Merginos pagelbekit nepamenu ar sioje temoje ar ne buvo kalbeta apie karstus sumustinius su farsu.Niekur nerandu,gal kuri zinote kaip ten vyksta procesas?Aciu
P.S nenoriu aitrinti diskusiju apie vistienos patiekla, bet vistiek pakalusiu, gal kuri issisaugojusi turite nuoroda i ta recepta, nerandu nors nusauk.
Papildyta:
niu visai cia idomiai, ir man idomu
Papildyta:
QUOTE(JulijaR @ 2010 02 11, 16:16)
Merginos pagelbekit nepamenu ar sioje temoje ar ne buvo kalbeta apie karstus sumustinius su farsu.Niekur nerandu,gal kuri zinote kaip ten vyksta procesas?Aciu
niu visai cia idomiai, ir man idomu
QUOTE(mamkaa @ 2010 02 11, 18:19)
P.S nenoriu aitrinti diskusiju apie vistienos patiekla, bet vistiek pakalusiu, gal kuri issisaugojusi turite nuoroda i ta recepta, nerandu nors nusauk.
Papildyta:
niu visai cia idomiai, ir man idomu
Papildyta:
niu visai cia idomiai, ir man idomu
diskusiju vistiena
QUOTE(JulijaR @ 2010 02 11, 17:16)
Merginos pagelbekit nepamenu ar sioje temoje ar ne buvo kalbeta apie karstus sumustinius su farsu.Niekur nerandu,gal kuri zinote kaip ten vyksta procesas?Aciu
farso temoje kazkada buvo
Gal kas nors gali paaiškinti, o kaip su ta koldūnine gaminami koldūnai. Niekaip nesuprantu
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 11, 18:50)
Gal kas nors gali paaiškinti, o kaip su ta koldūnine gaminami koldūnai. Niekaip nesuprantu
Ieik i nuoroda, ten viskas kuo aiskiausiai parodyta
Papildyta:
QUOTE(nesuper @ 2010 02 11, 14:27)
Stai sita nuoroda
QUOTE(JulijaR @ 2010 02 11, 17:16)
Merginos pagelbekit nepamenu ar sioje temoje ar ne buvo kalbeta apie karstus sumustinius su farsu.Niekur nerandu,gal kuri zinote kaip ten vyksta procesas?Aciu
Tiesiog į faršą reik pridėti prieskonių pagal skonį, galima kokio pomidorų padažo šaukštą įdėti, sultinio įpilti, kad jis būtų 'skystesnis' ir gauta masę užtepus ant batono ar duonos riekelės, dėti į orkaitę. Kepti kol gražiai apkeps
QUOTE(Asta @ 2010 02 11, 21:39)
Tiesiog į faršą reik pridėti prieskonių pagal skonį, galima kokio pomidorų padažo šaukštą įdėti, sultinio įpilti, kad jis būtų 'skystesnis' ir gauta masę užtepus ant batono ar duonos riekelės, dėti į orkaitę. Kepti kol gražiai apkeps
Aciu.
Kepiau ir as ta vistiena... Gavosi... kepta vistiena su ryziais BET, kadangi kepama ilgai, uzdengus, tai mesyte gavosi labai minksta ir skani. O ryziai net saldus nuo svogunu ir morkyciu, manau Zirneliu nedejau- man jie termiskai apdoroti nepatinka bet kokiam pavidale.
Siaip buvo skanu, ypac ryziai visiems patiko.
Siaip buvo skanu, ypac ryziai visiems patiko.
QUOTE(nesuper @ 2010 02 11, 15:27)
Cia Srovei uz koldunu recepta
Nu aciu labai geles laabai megstu ir visada priimu, tik visai ju nenusipelniau, juk ne mano cia receptas, tik, kad ikeliau ir tiek.
QUOTE(mamkaa @ 2010 02 11, 18:16)
Niu visai galva susukot,
Siandien kepiau grybu pyraga
Siandien kepiau grybu pyraga
O grybu pyragas kaip skaniai atrodo , o kaip ta tesla, turbut panasi i kibinu gaunas, nes panasus produktai dedas?
Nu ikelsiu dar viena toki patiekaliuka, visai nieko toks isejo, vakar viriau agurku sriuba su jautienos krutinele, liko virtos mesos 350gr., paemiau zalios sonines 200gr., ja supjausciau plonai riekelemis ir apkepiau, kol paskrudo, tada sudejau 4 svogunus vidutinius, perpjautus i keturias dalis ir nuplikytus verdanciu vandeniu, kepiau vel, kol svogunai truputi parudo, imeciau pora cesnaku skilteliu stambokai supjaustytu ir sudejau virta jautiena, dar siek tiek pakepiau, uzpyliau stikline
vistienos sultinio(naturalaus) ir du saukstus cipo pomidoru padazo, 2 saukstus sojos padazo, sauksta saldziarugscio cili ir apie 5 min. patroskinau.