Įkraunama...
Įkraunama...

Trinapolio 9 ir 11 ir kiti kaimynai (5)

QUOTE(rupestelis @ 2011 01 13, 16:08)
taip
sako, kad nuo vasario atsidarys thumbup.gif  drinks_cheers.gif

man tai kilo mintis sukurti bendra pasta teveliu kad galetume susirasyti, spresti kartu problemas, kaip pvz darzelio registracijos mokescio eliminavimas g.gif galvoju padaryt bendra tevu pasta, ne tik darzelio reikalams, dickiai irgi turi, kiemo ir laisvalaikio problemu...

sukuriau vartotoja trinapoliotevai@gmail.com  slaptazodis teveliai. prisijukite ir dalyvaukite!

Ideja gera, tik manau kad visiems viena pasta tureti ir zinoti slaptazodi nera gerai saugumo atzvilgiu, buna juk atsiranda kokiu piktu zmoniu kurie gali ar pakeisti slaptazodi, ar istrinti laiskus ir pan...
Tai gal geriau gmail.com groupsa pasidaryti... Tik tam reikia zinoti visus pasto adresus kaimynu, kurie noretu prie jo prisijungti ir dalintis info ir mintimis... Tokiu budu kiekviena zinute ateitu i kiekvieno prisijungusio prie grupes pasta , nieko nepraleistu, ir patogiau but atsakyti ir siaip viska sekti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazus Vardas @ 2011 01 14, 12:04)

aha, prisiminusi trinapolio teveliu "aktyvuma", istryniau gmaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2011 01 16, 21:16)
aha, prisiminusi trinapolio teveliu "aktyvuma", istryniau gmaila biggrin.gif

Aha, uzmige ziemos miegu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Mielos Trinapolio gyventojos,

Gal zinote, kas iniciavo zenklu "sustoti draudziama" pastatyma ant musu trinapolio gatves? Kazkas baisaus.. Juk nebuvo ir taip kur statytis masina:( O dabar visai nebebus... Sporto klubas uzvaldys kiemus o kur namo gyventojams detis? Miske statyti? Gal kas zinot kazka?

Doloresa
Atsakyti
QUOTE(Doloresyte @ 2011 01 20, 21:50)
Mielos Trinapolio gyventojos,

Gal zinote, kas iniciavo zenklu "sustoti draudziama" pastatyma ant musu trinapolio gatves? Kazkas baisaus.. Juk nebuvo ir taip kur statytis masina:( O dabar visai nebebus... Sporto klubas uzvaldys kiemus o kur namo gyventojams detis? Miske statyti? Gal kas zinot kazka?

Doloresa

nezinau kas iniciavo, bet labai noreciau tam zmogui paspaust ranka drinks_cheers.gif , nes tas, kas vyko iki siol buvo totali nesamone censored2.gif
vietos parkavimui sumazejo max dvidesimciai masinu (bet ir tai dar klausimas), o keliems simtams pravaziuot pasidare lengviau, arba kitaip- IMANOMA?
Atsakyti
QUOTE(Simutee @ 2011 01 22, 15:22)
nezinau kas iniciavo, bet labai noreciau tam zmogui paspaust ranka  drinks_cheers.gif , nes tas, kas vyko iki siol buvo totali nesamone censored2.gif
vietos parkavimui sumazejo max dvidesimciai masinu (bet ir tai dar klausimas), o keliems simtams pravaziuot pasidare lengviau, arba kitaip- IMANOMA?

Simutee, tu pati parkinga turbut turi ir niekada nebandei parkuotis lauke apie 7 val vakaro? Siulau kada pabandyti...
Atsakyti
QUOTE(Doloresyte @ 2011 01 22, 19:04)
Simutee, tu pati parkinga turbut turi ir niekada nebandei parkuotis lauke apie 7 val vakaro? Siulau kada pabandyti...

taip, turiu parkinga. lauke apie 19 val nesiparkuoju, bet tenka tiek davaziuot iki parkingo, tiek isvazinet tokiu laiku... tai ne ka geriau ..
ir bendros pozicijos cia tikrai nerasim. tiesiog pasakiau savo nuomone smile.gif
Atsakyti
laba, kiek as zinau tai zenklai sie laikini, nes tikrai neimanoma prasilenkti...o ir parkavimosi problemos neisprendzia. is kitos puses labai suprantu tuos,kurie parkingo neturi-as esu "zalia " parkavime, todel kai nesu radus vietos esu ir prie statau pasistaciusi
seneliai gyvena fabijoniskese- patikekit ten blogiau (nors seskinej dar baisiau) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2011 01 22, 20:36)
laba, kiek as zinau tai zenklai sie laikini, nes tikrai neimanoma prasilenkti...o ir parkavimosi problemos neisprendzia. is kitos puses labai suprantu tuos,kurie parkingo neturi-as esu "zalia " parkavime, todel kai nesu radus vietos esu ir prie statau pasistaciusi
seneliai gyvena fabijoniskese- patikekit ten blogiau (nors seskinej dar baisiau)  doh.gif

na suzinojau, kad tai savivaldybes iniciatyva-taigi nelaikini zenklai... verysad.gif
Atsakyti
Noreciau issinuomot didesni buta, 3 kamb. Trinapolio komplekse. Gal kas zinot, kas noretu/planuoja nuomot is jusu paciu/kaimynu?
Atsakyti
Mielos kaimynes,
Gal kas is jusu, ar jusu draugiu iesko aukles musu name? Turime nuostabia aukle, kuri su mumis buvo beveik metus, bet dabar mums jos reikia labai labai retai. Ji gali dirbti ir valandomis ir visa diena. Jei reikia dirbti savaitgaliais, tai apskritai buna laiminga, o kaina del to nesikeicia smile.gif Dirba ji is pasaukimo, o ne is reikalo. yra labai kulturinga, be zalingu iprociu. Man ne tik vaikuti paziuri, bet ir skalbinius palygina, ar namus patvarko.
Zodziu, jei kam aktualu, kreipkites per AZ. O rekomendacijas gales duoti net 3 mamytes (is 9 ir 11 namo) thumbup.gif
Atsakyti
As cia truputi cia ne i tema...
pavoge mano telefona ir kol kas mano skelbimuose nurodytas numeris(del manikiuro) neveikia, tad galite rasyti i az, o po 02.20 vel grazins mano ankstesni numeri... verysad.gif
Atsakyti