QUOTE(vavuum @ 2010 02 11, 14:57)
Taigi receptas, kad ir koks jis paprastas, bet jis yra, sudedamosios patiekalo dalys surasytos, gaminimo procesas taip pat... Tai manau isivaizduojame ka gaminame...
nepykit, kad as vel apie ta vista, jauciu jau atsibodo per tiek puslapiu, bet...
Kadangi as daugeliu atveju giliai dejau ant receptu, tai pasiskaitau juos tik tam, kad ideju pasisemti, pasitobulinu juos taip, kaip megstu. Tai man, nemegstanciai ilgai stoveti prie maisto ruosimo, si IDEJA taip kartu kepti vista su ryziais labai patiko. dariau kiek kitaip, dejau daug keptu svogunu, tada vista, o baiginejant gamintis uzpyliau skystoku majonezo padazu (majoneza skiedziu vandeniu, tada pridedu megiamu prieskoniu, trupuciuka cesnako, druskytes truputuka, nes pries tai nieko nedruskinau isskyrus vista). Baigiau gaminti, kai padazas susigere. ryziai buvo tikrai su skoniu, nebirus, bet ir nesulipe, na, dregni sakyciau. Tiksliai recepto, kaip dariau nerasau, nes pastoviai improvizuoju. tiesiog noriu pritarti vavuum, kad jei neesi visai zalia virtuveje, tai juk pasiskaicius recepta supranti, kas gausis. o jau tada gali rinktis, daryti tiksliai pagal recepta,ka pakeisti pagal savo skoni, arba isvis net negaminti.
QUOTE(nesuper @ 2010 02 11, 16:42)
Aciu uz komentara, reiks nusipirkt, nes tas koldunu lipdymas zudo
Vaje, kiek as savo laiku su dediene prilipdziusi pirsciukais
ji tikru tikriausia sibiriete nuo baikalo, tai kolduniukai pasakiski
Bet virti juos butinai reikia ilgai virtame mesos sultinyje, kartu su pipiriukais, lauro lapeliais ir kitais prieskoniais.
Net sucepsejau. Nesuper, uztat ir yra "pelmeni" gamyba kompanijos reikalas, kad nereiktu daug vienam vargti
tai kaip ritualas
Atsiprasau uz posta "ne i tema". Einu toliau tyliai jus skaityti ir IDEJU semtis