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal galit parasyti i az tel nr. darzelio ir tikslius kontaktus smile.gif Buciau labai dekinga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adkia @ 2011 04 19, 07:18)
Sveikos mamytes, gal galit parasyti i az tel nr. darzelio ir tikslius kontaktus  smile.gif  Buciau labai dekinga.  smile.gif

sveika, pažr. laiptinėje skelbimų lentoje bent jau pas mus yra. jei nerasi, parašyk až, kažkur turiu tą tlf.
Atsakyti
Sveikutės mergaitės,

Jungiuosi ir aš į jūsų ratelį, nors dar neturiu vaikučių, bet manau, kad galima ir apie kitus dalykus pabendrauti smile.gif Beje visas su praėjusiomis Šv. Velykomis 4u.gif
Geroje visgi vietoje įsitaisęs Trinapolio namas, prie tokio didelio pušinelio smile.gif
Bet va su vienais kaimynais nepasisekė. Prieš kelias savaitėles issiplovėme balkoną ir tada teko kelerioms dienelėms išvažiuoti, gryžusi pastebėjau, kad balkono grindys kimba ir sienos plėmuotos, o langai nusieti taškais. Pradėjau plauti, ogi nesiplauna... doh.gif pratryniau visą dieną, ir tik sugebejau mažiau kaip pusę lango nuplauti, ir tai liko maži taškeliai sad.gif Galu gale pasunčiau draugą pas kaimynus, kad išsiaiškintų, iš kur tai... Šiaip ne taip pavyko iškvosti kaimynę, kad jai ale stiprus vėjas fritiurinėje aliejų išpylė biggrin.gif Kai sužinojau, juokas jau man nebeėmė, nes tiek darbo laukia, kol visą tai aš panaikinsiu doh.gif Mergaitės, gal žinot kokių gerų priemonių, kaip tuos riebalus (kurie jau nuo saulės pridžiuvo) panaikinti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Esmeralda913 @ 2011 04 28, 10:24)
Sveikutės mergaitės,

Mergaitės, gal žinot kokių gerų priemonių, kaip tuos riebalus (kurie jau nuo saulės pridžiuvo) panaikinti??? g.gif

cilit bang, jau jusu draugui sakiau mirksiukas.gif lengviausiai issivalo mirksiukas.gif

mums irgi visi stiklai kalketi nuo kaimynu isvirsaus remonto, bet nebegu visam namui skustis,net pas juos nebuvau nuejus biggrin.gif

Mergaitės, gal žinot kokių gerų priemonių, kaip tas kalkes, kurios jau nuo saulės pridžiuvo) panaikinti??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 28 balandžio 2011 - 11:20
QUOTE(rupestelis @ 2011 04 28, 12:15)
cilit bang, jau jusu draugui sakiau mirksiukas.gif lengviausiai issivalo mirksiukas.gif

mums irgi visi stiklai kalketi nuo kaimynu isvirsaus remonto, bet nebegu visam namui skustis,net pas juos nebuvau nuejus biggrin.gif

Mergaitės, gal žinot kokių gerų priemonių, kaip tas kalkes, kurios jau nuo saulės pridžiuvo) panaikinti??? g.gif

Mums reikėjo visgi išsiaiškinti, kas per skystis išbėgo, kad būtų lengviau su juo kovoti ax.gif . Nemanau, kad blogai, jeigu žmogus ateina pasiteirauti g.gif , juk nereikalavom, kad valytumėt. O kad Jūs nėjote pasiklausti, nes ir taip buvo aišku, kad nuo remontų biggrin.gif
O kalkėms valyti gerų priemonių senukų parduotuvėj yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Esmeralda913 @ 2011 04 28, 12:24)
Mums reikėjo visgi išsiaiškinti, kas per skystis išbėgo, kad būtų lengviau su juo kovoti  ax.gif . Nemanau, kad blogai, jeigu žmogus ateina pasiteirauti  g.gif , juk nereikalavom, kad valytumėt. O kad Jūs nėjote pasiklausti, nes ir taip buvo aišku, kad nuo remontų  biggrin.gif
O kalkėms valyti gerų priemonių senukų parduotuvėj yra wink.gif

atgaivinom foruma, nors ir tokiomis nevykusiomis priemonemis smile.gif
na tikiuosi kad ne tik siom temom norit su kaimynais plepeti bigsmile.gif
beje, kokios konkrecios priemones geros nuo kalkiu,nes net cilit bang man nenueme ju...
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2011 04 29, 11:00)
atgaivinom foruma, nors ir tokiomis nevykusiomis priemonemis smile.gif
na tikiuosi kad ne tik siom temom norit su kaimynais plepeti bigsmile.gif
beje, kokios konkrecios priemones geros nuo kalkiu,nes net cilit bang man nenueme ju...

Šita dalis jau uždaryta wink.gif
Esu girdėjusi, kad šitas priemones naudoja: Kalkiu valiklis Aquagen Deskal vadinasi, Chemo baltic ja pardavineja, jie ir el.parduotuve turi www.enamams.lt... o gal ir koks hArpiko tiktų wink.gif
Beje, kažin ar man Cilit bang langams tiks valyti g.gif
Atsakyti
Sveikutes kaimynes 4u.gif

Ziuriu cia daug problemu su langu svarinimu atsirado... Tiesa pasakius prikepusi alieju ir kalkes net neisivaizduoju kaip nuvalyt, reik jauciu kokios geros chemijos nusipirkt g.gif Tokios kaip Domestos, ar Harpic...

O jei siaip pavasari nusprendet langus issivalyt, tai patarciau dar paluketi, kol prazydes pusys, nes langai labai greit apsinesa pusu ziedadulkemis, ir visas triusas nueina per niek doh.gif

Tiesa, noriu pasigirti, kad pas mus neseniai pagausejo seimyna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Esmeralda913 @ 2011 04 29, 10:10)
Šita dalis jau uždaryta wink.gif
Esu girdėjusi, kad šitas priemones naudoja: Kalkiu valiklis Aquagen Deskal vadinasi, Chemo baltic ja pardavineja, jie ir el.parduotuve turi www.enamams.lt... o gal ir koks hArpiko tiktų wink.gif
Beje, kažin ar man Cilit bang langams tiks valyti g.gif

aciu

su cilitu as irgi surizikavau-valiau stikla virtuveje,nes su niekuo daugiau nenusivale, nuvale pukiai,ir lyg tai nepakenke. etiketej parasyta, kad tinka dusokabinom, tai as kazkaip nusprendziau surizikuot bigsmile.gif

QUOTE(Grazus Vardas @ 2011 05 05, 11:23)

Tiesa, noriu pasigirti, kad pas mus neseniai pagausejo seimyna  wub.gif

sveikinu!!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti