Dievulėliau koks pyragas....
aš šiandien kepiau tą vištą su ryžiais, labai labai skaniai gavosi.
QUOTE(astisius @ 2010 02 15, 17:07)
Dievulėliau koks pyragas....
tikrai pyragiux
Niu ka, mielosios, ryt -UZGAVENES
Mieliniai blynai
Viska dejau is akies, dariau 4 zmonems, stengsiuos parasyti kuo aiskiau
1 kiausinis
silto pieno
miltu
20 gr mieliu
2 v.s. sviesto
cukraus, druskos po truputi
mirkytu razinu saujele
truputis aliejaus kepimui
mieles su trupuciu cukraus, saukstu silto pieno ir saukstu miltu istrinti, issukti ir padeti siltai.
I dubeni imusti TRYNI, pilti miltu tiek, kiek noresite, kad blynu butu Supilti tirpinta sviesta, ir ,sukant mikseriu (arba rankomis) pilti silta piena. Tesla turi buti truputi tirstesne, nei iprastiems blyneliams.
Tada sudeti pakilusias mieles, ismaisyti.
Baltyma isplakti iki putu, imaisyti i tesla, deti razinas, letai, bet uztikrintai ismaisyti
I keptuve pilti kiek imanoma maziau aliejaus , as praktiskai pyliau kelis lasus, kad tik dugnas issiteptu.
Kepti ant nedideles ugnies, ilgiau, kad iskeptu vidus.
Labai skanus blyneliai, neriebus
Valgem su brashkiu uogiene
Tai va, cia buvo repeticija rytdienos blynui maratonui
Mieliniai blynai
Viska dejau is akies, dariau 4 zmonems, stengsiuos parasyti kuo aiskiau
1 kiausinis
silto pieno
miltu
20 gr mieliu
2 v.s. sviesto
cukraus, druskos po truputi
mirkytu razinu saujele
truputis aliejaus kepimui
mieles su trupuciu cukraus, saukstu silto pieno ir saukstu miltu istrinti, issukti ir padeti siltai.
I dubeni imusti TRYNI, pilti miltu tiek, kiek noresite, kad blynu butu Supilti tirpinta sviesta, ir ,sukant mikseriu (arba rankomis) pilti silta piena. Tesla turi buti truputi tirstesne, nei iprastiems blyneliams.
Tada sudeti pakilusias mieles, ismaisyti.
Baltyma isplakti iki putu, imaisyti i tesla, deti razinas, letai, bet uztikrintai ismaisyti
I keptuve pilti kiek imanoma maziau aliejaus , as praktiskai pyliau kelis lasus, kad tik dugnas issiteptu.
Kepti ant nedideles ugnies, ilgiau, kad iskeptu vidus.
Labai skanus blyneliai, neriebus
Valgem su brashkiu uogiene
Tai va, cia buvo repeticija rytdienos blynui maratonui
QUOTE(brashke77 @ 2010 02 15, 15:58)
Tai va, cia buvo repeticija rytdienos blynui maratonui
nuostabiai pavykus
Brashke, labai skaniai atrodo
Blynai
O as turiu sausu mieliu,tai kiek man ju idomu deti?
O as turiu sausu mieliu,tai kiek man ju idomu deti?
[quote=gadget3,2010 02 15, 15:37]
Sveikos, kukulinės ir vištų kepėjos
Niu, niussspirkau koldūninę
Kur pirkai koldunine?
Sveikos, kukulinės ir vištų kepėjos
Niu, niussspirkau koldūninę
Kur pirkai koldunine?
[quote=astisius,2010 02 15, 17:07]
Dievulėliau koks pyragas....
aš šiandien kepiau tą vištą su ryžiais, labai labai skaniai gavosi.
[/quote]
[quote=ciku_caku,2010 02 15, 17:18]
tikrai pyragiux
[/quote]
200 g miltų
100 g cukraus
3 kaupini v.š. kakavos miltelių
1 a.š. cinamono
1/2 a.š. sodos
1 didelis puodelis naminio kefyro
200 g. kepimo margarino
3 XL kiaušiniai
100 g kulinarinio juodo šokolado
migdolų drožlių
1. Sumaišyti dubenyje miltus, cukrų, kakavą, cinamoną.
2. Sodą nugesinti kefyre.
3. Kiaušinius išplakti.
4. Sutarkuoti kepimo margariną stambia tarka.
5. Margarino drožles sutrinti su sausu mišiniu.
6. Supilti kefyrą ir kiaušinių masę, išplakti iki vientisumo.
7. Supilti į apvalią kepimo skardą, išklotą kepimo popierium.
8. Pašauti 30čiai minučių į 180 laipsnių karštumo orkaitę su apatiniu pakaitinimu.
9. Jei apvaliukė mažesnė, tai dar 7 min. pakepti 170 karštume.
10. Atvėsinti, aplieti šokoladu, apibarstyti migdolais ir mėgautis prie arbatos.
[quote=JulijaR,2010 02 15, 21:06]
[quote=gadget3,2010 02 15, 15:37]
Sveikos, kukulinės ir vištų kepėjos
Niu, niussspirkau koldūninę
Kur pirkai koldunine?
[/quote]
RIMI
Ir jau išbandžiau. Ta tešla rusiška kaaaaip tiko prie mano mėgiamo įdaro
Mėgiamas įdaras: viena smulkiai tarkuota morka, keli trupiniai brokolio, apkepti svieste su druska ir pipiriukais, sumaišyti su 250 g riebulaitės varškės ir vienu XL kiaušiniu.
Dievulėliau koks pyragas....
aš šiandien kepiau tą vištą su ryžiais, labai labai skaniai gavosi.
[/quote]
[quote=ciku_caku,2010 02 15, 17:18]
tikrai pyragiux
[/quote]
200 g miltų
100 g cukraus
3 kaupini v.š. kakavos miltelių
1 a.š. cinamono
1/2 a.š. sodos
1 didelis puodelis naminio kefyro
200 g. kepimo margarino
3 XL kiaušiniai
100 g kulinarinio juodo šokolado
migdolų drožlių
1. Sumaišyti dubenyje miltus, cukrų, kakavą, cinamoną.
2. Sodą nugesinti kefyre.
3. Kiaušinius išplakti.
4. Sutarkuoti kepimo margariną stambia tarka.
5. Margarino drožles sutrinti su sausu mišiniu.
6. Supilti kefyrą ir kiaušinių masę, išplakti iki vientisumo.
7. Supilti į apvalią kepimo skardą, išklotą kepimo popierium.
8. Pašauti 30čiai minučių į 180 laipsnių karštumo orkaitę su apatiniu pakaitinimu.
9. Jei apvaliukė mažesnė, tai dar 7 min. pakepti 170 karštume.
10. Atvėsinti, aplieti šokoladu, apibarstyti migdolais ir mėgautis prie arbatos.
[quote=JulijaR,2010 02 15, 21:06]
[quote=gadget3,2010 02 15, 15:37]
Sveikos, kukulinės ir vištų kepėjos
Niu, niussspirkau koldūninę
Kur pirkai koldunine?
[/quote]
RIMI
Ir jau išbandžiau. Ta tešla rusiška kaaaaip tiko prie mano mėgiamo įdaro
Mėgiamas įdaras: viena smulkiai tarkuota morka, keli trupiniai brokolio, apkepti svieste su druska ir pipiriukais, sumaišyti su 250 g riebulaitės varškės ir vienu XL kiaušiniu.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.