Įkraunama...
Įkraunama...

Trinapolio 9 ir 11 ir kiti kaimynai (5)

QUOTE(ritukas1 @ 2010 04 26, 18:32)
merdi...mamos lauke issisneka.
Kas zino, ar yra geras ortopedas vilniuje, bet kad eiliu laukti nereiketu, na mokamoj klinikoj...nes santariskese, kol eile atstovi puse metu ir pamirsti, kad buvai uzsirases... doh.gif

už Žitkauską geresnį vargu ar rasi mirksiukas.gif
www.seimosgydytojas.lt
Atsakyti
QUOTE(edelveis1 @ 2010 04 26, 21:26)
už Žitkauską geresnį vargu ar rasi  mirksiukas.gif
www.seimosgydytojas.lt

aciukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2010 04 26, 17:32)
merdi...mamos lauke issisneka.
Kas zino, ar yra geras ortopedas vilniuje, bet kad eiliu laukti nereiketu, na mokamoj klinikoj...nes santariskese, kol eile atstovi puse metu ir pamirsti, kad buvai uzsirases... doh.gif

buvom pas zitkauska, na gal ir nieko,bet su musu problemom vangokas man pasirode g.gif kokios pas jus problemeles? girdejau kad saniukas dar geras, bet jis regis santaruose g.gif
as savo ruoztu noreciau gero loro bigsmile.gif

o klausykit kaimynes ojus domites kedzio istorija? man tai jo labai gaila, nors ir panasus i banditeli, o ir draugai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 27 balandžio 2010 - 11:40
QUOTE(rupestelis @ 2010 04 27, 13:18)
buvom pas zitkauska, na gal ir nieko,bet su musu problemom vangokas man pasirode g.gif kokios pas jus problemeles? girdejau kad saniukas dar geras, bet jis regis santaruose g.gif
as savo ruoztu noreciau gero loro bigsmile.gif 
o klausykit kaimynes ojus domites kedzio istorija? man tai jo labai gaila, nors ir panasus i banditeli, o ir draugai...

na man atrodo, kad rojus viena koja deda kazkaip i sona...noriu patikrinti nes dabar kol kaulai dar normaliai nesusiformave, gal pakeis ka...aisku, noretusi, kad tai butu tik mano akys kreivos.. lotuliukas.gif
del Kedzio...informacija yra toks galingas ginklas ziniasklaidos rankose...kas kaip nori - tas taip varto... stengiuosi buti saliska...gal esu riboto proto, bet ten daug man protu nesuvokiamu dalyku toje istorijoje...tik pagalvoju, kad neduok dieve, kam nors su tuo susidurti...
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2010 04 27, 17:48)
na man atrodo, kad rojus viena koja deda kazkaip i sona

prisiminiau buvom pas zitkauska centro poliklinikoje-tai mazdaug toks poziuris-viskas gerai,isaugs, esu radusi ir daugiau tokiu atsiliepimu, tai turekomeny jei eisi pas ji ax.gif mes paskui dar kelis ortopedus aplankem, tai karoliniskese prie sodros man regis ortopedijos centras,ten neblogas daktaras yra, ir kompiuteriu gali istirti peda, o kadangi musu pusaiu neurologines problemos buvo,tai galutinai issitytrem pas neurologe Markvaldiene,aciu jai 4u.gif padejo mums,profesionaliai pakomentavo stovesena, vaiksciojima ir t.t super thumbup.gif drinks_cheers.gif ir kartu dziaugesi,kai po metu grizom jau pagereje, sako nesitikejau bigsmile.gif tai va pora metu paieskose buvom, taip jau su tais daktarais musu...dabar lor reikia mazei..o man urologo gero...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 28 balandžio 2010 - 15:06
QUOTE(rupestelis @ 2010 04 28, 15:05)
...tai mazdaug toks poziuris-viskas gerai,isaugs...

