Įkraunama...
Įkraunama...

Trinapolio 9 ir 11 ir kiti kaimynai (5)

QUOTE(edelveis1 @ 2010 03 30, 10:01)

Mamytės, kol į darbą neina, manau kieme prisibendrauja ir į forumą nebelenda  g.gif

musu forume gal atvirksciai, bendravo, kol i darba neisejo ax.gif
man tai irgi daug smagiau realiai bendrauti, bet kad mamkos tik apie vaikus laksto lauke lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(ritukas1 @ 2010 03 30, 19:05)
smagu matyti, kad vaiku vis daugeja!
tik dabar aikstele, kuri kadaise atrode tokia didele, dabar tokia mazyte pasirode...

vaikai gyvenimo geles, o patys fainiausi iki mokyklos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2010 03 31, 00:06)
musu forume gal atvirksciai, bendravo, kol i darba neisejo ax.gif
man tai irgi daug smagiau realiai bendrauti, bet kad mamkos tik apie vaikus laksto lauke lotuliukas.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

vaikai gyvenimo geles, o patys fainiausi iki mokyklos bigsmile.gif

sutinku - gelytes smile.gif Beja sako kad jau zibuciu yra...
Atsakyti
QUOTE(Diaj @ 2010 03 31, 14:02)
sutinku - gelytes smile.gif Beja sako kad jau zibuciu yra...

tvirtinu- jau yra...
dar vakar maciau tik pumpurelius besisklaidziancius, o siandien jau prazydo!!!
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2010 03 31, 14:28)
tvirtinu- jau yra...
dar vakar maciau tik pumpurelius besisklaidziancius, o siandien jau prazydo!!!
wub.gif

olialia begsim rinkti smile.gif
Atsakyti
Ar uzsiregistravote akcijoje darom10? mes tai jau....kvieciu prisijungti- registracija butina todel, kad organizatoriai galetu apskaiciuoti, kiek priemoniu reikes, maisu, pirstiniu...nes pamenu kazkaip praeitais metais buvo, kad nelauke tiek zmoniu ir truko kazko...
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2010 04 01, 10:35)
Ar uzsiregistravote akcijoje darom10? mes tai jau....kvieciu prisijungti- registracija butina todel, kad organizatoriai galetu apskaiciuoti, kiek priemoniu reikes, maisu, pirstiniu...nes pamenu kazkaip praeitais metais buvo, kad nelauke tiek zmoniu ir truko kazko...

Mes irgi dalyvausim! O kur reiktu uzsiregistruoti...
Atsakyti
QUOTE(Diaj @ 2010 04 02, 10:39)
Mes irgi dalyvausim! O kur reiktu uzsiregistruoti...

jei neklystu www.mesdarom.lt
smile.gif
Atsakyti
reiks uzsiregsitruot

o as turiu prasyma -kas buvo bendrijos susirinkime ir gavo anketa del zaidimu aiksteles su printerio "nukastu"grazinimo adresu, uzpildyta anketa mesti adresu 9e-5,aciu 4u.gif

na irlietus sian....uzkniso...tikvakare galejom islisti laukan ax.gif

gal kas noretu prisijungti begioti sumanim blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 02 balandžio 2010 - 23:27
QUOTE(rupestelis @ 2010 04 03, 01:26)
reiks uzsiregsitruot

o as turiu prasyma -kas buvo bendrijos susirinkime ir gavo anketa del zaidimu aiksteles su printerio "nukastu"grazinimo adresu, uzpildyta anketa mesti adresu 9e-5,aciu 4u.gif

na irlietus sian....uzkniso...tikvakare galejom islisti laukan ax.gif

gal kas noretu prisijungti begioti sumanim blush2.gif

begioti tai gerai...as praeita rudeni karta pabandziau..oi sunkiai man sekesi ir meciau as ta reikala...
kartais su rojum palakstau po parka..jis vis -mama , begam...
Atsakyti
kur visos dinge, gal kiausiniu persivalge biggrin.gif

QUOTE(ritukas1 @ 2010 04 03, 16:47)
begioti tai gerai...as praeita rudeni karta pabandziau..oi sunkiai man sekesi ir meciau as ta reikala...
kartais su rojum palakstau po parka..jis vis -mama , begam...

man tai sunku prisiversti, tai sakau, gal su kompanija lengviau butu bigsmile.gif

na klausykit vakar galutinai isitikianau-visi dziovinti vaisiai apdoroti sieros dioksidu doh.gif kames valgom doh.gif o as daznai nusipirkdavau-atseit sveikiau nei saldainiai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 08 balandžio 2010 - 11:10
QUOTE(rupestelis @ 2010 04 08, 13:09)
kur visos dinge, gal kiausiniu persivalge biggrin.gif
man tai sunku prisiversti, tai sakau, gal su kompanija lengviau butu bigsmile.gif

na klausykit vakar galutinai isitikianau-visi dziovinti vaisiai apdoroti sieros dioksidu doh.gif kames valgom doh.gif o as daznai nusipirkdavau-atseit sveikiau nei saldainiai bigsmile.gif

as tai pakraupusi...tiek mazu vaikuciu serga seneliu vos ne ligom...
atsiprasau, bet pasikeiksiu...koki s..a tenka valgyti, nes pats neaugini, o perki...ka perki neaisku...
as po truputi pradedu ekologiska maista is ukininku pirkti...aisku, kiek pries tai suvalgyta visokio slamsto...nu bet raminu save, kad dabar bus geriau...ech..jciu reikes balkona darzuar tvartu paversti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2010 04 08, 17:59)
..jciu reikes balkona darzuar tvartu paversti
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha, koks parsiukas tilptu ten lengvai lotuliukas.gif
Atsakyti