Įkraunama...
Įkraunama...

Trinapolio 9 ir 11 ir kiti kaimynai (5)

QUOTE(*Frezija* @ 2010 03 17, 11:30)
Sveikos,
aš taip pat iš pat pradžių ne taip įsivaizdavau bendriją, aš maniau ir diskusijose rašiau, kad tai turi būti daugiau VV kontroliuojantis organas, o ne jos iš karto atsisakantis įvedant netvarką. Nepatinka ir man tas chaotiškas bandymas kažką padaryti.
Beje, mes už buto apsaugą mokam, yra atskira eilutė buto apsauga 12 Lt.  g.gif

Rupesteli, kaip dantiste, ar patiko? As irgi galvoju čia apačioj užsirašyti  g.gif norėtųsi kokių nors atsiliepimų, kaip kainos? Beje, atsiprašom, kad mano mergina vakar taip spoksojo per langą, bet niekaip negalėjau jos nuvilioti, labai jau įdomu jai buvo, ką jūs ten pas dantistę veikiat  biggrin.gif

Sveikutes mamytes 4u.gif ,

kas del VV, tai namo vyras taippat iskart sake, kad nereikia atsisakyti jus, o tik reikia juos stipriai kontroliuoti. O dabar gaunasi ššššš.... nesikeikiant. Visi mes norim buti direktoriais, bet ne visi galim.

Na tikekimes, kad bent per susirinkima kazka isspres doh.gif

Del apsaugos tai mes taippat mokam ir kieme vaikstant matau, kad jie sedi savo kamurkeje, tai vadinasi kazka saugo kitaip nebutu cia ju g.gif

Frezija, Kaip tavo pilvelis, labai sveikinu? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makaronika: 17 kovo 2010 - 11:54
Bet kaip saunu, kad gamta jau bunda!!!
Ar jungsites prie "darom" talkos?
jei nelys ir bus grazu, kaip praeitais metais, mes ir vel sudalyvausim su rojum
jam labai patiko
Atsakyti
QUOTE(makaronika @ 2010 03 17, 11:53)

Frezija, Kaip tavo pilvelis, labai sveikinu?  wub.gif

Aciu smile.gif

QUOTE(ritukas1 @ 2010 03 19, 22:33)
Bet kaip saunu, kad gamta jau bunda!!!
Ar jungsites prie "darom" talkos?
jei nelys ir bus grazu, kaip praeitais metais, mes ir vel sudalyvausim su rojum
jam labai patiko

Skambinau bendrijos pirmininkei, prasiau, kad musu parka uzregistruotu, kaip tvarkoma taska, suorganizuotu maisus ir pirstines, ir iskabintu skelbimus, tai sake, kad pasirupins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frezija* @ 2010 03 20, 11:48)
Aciu  smile.gif
Skambinau bendrijos pirmininkei, prasiau, kad musu parka uzregistruotu, kaip tvarkoma taska, suorganizuotu maisus ir pirstines, ir iskabintu skelbimus, tai sake, kad pasirupins  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Mes siandien buvome raganiukes teatre, ziurejome "gerasis suo ferdis"-nerealiai geras spektakliukas maziesiems, neilgas , leles grazios, juokingas, nuotaikingas...musu vaikai taip susizaveje ziurejo, kad pamirso visus "kodel"...labai rekomenduoju, kas dar nemate thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frezija* @ 2010 03 17, 11:30)
Rupesteli, kaip dantiste, ar patiko? As irgi galvoju čia apačioj užsirašyti  g.gif norėtųsi kokių nors atsiliepimų, kaip kainos?

Aš esu buvus kartą pas dantistę apačioj, tai man patiko. Kiek sumokėjau nebepamenu, bet negavau smūgio išgirdus, kiek reikia mokėt, kaip kitur yra buvę smile.gif

QUOTE(ritukas1 @ 2010 03 21, 19:55)
Mes siandien buvome raganiukes teatre, ziurejome "gerasis suo ferdis"-...

Mes šitą žiūrėjom sezono pradžioj. Tikrai labai spalvingas ir nuotaikingas thumbup.gif
Atsakyti
frezija o kokiu telefonu skambinat pirmininkei? g.gif

dantiste - lyg ir normali ir kainos nesikandzioja, nors buvo ir keletas nepatikusiu momentu, bet pataisomu unsure.gif

o pilvelio nepastebejau blush2.gif sveikinimaI 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2010 03 22, 08:48)
Aš esu buvus kartą pas dantistę apačioj, tai man patiko. Kiek sumokėjau nebepamenu, bet negavau smūgio išgirdus, kiek reikia mokėt, kaip kitur yra buvę smile.gif

tai reikės ir man užsirašyt kada, patogu, kai taip šalia smile.gif

QUOTE(rupestelis @ 2010 03 22, 12:54)
frezija o kokiu telefonu skambinat pirmininkei? g.gif

dantiste - lyg ir normali ir kainos nesikandzioja, nors buvo ir keletas nepatikusiu momentu, bet pataisomu unsure.gif

o pilvelio nepastebejau blush2.gif sveikinimaI 4u.gif  wub.gif

Skambinau tokiu 8 633 55192 (jis nurodytas trinapolis.lt puslapyje).
Ačiū už sveikinimus smile.gif (man taip bloga, kad nieko ir nesimato dar, svoris tik krenta doh.gif )
Atsakyti
Isejom siandien i kiema- kaip smagu- dar viena karta auga...net visu ir nezinau...
vaiku daug, o mamu forume mazai...ziu ir "mirs" forumelis musu... doh.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2010 03 26, 14:40)
Isejom siandien i kiema- kaip smagu- dar viena karta auga...net visu ir nezinau...
lotuliukas.gif

o siandien tai pilna didesniu-irgi smagu, maniskis laksto iskores liezuvi, be kepures doh.gif vejai kieme kaip visada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2010 03 26, 15:40)
lotuliukas.gif

mano mažei labai patikai flirt.gif Pastebiu, kad tamsiaplaukėms ilgakasėms ji greit simpatiją pajaučia, o jei dar ją pakalbina irnesakyk.gif bigsmile.gif

Mamytės, kol į darbą neina, manau kieme prisibendrauja ir į forumą nebelenda g.gif
Atsakyti
QUOTE(edelveis1 @ 2010 03 30, 12:01)
mano mažei labai patikai  flirt.gif Pastebiu, kad tamsiaplaukėms ilgakasėms ji greit simpatiją pajaučia, o jei dar ją pakalbina  irnesakyk.gif  bigsmile.gif

Mamytės, kol į darbą neina, manau kieme prisibendrauja ir į forumą nebelenda  g.gif

kaip dabar suzinoti , kam cia patikau...
siaip man mazi vaikai labiau patinka nei suauge zmones...greiciau kalba surandu...
smagu matyti, kad vaiku vis daugeja!
tik dabar aikstele, kuri kadaise atrode tokia didele, dabar tokia mazyte pasirode...
Atsakyti