Įkraunama...
Įkraunama...

Trinapolio 9 ir 11 ir kiti kaimynai (5)

QUOTE(ritukas1 @ 2011 02 06, 13:39)
As cia truputi cia ne i tema...
pavoge mano telefona ir kol kas mano skelbimuose nurodytas numeris(del manikiuro) neveikia, tad galite rasyti i az, o po 02.20 vel grazins mano ankstesni numeri... verysad.gif

numeri jau atgavau...
beje, labai smalsu man , ar jau veikia tas darzelis ir kas pasidalins ispudziais... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2011 02 20, 11:35)
numeri jau atgavau...
beje, labai smalsu man , ar jau veikia tas darzelis ir kas pasidalins ispudziais...  ax.gif

darzelis pradejo veikla, kol kas trksta sio to-kaip uzuolaidu (grupe pietu puseje), aukletojos kazkokios pasimetusios kaip pradzioj, maistas kol kas kavines ir kaip sakant bent jau man atrodo nelabai tinkantis maziukams, o siaip labai grazu, dideles patalpos su piesiniais ant sienu, nauji grazus zaislai thumbup.gif drinks_cheers.gif dar bent jau mums, minusas, kad mazesni uz mus vaikuciai kol kas susirinke, tai galvoju kokiai savaitei atidet lankyma, kol jie susitvarkys viska, o nuo kovo regis ir pora trimeciu bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2011 02 20, 23:44)
darzelis pradejo veikla, kol kas trksta sio to-kaip uzuolaidu (grupe pietu puseje), aukletojos kazkokios pasimetusios kaip pradzioj,  maistas kol kas kavines ir kaip sakant bent jau man atrodo nelabai tinkantis maziukams, o siaip labai grazu, dideles patalpos su piesiniais ant sienu, nauji grazus zaislai thumbup.gif  drinks_cheers.gif dar bent jau mums, minusas, kad mazesni uz mus vaikuciai kol kas susirinke, tai galvoju kokiai savaitei atidet lankyma, kol jie susitvarkys viska, o nuo kovo regis ir pora trimeciu bus biggrin.gif

na pradzioje visada visko pasitaiko.... liuks, tai sekmes jums! tikiuosi ir vyresniu gausite-nes maniskis grupeje su keliais 5-meciais, tai jauciasi, kad eina i prieki thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas žinote telefoną, kuriuo būtų galima paskambinti darželio vadovei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2011 01 13, 16:08)
taip
sako, kad nuo vasario atsidarys thumbup.gif  drinks_cheers.gif

man tai kilo mintis sukurti bendra pasta teveliu kad galetume susirasyti, spresti kartu problemas, kaip pvz darzelio registracijos mokescio eliminavimas g.gif galvoju padaryt bendra tevu pasta, ne tik darzelio reikalams, dickiai irgi turi, kiemo ir laisvalaikio problemu...

sukuriau vartotoja trinapoliotevai@gmail.com  slaptazodis teveliai. prisijukite ir dalyvaukite!

sukurti grupe, kur galetume susirasyti, tikrai thumbup.gif

na, bet del darzelio registracijos mokescio eliminavimo.. net nezinau ka ir pasakyti. Mano ziniomis, jau daug teveliu pasirase sutartis ir pervede ji, tame tarpe ir as smile.gif
O darzelio menesinis mokestis, sutik, nera didelis (ivertinus patalpu plota, padarytus darbus, darbuoju atlyginimus, sildyma ir t.t). kad ir su "saules zuikuciais" palyginus kurie cia reklamuojasi. smile.gif Manau reiketu dziaugtis, tokiom salygom, tiketis, kad darzelis nenueis i minusa ir neiskels kainos. Ne kiekvienam pasiseka tureti darzeli savo name 4u.gif
Atsakyti

Sveiki, sukuriau grupe teveliams, kuriu vaikai jau lanko Trinapolio darzeli (tik tiems kurie jau lanko, arba prades kovo menesi) Cia bandysime aptarti ir spresti buitinius klausimus smile.gif
norintys prisijungti prie grupes parasykit man: trinapoliodarzelis@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikoratai: 03 kovo 2011 - 16:12
Laba diena, jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif

Mes irgi zadam leisti mazyle i trinapolio darzeli, bet galvoju leisti anksciausiai nuo kito pavasario smile.gif Todel irgi idomu zinoti naujienas, nuomones ir pasisakymus apie ji drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grazus Vardas: 04 kovo 2011 - 13:20
Praejusio penktadienio rytas Trinapoly 4u.gif user posted image Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(giedrag @ 2011 02 25, 10:16)
Sveiki,

Gal kas žinote telefoną, kuriuo būtų galima paskambinti darželio vadovei?  4u.gif

gal atsiras kas nors galintis pasidalinti numeriu?
Atsakyti
laba, maciau kabo skelbimukai su darzelio direktores-raimondos numeriu. ten ji kviecia i meninio ugdymo -atrodo taip - uzsiemimus. gal kas ka zino apie juos?
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2011 03 11, 10:45)
laba, maciau kabo skelbimukai su darzelio direktores-raimondos numeriu. ten ji kviecia i meninio ugdymo -atrodo taip - uzsiemimus. gal kas ka zino apie juos?

sveika,kas butent domina, raimonda minejo,kad bus teatriukas, dar kazkas, 1 karta per savaite, kaina berods 50 lt g.gif
Atsakyti
pasigirsiu... buvau parodoje
http://www.ldm.lt/TDM/art_deco.htm
ten virsuje dar ir viktorijos laiku rubu paroda...
nesitikejau kad patiks, todel labai rekomenduoju uzeiti thumbup.gif
Atsakyti