QUOTE(*Frezija* @ 2010 03 17, 11:30)
Sveikos,
aš taip pat iš pat pradžių ne taip įsivaizdavau bendriją, aš maniau ir diskusijose rašiau, kad tai turi būti daugiau VV kontroliuojantis organas, o ne jos iš karto atsisakantis įvedant netvarką. Nepatinka ir man tas chaotiškas bandymas kažką padaryti.
Beje, mes už buto apsaugą mokam, yra atskira eilutė buto apsauga 12 Lt.
Rupesteli, kaip dantiste, ar patiko? As irgi galvoju čia apačioj užsirašyti norėtųsi kokių nors atsiliepimų, kaip kainos? Beje, atsiprašom, kad mano mergina vakar taip spoksojo per langą, bet niekaip negalėjau jos nuvilioti, labai jau įdomu jai buvo, ką jūs ten pas dantistę veikiat
aš taip pat iš pat pradžių ne taip įsivaizdavau bendriją, aš maniau ir diskusijose rašiau, kad tai turi būti daugiau VV kontroliuojantis organas, o ne jos iš karto atsisakantis įvedant netvarką. Nepatinka ir man tas chaotiškas bandymas kažką padaryti.
Beje, mes už buto apsaugą mokam, yra atskira eilutė buto apsauga 12 Lt.
Rupesteli, kaip dantiste, ar patiko? As irgi galvoju čia apačioj užsirašyti norėtųsi kokių nors atsiliepimų, kaip kainos? Beje, atsiprašom, kad mano mergina vakar taip spoksojo per langą, bet niekaip negalėjau jos nuvilioti, labai jau įdomu jai buvo, ką jūs ten pas dantistę veikiat
Sveikutes mamytes ,
kas del VV, tai namo vyras taippat iskart sake, kad nereikia atsisakyti jus, o tik reikia juos stipriai kontroliuoti. O dabar gaunasi ššššš.... nesikeikiant. Visi mes norim buti direktoriais, bet ne visi galim.
Na tikekimes, kad bent per susirinkima kazka isspres
Del apsaugos tai mes taippat mokam ir kieme vaikstant matau, kad jie sedi savo kamurkeje, tai vadinasi kazka saugo kitaip nebutu cia ju
Frezija, Kaip tavo pilvelis, labai sveikinu?