Man būtų tikęs toks požiūris, nes mes buvom pas V. Urbanavičių Idemus, kuris, man susirodė, mato problemas, kur jų realiai nėr.
Išrašė vaikui tuos įdėkliukus, liepė nuolat nešiot, šiukštu basam ar su kojinėmis neleist vaikščiot, daržely su basutėm. Kadangi rimtų problemų nebuvo, tik skliauto formavimasis kiek atsiliko, nelabai aš jo nurodymų laikiausi blush2.gif - įdėkliukus įdėjau į žieminius batus (tai minimaliai vaikas su jais prabūdavo), po kelių mėnesių visai nebedėjau, namie su kojinėm lakstė, daržely - su tapkutėm.
Kai nuėjom po pusmečio pasitikrint, nuo daktaro velnių gavau, kad be įdėkliukų atėjom (kad tų įdėkliukų beveik nenešiojo nedrįsau prisipažint). Patikrino - skliautas puikiausiai susiformavęs, eisena gera. Tai sako - čia tik įdėkliukų dėka, jei tik liausis nešiojęs iškart pėda grįš į buvusią padėtį.
Žodžiu, kiek perlenkia jis su tuo noru kojas pančiot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusė: 28 balandžio 2010 - 18:58
QUOTE(liusė @ 2010 04 28, 18:57)
Man būtų tikęs toks požiūris, nes mes buvom pas V. Urbanavičių Idemus, kuris, man susirodė, mato problemas, kur jų realiai nėr.
Išrašė vaikui tuos įdėkliukus, liepė nuolat nešiot, šiukštu basam ar su kojinėmis neleist vaikščiot, daržely su basutėm. Kadangi rimtų problemų nebuvo, tik skliauto formavimasis kiek atsiliko, nelabai aš jo nurodymų laikiausi blush2.gif  - įdėkliukus įdėjau į žieminius batus (tai minimaliai vaikas su jais prabūdavo), po kelių mėnesių visai nebedėjau, namie su kojinėm lakstė, daržely - su tapkutėm.
Kai nuėjom po pusmečio pasitikrint, nuo daktaro velnių gavau, kad be įdėkliukų atėjom (kad tų įdėkliukų beveik nenešiojo nedrįsau prisipažint). Patikrino - skliautas puikiausiai susiformavęs, eisena gera. Tai sako - čia tik įdėkliukų dėka, jei tik liausis nešiojęs iškart pėda grįš į buvusią padėtį.
Žodžiu, kiek perlenkia jis su tuo noru kojas pančiot.

kiekvienas turi savo arkliuka biggrin.gif lotuliukas.gif pvz santariskese lor skyriaus vedejas visiems adenoidus siulo salint biggrin.gif mano vaikis knarkadavo pernai, tai sake operuot, bet susilaikiau nes jis l.jautrus, butu trauma operacija, po vasaros visus metus beveik neserga ir neknarkia thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėl VšĮ „Regnum“ prašymo suteikti 1275,52 kv. m patalpas Trinapolio g. 11 pagal panaudą vaikų ir jaunimo dienos centrui įkurti.

kas ka zinot apie regnum?
Atsakyti
Gal zinote kada ta baznycia buna atidaryta? gyvenu ten netoli, vakar ejau, viskas uzrakinta, kad kas neieitu, nei darbo valandu kokiu. Norejau ieit paziuret kaip viduj, ar grazu...Ir ar toli nuo ten Verkiu rumai, gal bandote kada ten pesciom nueit su vezimeliais pasivaiksciodamos?
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 05 09, 11:21)
Gal zinote kada ta baznycia buna atidaryta? gyvenu ten netoli, vakar ejau, viskas uzrakinta, kad kas neieitu, nei darbo valandu kokiu. Norejau ieit paziuret kaip viduj, ar grazu...Ir ar toli nuo ten Verkiu rumai, gal bandote kada ten pesciom nueit su vezimeliais pasivaiksciodamos?

ten kaipsuprantu vienuolynas g.gif
verkiu rumai,mano galva, tolokai su vezimeliu, bet iki maluno imanoma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2010 05 09, 11:27)
ten kaipsuprantu vienuolynas g.gif
verkiu rumai,mano galva, tolokai su vezimeliu, bet iki maluno imanoma bigsmile.gif

jo, bet varpai skambina, kasdien girdziu, ten kazk. vistiek turi vykt g.gif siaip as be vezimo, su nesiokle vaika nesu, man patogu, galima visur uzlipt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 05 09, 13:35)
jo, bet varpai skambina, kasdien girdziu, ten kazk. vistiek turi vykt g.gif siaip as be vezimo, su nesiokle vaika nesu, man patogu, galima visur uzlipt  smile.gif

as irgi keliaudavau visur su nesiokle, nes vezimas tikrai nepatogu per kalnus
lakstyti
baznycia yra toliau uz pusyno kelio sanatorijos praejus...
Atsakyti