Įkraunama...
Įkraunama...

Trinapolio 9 ir 11 ir kiti kaimynai (5)

Sveiki, aš dėl jūsų darželio - gal yr kokių gandų? biggrin.gif ar remontuojasi ten jie? Vis dar planuojam leist savo vaiką ten, įdomu, kaip padėtis g.gif

rituk1, o kokio amžiaus vaiką leistum? Maniškė 5 metų būtų.
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 12 13, 00:30)
Sveiki, aš dėl jūsų darželio - gal yr kokių gandų? biggrin.gif ar remontuojasi ten jie? Vis dar planuojam leist savo vaiką ten, įdomu, kaip padėtis g.gif

rituk1, o kokio amžiaus vaiką leistum? Maniškė 5 metų būtų.

mano vaikinas 4 metu, betas jau ten nebevesiu- radom kitur darzeli, bet jei tik is musu namu, tai mano ziniom mazai butu okio amziaus....nes visi darzelius turi, vat mazesnius tai gal ir vesesori grupe- tai kiek zinau, t
aisku, jei bus kokai monten ivairaus amziaus vaikai grupeje, tai lyg ir nesvarbu kokio amziaus vaikas.
Atsakyti
Visas kaimyneles ir ju lelius su graziosiom ziemos sventem!
Ramiu ir sociu Kuciu, bei linksmu ir dovaningu, zaismingu Kaledu!
Atsakyti
sveikos kaimynes
busiu nepopuliari
nors labai myliu suniukus, kaciukus ir kitus gyvius, bet musu kieme ju vedzioti negalima
juk salia nuostabus parkas! niekur vaziuoti net nereikia
kadangi, po musu zolyte yra parkingas, tai net sisiukai rekasi, niekur nesuteka...
gaila, kazkas nulaupe lipdukus, kur buvo zeklas- suniukams negalima
rasau cia prasyma nevesti gyvuneliu i kiema, nes moteris buvo su vaikeliu, tikiuosi paskaitys, nesupyks, kad paprasiau iseiti ir daugiau neves suniuko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2011 01 04, 14:16)
sveikos kaimynes
busiu nepopuliari
nors labai myliu suniukus, kaciukus ir kitus gyvius, bet musu kieme ju vedzioti negalima
juk salia nuostabus parkas! niekur vaziuoti net nereikia
kadangi, po musu zolyte yra parkingas, tai net sisiukai rekasi, niekur nesuteka...
gaila, kazkas nulaupe lipdukus, kur buvo zeklas- suniukams negalima
rasau cia prasyma nevesti gyvuneliu i kiema, nes moteris buvo su vaikeliu, tikiuosi paskaitys, nesupyks, kad paprasiau iseiti ir daugiau neves suniuko.  mirksiukas.gif

na virsune, jau ir i kiema veda doh.gif ka jau cia man, dar nepopuliaresnei, sakyt, kad ir parke susirinktu kakiukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tiesa, su Naujais Metais visas kaimynes ir kaimynus drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

kaip su isvaziavimu reikalai, ar ne laikas takla daryt? bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos kaimynes,
gal zinote busimo darzelio vadoves telefona? Mes ten irgi uzsirase, bet jos numeri pameciau smile.gif
Atsakyti
laba, mano ziniom sestadieni 11 val talka bus organizuojama.
labai raginu visus prisijungti ir kas gali su termosais arbatos ar kavos iseiti... bet kokia pagalba pravers, net jei neturit kastuvo, vistiek ateikit, bent moraliskai palaikysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2011 01 05, 22:50)
laba, mano ziniom sestadieni 11 val talka bus organizuojama.
labai raginu visus prisijungti ir kas gali su termosais arbatos ar kavos iseiti... bet kokia pagalba pravers, net jei neturit kastuvo, vistiek ateikit, bent moraliskai palaikysit  4u.gif

Aciu visoms sudalyvavusioms!!! na ir geda, kas pastovejo tik prie langu ir paziurejo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2011 01 09, 17:17)
Aciu visoms sudalyvavusioms!!! na ir geda, kas pastovejo tik prie langu ir paziurejo...  ax.gif

geras, o kam valyt, jei siluma pati istirpdys sniega bigsmile.gif bendrija galetu nors oro prognozes paziuret blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2011 01 10, 02:25)
geras, o kam valyt, jei siluma pati istirpdys sniega bigsmile.gif bendrija galetu nors oro prognozes paziuret blink.gif

nesutiksiu si kart...
gerai kad nusivale bent vidurys kiemo ir dalis gatves... issivaizduoju kas darytusi dabar po atlydzio ir vel uzssalimo.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Su darzelio statybomis tai kazkas vyksta, kazkada balkone apziurejau blink.gif kad jau treciam aukste sienos kambariu nudazytos zalsvai ir persikine spalvom..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grazus Vardas: 13 sausio 2011 - 14:39
QUOTE(Grazus Vardas @ 2011 01 13, 14:37)
Sveiki 4u.gif

Su darzelio statybomis tai kazkas vyksta, kazkada balkone apziurejau  blink.gif kad jau treciam aukste sienos  kambariu nudazytos zalsvai ir persikine spalvom..

taip
sako, kad nuo vasario atsidarys thumbup.gif drinks_cheers.gif

man tai kilo mintis sukurti bendra pasta teveliu kad galetume susirasyti, spresti kartu problemas, kaip pvz darzelio registracijos mokescio eliminavimas g.gif galvoju padaryt bendra tevu pasta, ne tik darzelio reikalams, dickiai irgi turi, kiemo ir laisvalaikio problemu...

sukuriau vartotoja trinapoliotevai@gmail.com slaptazodis teveliai. prisijukite ir dalyvaukite!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 13 sausio 2011 - 15:23