Įkraunama...
Įkraunama...

Trinapolio 9 ir 11 ir kiti kaimynai (5)

QUOTE(rupestelis @ 2010 04 08, 23:17)
aha, koks parsiukas tilptu ten lengvai lotuliukas.gif

jusu smegeneliu mamytes pavasarine saule neperkaitino, kad tokios mintys apsilanko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

oras geryn ir prie kompo mazai sedinciu, geriau kiemelyje thumbup.gif ir oras ir draugyja liuks thumbup.gif , tik gaila, kad vejuota pas mus kieme buna doh.gif
Atsakyti
paraginsiu tas,kurios neturi kam 2 proc skirti, skirti musu bendrijai,galbut bus galima net liftu remontui ir pns panaudoti:
trinapolis
Atsakyti
mano vaikas tai juodai pasiilgo kiemo, bet as vis stengiuosi i parka istempti, nes vejas tai negerai, ypac kai mums sloga beveik chroniska
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2010 03 12, 21:11)
sveikos,
norejau paklausti, nuo kada pradejote vestis vaikus kartu i kino tetra? kokio amziaus, t.y. ... planuoju ryt su Rojum i filma eiti, isbandysiu, labai noriu alisa paziureti....

Sveika, i Alisa nesiulyciau vestis vaiko bent iki 6 metu blush2.gif gan baisokas vietomis filmukas smile.gif

Sveikos, isibroviau as cia - planuojame pirkti buta 9E korpuse. Supratau, kad turite bedeliu del bendrijos ( kur ju ner doh.gif ) ir kad kiemas vejuotas, kad dar gero/blogo butu? blush2.gif biggrin.gif labai laukciau atsiliepimu wub.gif galima i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 04 12, 12:09)
Sveika, i Alisa nesiulyciau vestis vaiko bent iki 6 metu blush2.gif gan baisokas vietomis filmukas smile.gif

Sveikos, isibroviau as cia - planuojame pirkti buta 9E korpuse. Supratau, kad turite bedeliu del bendrijos ( kur ju ner doh.gif ) ir kad kiemas vejuotas, kad dar gero/blogo butu? blush2.gif  biggrin.gif labai laukciau atsiliepimu wub.gif galima i az smile.gif

as tai patenkinta butuku, ypac kai triuksmingieji kaimynai isisikrauste, bet kur ju nepasitaiko...ir siaip...tuometu kai mes pirkom, toks vienintelis kainos ir aplinkos bei tinkamomums isplanavimo santykis buvo...del kiemotikrai labai gaila, bet uztat gi miskas salia,kur jokio vejelio thumbup.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(ritukas1 @ 2010 04 11, 18:27)
mano vaikas tai juodai pasiilgo kiemo, bet as vis stengiuosi i parka istempti, nes vejas tai negerai, ypac kai mums sloga beveik chroniska

uzjauciu,mums sloga peraugo i ausu uzdegima kaip paparastai...nelabai smagu tokiu oru sirgti...
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 04 12, 12:09)

Sveika 4u.gif
Man tai patinka čia gyvent, jei išgalėčiau didesnį butą nusipirkt, pirmiausia čia žvalgyčiausi. Problema tik sportininkai, kiemą mašinomis užgrūdantys, bet jei su parkingu pirksit, tai ne bėda.
O kelintam aukšte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2010 04 12, 14:27)
Sveika 4u.gif
Man tai patinka čia gyvent, jei išgalėčiau didesnį butą nusipirkt, pirmiausia čia žvalgyčiausi. Problema tik sportininkai, kiemą mašinomis užgrūdantys, bet jei su parkingu pirksit, tai ne bėda.
O kelintam aukšte? ax.gif

aha, jau parase man mamyte viena del sportininku biggrin.gif

mes 9-tam aukste planuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 04 12, 18:40)
aha, jau parase man mamyte viena del sportininku biggrin.gif

mes 9-tam aukste planuojam smile.gif

ta cia tas butas virs musu...speju...siaip as kitur gyventi nenoreciau ir esu patenkinta, tik saskaita uz sildyma nedziugina... doh.gif
orelis pagaliau pasitaise thumbup.gif
pilnas kiemas vaiku...
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2010 04 12, 19:35)
ta cia tas  butas virs musu...speju...siaip as kitur gyventi nenoreciau ir esu patenkinta, tik saskaita uz sildyma nedziugina... doh.gif
orelis pagaliau pasitaise  thumbup.gif 
pilnas kiemas vaiku...

o kiek jus mokate uz sildyma blush2.gif kiek kvadratu butas? pardavejas sake, kad uz savo 85kv buta mokedavo 30-50lt. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 13 balandžio 2010 - 07:45
Kaip bus gaila, jei ryt lis ir negalesim sudalyvauti talkoje....
bet busiu optimiste ir tikesiuosi, kad lietus nelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2010 04 16, 15:14)
Kaip bus gaila, jei ryt lis ir negalesim sudalyvauti talkoje....
bet busiu optimiste ir tikesiuosi, kad lietus nelis mirksiukas.gif

as tai nerizikuosiu:
http://www.delfi.lt/...i.d?id=31129423
nepasiseke cia talkininkams skalambijo skalambijo (mane tai truputi erzina tas dirbtinis piaras), o vulkanas isisverze butent siuo metu...
zinoma musu pliusas-kad talka miske vis apsaugos kazkiek...beje,pastebejau,kad miskas jau smarkiai aptvarkytas, net sakos sunestos i kruva thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 16 balandžio 2010 - 23:19
mes buvome ir labai dziugu, kad su kiekvienais metais vis daugiau zmoniu susirenka...
belieka tiketis, kad siuksles, kaip ir zadeta, bus isveztos.......bet parkas tikrai svaresnis, o gal kad daugiau zmoniu buvo, mes net pilno maiso nepririnkom...
Atsakyti