visiskai sutinku, kad kol nera nieko irengto, kolektyvo surinkto ir aiskios programos-ka uz tuos pinigus gaunu- niekas sveiko proto nemokes. Beje ir apie stojamaji mokesti tegul ji pamirsta- as tai nesiruosiu tokio moketi- kiek girdejau privatus darzeliai tokio neturi- jei klystu- pataisykite mane... vat yamahoj-muzikos mokyklelej yra toks mokestis, bet simbolinis- 20lt...bet tai ne 800...
QUOTE(ritukas1 @ 2010 09 09, 13:52)
visiskai sutinku, kad kol nera nieko irengto, kolektyvo surinkto ir aiskios programos-ka uz tuos pinigus gaunu- niekas sveiko proto nemokes. Beje ir apie stojamaji mokesti tegul ji pamirsta- as tai nesiruosiu tokio moketi- kiek girdejau privatus darzeliai tokio neturi- jei klystu- pataisykite mane... vat yamahoj-muzikos mokyklelej yra toks mokestis, bet simbolinis- 20lt...bet tai ne 800...
VIS yra reg mokestis, bet kituose kiek zinau ne, bet VIS ir visa kita atitinkamai reikes iskelt ta klausima, o tie musu teveliai del vaiku sutinka su bet kokiom salygom...mokyklose suprantama -jie perka pratybas ir kt. uz tuos pinigus...
Ryt kviecia pasirasyti pakoreguotos sutarties..idomu kurios pakoreguotos, ar tos, kur siunte...nes jei taip, tai visiskas briedas...
QUOTE(ritukas1 @ 2010 09 09, 19:26)
Ryt kviecia pasirasyti pakoreguotos sutarties..idomu kurios pakoreguotos, ar tos, kur siunte...nes jei taip, tai visiskas briedas...
mano nuomone tevai turetu susivienyti pries sia nesamone, as jauciu nueisiu bent kontaktu susirinkt
oi kaip numire tema...
tai ar kas pasirase ta sutarti, labai man idomu suzinoti...
ar praeitas ruduo toks pat saltas buvo, ar man tik vaidenasi, kad buvo silta...
tai ar kas pasirase ta sutarti, labai man idomu suzinoti...
ar praeitas ruduo toks pat saltas buvo, ar man tik vaidenasi, kad buvo silta...
Man atrodo, kad ir pernai ruduo šaltas buvo. Pamenu, kad užpernai dar dalį rugsėjo vaiką į darželį su šortukais-croksiukais leidau, o pernai tai ne, ir šildyt lyg jau spalio pradžioj pradėjo
Sveikutes
mes su vyru butume linke pasirasyti sutarti del darzelio
gaila tik, kad greiciausiai sausio men nieko ten nebus padaryta...
QUOTE(Pukė @ 2010 10 01, 16:38)
Sveikutes
sveika
o ar jus dalyvavote susirinkimuose
esme ta, kad net keli entuziastai linke pasirasyti, po paskutinio susirinkimo(pagavau 1 buvusi ten teveli ), net minties nebeturejo tokios...
...gaila, bet regis nieko ten nebus...
QUOTE(rupestelis @ 2010 10 03, 21:13)
sveika
esme ta, kad net keli entuziastai linke pasirasyti, po paskutinio susirinkimo(pagavau 1 buvusi ten teveli ), net minties nebeturejo tokios...
ne, susirinkimuose nebuvom, nes is Kauno persikraustem i Vilniu o kodel nieko nebus?
planyuojam susitikti su ta moterim kita sav, pasisneket akis i aki, apsiziuret
QUOTE(Pukė @ 2010 10 03, 23:18)
ne, susirinkimuose nebuvom, nes is Kauno persikraustem i Vilniu o kodel nieko nebus?
Kaip suprantu ten nelabai yra ka apziureti
Mano nuomone tas darzelis liks tik rozine tos moteriskes svajone
tesiant darzeliu tema...
maciau jeruzalej stato darzeli- jezuitu berods... idomu kaip ten pas juos bus...kyla sienos tai labai sparciai
o dabar info eko prekiu megejoms...nors, kas domisi, tai gal ir ne naujiena
uzejau i erdviu studija, nes ten vis maciau eko dazus, kur plaukucius dazau, visa laika i akropoli lekdavau ju pirkti, o dabar isidrasinau ir pas juos uzejau, tai jie cia irgi prekiauja, liuks, viskas arti namu
maciau jeruzalej stato darzeli- jezuitu berods... idomu kaip ten pas juos bus...kyla sienos tai labai sparciai
o dabar info eko prekiu megejoms...nors, kas domisi, tai gal ir ne naujiena
uzejau i erdviu studija, nes ten vis maciau eko dazus, kur plaukucius dazau, visa laika i akropoli lekdavau ju pirkti, o dabar isidrasinau ir pas juos uzejau, tai jie cia irgi prekiauja, liuks, viskas arti namu