Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius...Paryžius...Paryžius...

QUOTE(airara* @ 2007 08 11, 02:04)
mes lipom su dukrele ( jai buvo beveik 3metukai), tai nemazai teko ja ir panest, o lipom, nes nenorejom laukt milziniskoje eileje prie lifto, beje uzlipus iki "praplatejimo" galima pirkti bilieta liftui iki virsunes  mirksiukas.gif  po to vel nuleidzia su liftu iki ten is kur paeme ir zemyn vel laiptukais  ax.gif  na, lipti super sunku nebuvo, juk galima sustot ir atsikvept  rolleyes.gif

nžn, kada jūs ten buvote, bet kai mes buvom liepą, tai ten milžiniškos eilės ir prie lipimo, ne tik lifto. juk minios niekas neleis iškart visos + lipimas irgi kainavo, tik mažiau. o lipt tai nelipčiau (nebent varai ryte, kai dar visai nepavargęs) smile.gif žodžiu, eilės ten nerealios, didesnės už patį bokštą, bet gal ne ilgesnės, nei disneylande prie atrakcionų lotuliukas.gif
Atsakyti
mes buvom gruodzio men rolleyes.gif eile buvo ir prie laiptu, bet ne tokia iiiilgaaaa kaip prie lifto, o lipom jau pavakary, nes apie pietus tik iki viesbucio nusigavom ax.gif o po eifelio plaukem laivu ir atsigavom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Patriciuke @ 2007 08 07, 10:54)
Sveikutės,
norėjau paklausti apie Eifelio bokštą: kiek girdėjau, galima į jį keltis liftu ir pėsčiom. O kaina ta pati? Ir-ar įmanoma įlipti pėsčiom, ar nerealiai pavargsti?
Ir dar jei kas buvo Disneilende, mane domina maisto kainos. Kažkur čia skaičiau, kad šeimai pavalgyti kainuoja 300Lt blink.gif Ar tikrai?

na jau nesamone apie maisto kainas.visur pilna tu hamburgeriu, bulvyciu, desrainiu po kelis eurus. gal kokia naujametine vakariene disneilende tiek ir kainuoja smile.gif
Atsakyti

Sveikutės, 4u.gif
Na kas yra buvę Paryžiuje, neleis man sumeluoti, jog tos didžiulės eilės labai greitai "eina". Atrodo tokia eilė, jog iki vakaro galima laukti. Tačiau tokiose stovėjome ir prie Eifelio, ir Orse muziejaus, Luvro ir kt. (jau nebepamenu) ir labai greitai pasiekėme tikslą. Į Eifelį iškart nusipirkome bilietą į visus 3 aukštus, nes kaip čia neaplankysi, toks simbolis ax.gif . Važiavau su turistine agentūra, bet buvo tokių, kurie ir nesikėlė liftu. Aš iš tokių, kurie negali praleisti pasitaikiusios galimybės ir viską išbandyti.
Atsakyti
Noriuuuu i meiles miestaaa wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti